Humanitarni tiket u podne: Slobodan Simić tipuje za Opštu bolnicu Užice

Vreme čitanja: 5min | sre. 17.02.21. | 11:27

Lekar, psihijatar, pisac aforizama, kratkih priča, dramskih tekstova i scenarija očekuje jedinicu od Seltika

Doktor Slobodan Simić je lekar, psihijatar, sa višegodišnjim iskustvom u lečenju depresije, a bavi se i sudskom psihijatrijom. Autor je i koautor nekoliko radova iz oblasti psihijatrije. Član je i nekoliko udruženja lekara i aktivno učestvuje na kongresima širom zemlje i inostranstva na kojima se stručno usavršava. Rođen je 1963. godine u Užicu. Pored profesionalne lekarske karijere, bavi se pisanjem aforizama, kratkih priča, pesama, dramskih tekstova i scenarija. Zastupljen je u mnogim antologijama i zbornicima humora i satire. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja. Aforizmi i priče su mu prevedeni na deset stranih jezika.

Danas će Slobodan Simić sastavljati MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne, a nedavno nam je kazao da je trenirao košarku u KK Prvi partizan u Užicu”.

Izabrane vesti

Prve tri utakmice na dobrotvornom tiketu startuju u 19.00 sati. Krećemo iz Škotske, SELTIK – ABERDIN. Domaći nisu izgubili 11 poslednjih međusobnih duela, poslednji su dobili sa 2:0. Seltik je dobio poslednje četiri prvenstvene utakmice, Aberdin ima tri remija, bez golova, na poslednjih pet mečeva. Deficit gosiju iznosi čak 16 bodova.

“Jedinica”.

Sportski uzor, našem plemenitom kladiocu koji je igrao krilnog centra, bio je Dražen Praja Dalipagić. Sada smo u Belgiji, OSTENDE – GENK. Kod domaćih izostaju petorica, a kod Genka jedan igrač. Gosti imaju suficit od četiri poena, uz pobedu u kupu odnosno poraz u prvenstvu. Ostende je poražen u svojoj poslednjoj utakmici dok je međusobni susret okončan sa 2:2. Bolji međusobni odnos ima Genk, 7:8:11.

“Probaću sa 3+”.

Kada smo Slobodana Simića pitali koji sportski klub nosi u navijačkom srcu kao iz topa je odgovorio: “Ja sam stari partizanovac. A zbog zemljaka Nemanje Vidića i solidan navijač Mančester junajteda. Naravno, sada svi ljubitelji košarke, u koje i sebe svrstavam, navijaju za Nikolu Jokića i Denver Nagetse”.

Treća utakmica na humanitarnom tiketu stiže iz Španije, LEVANTE – ATLETIKO MADRID. Madriđani imaju bolji međusobni skor, 7:5:18, uz najubedljiviju pobedu sa 5:0. U poslednjh šest mečeva Jorgandžije nisu izgubile od Levantea. Takođe, u prvenstvu nisu izgubili šest duela, prvi su i sa mečevima manje od Reala i Barse. Levanteov niz prekinula je Osasuna u pobedi od 1:0.  

“Kombinujem, iks, dva, uz golove od nula do tri”.

Simić se seća utakmice kada je “Prvi partizan” izgubio od Jugoplastike, u polufinalu Kupa Jugoslavije, u kojoj su tada igrali mladi Toni Kukoč i Dino Rađa. Sada nas vodi na duel Lige šampiona, PORTO – JUVENTUS. Čak četiri poslednje utakmice Porto je remizirao. Seriju Stare dame prekinuo je Napoli minimalnom pobedom. Kada pogledamo međusobni skor Juve je bolji, 3:0:1. Trener Andrea Pirlo ima nešto veće kadrovske probleme od domaćih.

“ X2&2+”.

Životni kredo Slobodana Simića je kratak: “Neka svako radi svoj posao”, a duel EVERTON – MANČESTER SITI je poslednji zadatak našeg gosta. SITI kao lider Premijer lige ima suficit od 16 poena u odnosu na Karamele. Posle pobede, remija Evertonu je meru uzeo Fulam. Građani imaju niz od 16 pobeda, a u međusobnim duelima imaju šest poslednjih trijumfa. Statistika je približna, 18:9:19, uz najubedljiviji trijumf Sitija od 5:0.

“Tri plus”.

Nakon prolaznog listića Lala Bojičića ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" iznosi 18.745.537 dinara. Naš pisac i aforističar postao je 260. plemeniti dobitnik u Mozzartovoj akciji. Nadamo se novim sjajnim gostima i uspešnim plemenitim kladiocima koje upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije Mozzart.

 MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra. Poslednje akcije su donacije svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike kao i donacije kreveta za intenzivnu negu. Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović i Radivoje Lale Bojičić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Napomenimo da trenutna donirana suma kompanije MOZZART, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi 18.745.537 dinara.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za UDRUŽENJE RODITELJA SA ČETVORO I VIŠE DECE “NADA 4” MODRIČA. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara