undefined
undefined

Humanitarni tiket u podne: Saša Ilić tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 4min | čet. 03.09.20. | 11:06

Legendarna crno-bela kopačka ispucava 3+ na sudaru Pancera i Crvene furije

Znamo se, a kvota je bila “jedan” da će se MOZZART i legendarna kopačka Partizana i Srbije, Saša Ilić ponovo sresti. Sećate se Orova u Rusiji, sećate se kako su Sale i Dejan Stanković iz dana u dan davali “MILION RAZLOGA ZA GOL” našima. Da tako se zvala plemenita MOZZART akcija na osnovu koje je u humanitarne svrhe prosleđeno 2.150.000 dinara. Čekajte, kako smo došli do ove sume?

Bilo je to ovako… Dejan i Saša su za svaki meč srpskog tima u podne sastavljali “Humanitarni tiket u podne”, gde je za svaki sastavljen tiket bila zagarantovana suma od 25.000 dinara, bez obzira na ishod utakmice. Na taj način sakupljeno je 150.000 dinara, što u konačnom skoru daje 2.150.000 dinara prikupljenih u okviru MOZZART kampanje.

Izabrane vesti

Zato sada nećemo raspredati legende o Saši Iliću. Znate ih vi dobro, pa krećemo u tipovanje za lečenje devojčice Minje Matić, rođene prošle, 2019. godine, kojoj je u najranijem uzrastu diagnostifikovana spinalna mišićna atrofija tipa jedan. 

Za nju, Sale kreće s meča NEMAČKA M21 - MOLDAVIJA M21. Mladi Panceri u kvalifikacijama za EP imaju samo grešku iz utakmice protiv Belgijanaca koja je zabeležena rezultatom 2:3. Znatno su oni bolji od Moldavaca kojima sem Belgije nije godila ni BiH, koja ih je dobila sa 4:0. Inače, Moldavci iz ove uzrasne kategorije u istoriji su samo jednom dobijali Nemce, a uvek je dolazila NG igra.

“Igram 1-1&3+“, kaže Saša Ilić, čovek koji je prošao sve mlađe kategorije Partizana, a za prvi tim je debitovao 1996. godine. Sa timom iz Humske igrao je u Ligi šampiona u sezoni 2003/04., a potom odlazi na pozajmicu u Seltu u prolećnom delu sezone. Ostalo je istorija…

MAKEDONIJA M21 – ŠPANIJA M21. Mladoj Crvenoj furiji stati na put, nemoguće je i jačima od Severnih Makedonaca. Ishod je gotovo zagarantovan, na šta treba dodati da su Španci u Grupi 6 došli do gol razlike 9:1, dok njihovi rivali imaju 10:6. Za ovaj skor zaslužni su upravo španski fudbaleri koji su meč para u novembru prošle godine dobili sa 3:0.

„Igram dvojku“...

Prelazimo na susret HRVATSKA M21 – GRČKA M21. Kockasti će izgoreti od želje za slavljem u Varaždinu. Međutim, Grci kao drugi u grupi svakako da ih neće pustiti da divljaju. Oni su na četiri utakmice neporaženi, a primili su samo jedan gol.

“Na pobedu domaćina”, reče Sale Ilić.

A, sada idemo na jedan od udarnih mečeva iz današnje ponude Lige nacija, baveći se utakmicom NEMAČKA – ŠPANIJA. Ukrajina i Švajcarska su preostale dve reprezentacije u grupi pa je jasno da će se upravo večerašnji rivali boriti za prvo mesto na tabeli. Dva fudbalska giganta prethodni put zvanično su odmerila snage u finalu EP 2008, i u polufinalu SP dve godine kasnije. Oba puta Španci su pobeđivali sa 1:0 i Nemci sada žele osvetu, a o kakvom sastavu se radi dovoljno svedoči podatak da je na prethodnih sedam mečeva ovaj tim postigao 27 golova. Španci su posle ispadanja sa SP u Rusiji, odnosno od novembra 2018. neporaženi. Dakle, očekuje nas još jedan fudbalski spektakl u kojem je sve moguće.

„Igram 3+“, stručna je procena Saše Ilića, o čijim fudbalskim kompetencijama zbilja nije potrebno govoriti.

Prelazimo na susret UKRAJINA – ŠVAJCARSKA. Ševčenkova ekipa upisala je sedam pobeda i tri remija na deset prethodno odigranih mečeva, a dobila je sve duele odigrane kod kuće. Švajcarci su izborili prvo mesto u kvalifikacionoj grupi pored Danske i Republike Irske. Pored toga u prošlom izdanju ovog takmičenja stigla je do polufinala gde je izgubila od eventualnog šampiona Portugalije. Poslednji put ovi rivali odmerili su snage u prijateljskom susretu odigranom 2010. i tada je rezultat bio nerešen 2:2.

„Čista jedinica“!

Sale Ilić za kraj u fokus stavlja susret SLOVENIJA – GRČKA. Slovenci su izgubili tri od poslednja četiri duela i sada će pokušati da se prikažu u boljem izdanju od prošlogodišnjeg. Grci su s druge strane dobili tri od prethodna četiri susreta, međutim pre toga bili su u seriji od sedam vezanih mečeva bez pobede. Od 1996. ove selekcije igrale su pet puta. Tri puta dobijali su Grci, dok je dva puta bilo nerešeno, upravo kao i poslednji put 2012.

„Zatvaram igru s tipom na maksimalo dva postignuta gola“, poručio nam je Saša Ilić, zatvarajući kladilački krug igara koje su nam do ovoga momenta kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ uspešno overile donacije u iznosu od 15.889.689 dinara. 

Inače, ukoliko i vi želite da sledite svetao primer Saše Ilića, odnosno da pomognete maloj Minji, za to postoji način.

Pomozimo Minji!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732401-90

Uplatom na devizni račun: 160600000073283743

Nećemo više raspredati, jer i ptice na grani znaju koliko je Saša Ilić omiljen na Partizanovom jugu, kako je igrao za Galatasaraj, Red Bul Salcburg, Larisu! Za reprezentaciju SR Jugoslavije, debitovao je 16. avgusta 2000. na meču sa Severnom Irskom u Belfastu. Standardan član državnog tima postao tokom mandata Ilije Petkovića (2003-2006). Igrao je na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006. godine, gde je postigao gol protiv reprezentacije Obale Slonovače, kada smo poraženi sa 3:2.

Odigrao je ukupno 37. mečeva za državni tim, postigavši četiri gola. Svoj poslednji susret odigrao je šestog septembra 2008. protiv Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010.

Hvala Saši Iliću koji se na kraju igre obraća MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Saša Ilić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 19,64, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketSaša Ilićsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara