Humanitarni tiket u podne: Milorad Kapor tipuje za lečenje Anika Manić

Vreme čitanja: 4min | sre. 02.12.20. | 10:34

Kapetan broda iz Skajfola od Dortmunda očekuje jedinicu

Na Akademiji umetnosti u Novom Sadu diplomirao je na glumi predstavom “Pešice” Slavomira Mrožeka u klasi profesora Radeta Markovića. Na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu diplomirao je na smeru Mašinske konstrukcije i mehanizacija kod profesora Dr Srđana Bošnjaka. Osnivač i direktor pozorišne trupe “2uplo dno” a od 2007. najbolje trupe u regionu “Jorik” . Osvajač zlatne i bronzane medalje na Evropskim prvenstvima u košarci za veterane. Postigao je zavidne rezultate na atletskim takmičenjima.    

Fluentno govori engleski jezik, a služi se ruskim i italijanskim jezikom. Glumac Milorad Kapor stalni je član drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a današnji je Mozzartov plemeniti kladilac.

Izabrane vesti

Sastavio je humanitarni tiket sa potencijalnim dobitkom od 96.700 dinara. Ukoliko tiket ne prođe kompanija Mozzart će svakako donirati 10.000 dinara pošto je naš menadžment odlučio da dvanaesti mesec 2020. godine proglasi za “Decembar, mesec humanosti”. Svaki dobrotvorni decembarski listić biće nagrađen sa minimum 10.000 dinara odnosno kompanija Mozzart će svakog dana donirati po 10.000.

Kraljica sportova je večita ljubav našeg humanitarnog kladioca. Kao klinac, trenirao je šest godina atletiku. Godinu dana u Zvezdi kod Bambija, a potom pet godina u Partizanu kod Kampija. Pomenuti treneri bili su i vaspitači u pravom smislu te reči. Milorad Kapor startuje u 17.00 utakmicom HNK GORICA – SLAVEN BELUPO. Gorica ima suficit od devet bodova. Na poslednjim utakmicama ostvarila je dve pobede i remi. Slaven je pobedio Šibenik sa 3:0. Na poslednja četiri međusobna duela domaći su dva puta dobili, a dva puta odigrali nerešeno.

“Igram TGG GG za kvotu 1.55”.

U 18.55 počinje utakmica BAŠAKŠEHIR – RB LAJPCIG. Rivali oslabljeni ulaze u duel, ali gosti sa tri boda više. RB je poslednju utakmicu u Bundesligi dobio dok je turski klub remizirao. Pre mesec dana Lajpcig je dobio rivala sa 2:0. U grupi “H” vode Junajted i PSŽ koji ima isti broj poena kao RB.

 

“Okušaću se u igri gol, gol”. 

 Sportski uzori našeg gosta bili su i Mate Parlov, Miodrag Perunović, Marjan Beneš, Mirza Delibašić, Dražen Praja Dalipagić, Kasius Klej, pa Karl Luis, Majkl Džordan…U svetu glume, bilo je onoliko umetnika koji su plenili svojim talentom. Naš gost probao je da se ne ogrešiti o nekoga pa je pomenuo Pavla Vuisića, Danila Batu Stojkovića, Mustafu Nadarevića, Entoni Hopkinsa…I upravo prelazimo na Ostrvo, HAL – DONKASTER. Hal je lider u ligi sa devet bodova više od rivala. Pobedničku seriju od šest utakmica prekinuo je u poslednjem meču izgubivši posle lošijeg izvođenja jedanaesteraca. Gosti imaju remi pa dve pobede. Međusobni skor je 3:3:5.

“TGG GG”.

 Naš gost navija za Partizan, ali je od one vrste navijača koji navija i za Zvezdu u košarci kada igra protiv stranih ekipa. Voli još i SD Radnički sa Crvenog Krsta, Hercegovac iz Bileće i iz Gajdobre, Leotar, Grbalj…Najdraža uloga Miodragu Kaporu je uloga Sina u diplomskoj predstavi “Pešice” Slavomira Mrožeka. A mi i dalje pratimo da li će dobro odigrati ulogu plemenitog kladioca. DORTMUND – LACIO je naredni meč. Borusija ima šest povređenih igrača, tim iz Rima dva manje. Borusija ima i bod više, ali je u nacionalnoj ligi nakon dve pobede poražena od Kelna. Isto se dogodilo i Neboplavnima, Udineze je slavio sa 3:1. Rivali imaju po dve pobede, 2:0:2. U oktobru bilo je 3:1 za Lacio.

“Nadam se jedinici”. 

 Od omiljenih sportskih događaja naš gost izdvaja meč Mate Parlov – Domeniko Adinolfi. Potom, finale SP u košarci u Manili. Fudbalske utakmice Partizan – QPR, Jugoslavija – Bugarska i gol Radanovića. Saletovu trojku protiv Huventuda. Što se tiče kulturnih događaja u kojima je učestvovao, veliki deo srca našem gostu zauzimaju premijere predstava „Pešice“, „The Pillowman“ i „KNKNPNKN“, kao i premijera filma „Skyfall. SEVILJA – ČELSI je poslednji duel. Protivnici imaju po 10 poena. Kod domaćih izostaju trojica igrača, ali ne sme se zanemariti da Sevilja ima pet pobeda u nizu. Plavci imaju seriju od 11 utakmica bez poraza. Na poslednjem okršaju nije bilo golova.

“Od nula do dva gola”, zaključuje humanitarno tipovanje glumac Milorad Kapor uz pouku: “Ako svaki dan nismo bolji, onda smo gori”.

Nekoliko rečenica o kompanijskom društveno odgovornom poslovanju.

Poslednji novembarski dan bio je odličan kao uvertira za “Decembar, mesec humanosti”. Naime, menadžment naše kompanije doneo je odluku da poslednji mesec 2020. godine ponovo protekne u znaku Mozzartove humanosti. Za “Humanitarni tiket u podne” to znači da će svaki plemeniti listić ( i onaj koji “padne”) biti dobitan sa minimum 10.000 dinara. Da se vratimo na poslednji dan novembra. Učesnik Humanitarnog tiketa u podne, glumac Boris Milivojević, sastavio je dobitni plemeniti listić za 87.300 dinara. Pomenutu sumu kompanija MOZZART, po želji poznatog gosta, doniraće za lečenje Anike Manić odnosno Minje Matić.

Ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne" iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno 17.288.794,00 dinara. Pod pretpstavkom da u decembru ni jedan dobrotvorni tiket ne bude dobitan, što nije verovatno, MOZZART će samo do kraja meseca donirati novih 310.000 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…  

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarno udruženje Udruženje roditelja i prijatelja dece sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmeh”, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com



tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara