Humanitarni tiket u podne: Mijajlo Marsenić tipuje za Organizaciju „Srbi za Srbe“

Vreme čitanja: 4min | sub. 09.01.21. | 12:08

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije ispucava keca na Tobdžije, a dvojku na Real

Trikolori na kolenima! Šta mislite, mogu li naši rukometaši večeras da ponove zrenjaninskih 27:24 (14:11) sa uspešnog starta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo? Ova utakmica ujedno označila je i uspešan početak priprema reprezentacije za predstojeće Svetsko prvenstvo u Egiptu koje se igra ovog meseca, a mi nadahnuti tim dešavanjima u redove “Humanitarnog tiketa u podne” pred vrlo bitan meč pozvamo kapitena rukometne selekcije Srbije, Mijajla Marsenića! Dakle, on danas nosi MOZZART dres, a zatim oblači opremu Srbije kako bi zaigrao protiv Francuza.

Pitali smo Mijajla za koga tipuje u 1.674. izdanju najdugotrajnije rubrike klađenja u plemenite svrhe?

Izabrane vesti

"Voleo bih da eventualno osvojenu sumu prosledim Organizaciji “Srbi za Srebe"

Pa, neka tako i bude, uz kvotu 16,31 koju kapiten našeg nacionalnog tima gradi počev od susreta BENEVENTO – ATALANTA. Atalanta je egal s Napolijem, a samo na dva boda zaostatka za Starom damom. Vreme je da se penje gore na tabeli, pa je evidenta potreba ovog kluba da zaigra maksimalno motivisano protiv Beneventa koji je od poslednjih pet utakmica izgubio samo susret sa Milanom. Dakle, neće biti lako, mada Atalanta slovi za favorita utakmice koji u polsednje vreme ume da donosi visoke krajnje ishode.

„Igram 3+“, poručio nam je rukometaš koji je karijeru započeo u rodnim Beranima, a zatim stigao u Partizan 2010. godine.

Sledi meč LEVERKUZEN – VERDER. I bez sedmorice Aspirindžije su pretežak rival za Verder. Željni su pobede nakon poraza od Bajerna i Ajntrahta, pa će gosti iz Bremena po svoj prilici biti ekipa na koju će se sručiti kompletno njihovo nezadovoljstvo. Inače, poslednji meč rivala Bajer je dobio sa 1:4, a manje od GG4+ na ovaj par nije došlo od oktobra 2018. godine.

„Ponovo 3+“...

Već hrlimo u susret meču para ARSENAL – NJUKASL. Njukasl ima dovoljno problema u Premijer ligi, da mu je FA kup svakako na sporednom koloseku. Tobdžije se u nacionalnom takmičenju sa tri vezane pobede konačno popravljaju, pa će svakako želeti da dobiju i meč sa protivnikom koji im istorijski nije bio mrzak. Naime, Arsenal je u februaru prošle gosine savladao Njukasl sa 4:0, mada trenutno ne deluje da je ekipa sposobna da i sada tako surovo dominira na terenu do konačnog slavlja.

„Jedinica na Tobdžije“, potpuno je siguran rukometaš koji je sa Partizanom bio prvak države 2011. i 2012. godine, osvajač kupa 2012. i 2013. Godine, kao i pobednik Superkupa u dve sezone. Nastupajući za klub iz Humske Marsenić je dva puta igrao u grupnoj fazi Lige šampiona i to u sezonama 2011/12. i 2012/13. a u sezoni 2010/11. igrao je u polufinalu Čelendž kupa.

Vratimo se tipovanju uz susret GRANADA – BARSELONA. Barsin prjiljučak Atletiku i Real Madridu zavisi od ishoda ovog meča, pa Granada mora da računa na odlučan napad ekipe Ronalda Kumana. U svakom slučaju ne odgovara domaćima rival 18. kola, kao ni rezultat prošlog koje je dobio Eibar sa 2:0. Inače, Barselona je pre skoro godinu dana tek s minimalcem dobila poslednji meč para i to golom Mesija tek u 76. minutu utakmice.

„Biram GG3+ ishod“.

Selimo se na utakmicu MILAN – TORINO. Domaći Milan je još uvek prvi uprkos poraza u derbiju sa Juventusom. Protiv Torina trener Stefano Pioli neće štedeti efektive, pa klub koji je vezao četiri meča bez poraza, uz tri X ishoda i pobedu nad Parmom ne očekuje ništa dobro. Biće Milan u svakom slučaju vrlo oprezan ovog puta, ali ne zbog poraza od Stare dame, već zbog serije vrlo neprijatnih sećanja na Torino koja su prekinuta minimalnom pobedom u februaru prošle godine.

“Čist kec”, poručio nam je as rukometa koji je u leto 2014. godine postao je član skopskog Metalurga ali je klub napustio krajem iste godine nakon što je makedonski šampion dospeo u velike finansijske probleme. Tokom zime 2015. vratio se u Partizan sa kojim je potpisao ugovor do kraja sezone.

Mijajlo Marsenić tipovanje zatvara utakmicom OSASUNA – REAL MADRID. Realu trebaju svi bodovi, a pošto je Osasuna uprkos tri vezana X ishoda u fenjeraškom društvu, ovde su iznenađenja gotovo nemoguća. Uostalom, na poslednjem meču para došla je 5+ igra.

„Tipovanje zatvaram dvojkom Real Madrida“.

Toliko za danas u kladilačkom delu rubrike. Mijajlu Marseniću koji trenutno igra u Berlinu šaljemo svu podršku da bi nam podario još radosti u nacionalnom dresu. Znamo da on to ume, jer već dugo duži dres Srbije, budući da je već kao vrlo mlad igrač zaigrao za državnu kadetsku selekciju. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mijajlo Marsenić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije MDD Merhamet, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 16,31, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara