Humanitarni tiket u podne: Petar Veselinović tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.10.20. | 12:01

Dekan Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu gađa H1 (-5,5) na Zvezdinom evroligaškom parketu

Plejada poznatih ličnosti defiluje kroz naš „Humanitarni tiket u podne“. Branše su razne, a pobude uvek iste, plemenite. S istim ciljem, na jednako bitnom zadatku danas je s nama Petar Veselinović, dekan Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Kragujevcu, a mi kažemo čovek koji pored akademskog zvanja ima i sportski kredibilitet, budući da je reč o članu upravnog odbora KMF Ekonomac, koji je takođe osetio važnost angažovanja na istoj funkciji u FK Radnički 1923. Dakle, redovni univerzitetski profesor ima i sportsko znanje koje koristi ne bi li pomogao lečenje Minje Matić (2019), devojčice koja boluje od spinalne mišićne atrofije.   

Pre otvaranja priče o igrama, konstatujemo da je Petar Veselinović došao do kvote 12,68, kako bi podigao ukupan skor MOZZART akcije kojoj nema premca u svetu sportskog klađenja, a uz koju smo do današnjeg 1.586. tiketa plemenitosti na brojne adrese prosledili tačno 16.713.894 dinara.

Izabrane vesti

Krenimo od meča CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS. Košarkaši Crvene zvezde odigrali su veliku utakmicu u petak. U Beogradu su ubedljivo savladali šampiona Španije, ekipu Baskonije sa 90:73. Za prikazano Džordan Lojd i Lengston Hol dobili su priznanja od strane Evrolige, a zatim je Zvezda u ABA ligi dobila Borac takođe ubedljivo (64:95). Crveno-beli sada dočekuju Žalgiris koji za sobom ima pobede nad Olimpijakosom (67:68) i Himkijem (70:84). Bude li Zvezda zadržala postojeći ritam, problema neće biti.

“H1, uz navedeni hendikep”, reče Petar Veselinović, čovek koji od 1996. godine radi na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, a za čije ime se vezuje mandate člana gradskog veća za duženog za omladinu, sport i turizam.

Sledi utakmica ALBA BERLIN – EFES. Tabela već beleži duple kiks partije oba tima. Anadolci su ipak tehnički savršeniji, pa im treba sa sportske strane dati prednost, uprkos porazima od Zenita i Fenera. Nemački tim generalno s Evesom ne prolazi dobro, što je poslednji put zabeleženo pobedom Turaka u februarskom susretu završenom sa 86:99.

„Smatram da će na meču biti više od 165,5 poena na koliko je trenutno postavljena margina“...

Ne zadržavamo, već hrlimo na susret RIVER ANDORA – VIRTUS BOLONJA. Do trećeg kola Evrokupa, Bolonja je dva puta pozitivno brojala. Pobdede im daju snagu, što Andori koja je na startu izgubila od Monaka daje nešto manje šanse. Bolonja dakle ima šansu d aim se osveti za poraz iz novembra prošle godine.

“H2, (‘3,5)”, ocenio je Petar Veselinović, pa poručio da vremena za razgovor o njegovom radu i karijeri ima, ali tek nakon izvršenja kladilačke misije.

On nas na kraju vodi na susret VALESNIJA – BARSELONA. Domaća Valensija je u prva dva kola dobijala Lion i Real Madrid. Jasno je da će pokušati da savlada i Barselonu koja je sa 74:70 izgubila od Zenita. Međutim, neće biti lako, jer Barsa je na papiru, naročito u napadu jača, ali i gladna pobede. Želeće gosti da im se osvete i za februarski poraz u Kupu Španije (78:82). Zato ova utakmica može biti nabijena emocijama.

“Za kraj, H2 (3,5)”, zaokružio je tipovanje naš današnji gost koji uzgred apeluje na sve plemenite ljude da pomognu lečenje male Minje Matić.

Pomozimo Minji!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732401-90

Prof. dr Petar Veselinović je rođen 4.januara 1969. godine u Ćupriji. Interesantno je reći da je njegov angažman u gradu na Lepenici tekao u više smerova, a da je za sve uspehe kako na univerzitetskim, odnosno naučnim dužnostima, tako i u gradu zaslužan veliki rad, ali i još nešto. Omiljen je među studentima, što samo po sebi govori koliko je komunikacija bitna za ostvarenje cilja u društvenoj zajednici. Zbog toga ga poznaje ceo Kragujevac, a ne zaobilaze ni sporske funkcije koje održava uprkos velikim naučnim obavezama koje obavlja sa zadovoljstvom.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Petar Veselinović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja "Drugačiji svet"iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,68, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara