Humanitarni tiket u podne: Jugoslav Vasović tipuje za lečenje Minje Matić

Vreme čitanja: 5min | ned. 29.11.20. | 11:36

Prvi čovek VK Radnički očekuje plemeniti dobitak od 92.400 dinara!

Glumica Marta Bjelica, učesnica Humanitarnog tiketa u podne, na počeku radne sedmice (ponedeljak) sastavila je plemeniti listić koji je “prošao”. Naša glumica ostvarila je dobitak od 97.800 dinara koji će kompanija MOZZART, po želji plemenite gošće, donirati za lečenje Anike Manić.

Još jedna devojčica, Minja Matić, boluje od spinalne mišićne atrofije, a za Minju Humanitarni tiket u podne, na kraju ove radne nedelje, sastavlja prvi čovek VK Radnički JUGOSLAV VASOVIĆ. Nadamo se da će i legendarni vaterpolista biti uspešan kao Marta Bjelica.

Izabrane vesti

Pomozimo Minji! Slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160 – 6000000732401 – 90.

Inače, ukupna donirana suma u MOZZARTOVOM dobrotvornom listiću sada iznosi preko sedamnaest miliona ili precizno 17.201.494, 00 dinara. Vasović će pokušati da uveća doniranu sumu. Pogledajmo na koji način:

Proslavljeni srpski vaterpolista, karijeru je započeo u mlađim kategorijama Partizana, za čiji prvi tim je debitovao kao šesnaestogodišnjak, 1990. godine, i osvojio Kup pobednika kupova. U sezoni 1990/91 prelazi u splitski Jadran sa kojim odmah osvaja Prvenstvo SFR Jugoslavije, a godinu dana kasnije i najjače evropsko takmičenje, Ligu šampiona. Naredne dve sezone proveo je u Crvenoj zvezdi i osvojio dve titule prvaka SR Jugoslavije. U plemenito tipovanje startuje sa utakmicom iz Premijer lige, Čelsi – Totenhem. Plavci nemaju poraz na poslednjih deset mečeva, imaju šest trijumfa u nizu. Gosti su u seriji od pet pobeda. Sve obećava da će biti dobar meč. Gosti sa dva boda više i bez trojice povređenih igrača ulaze u duel. Posle četiri pobede Čelsija nad rivalom Totenhemu je pripao poslednji okršaj. 

Od tri do pet golova”.

Tokom igračke karijere naš plemeniti gost najduže se zadržao u Bečeju, sa kojim je od 1996. do 2001. godine osvojio svih šest naslova prvaka zemlje i isto toliko kup takmičenja, a sve to krunisao Ligom šampiona (2000.). U 18.00 sati sastaju se Majnc – Hofenhajm. Gosti imaju duplo više bodova od rivala, ali desetkovani ulaze u duel. Majnc ima remi i trijumf na poslednje dve utakmice. Isto se može konstatovati za goste. Nešto bolji međusobni skor ima domaći tim, 9:7:8, a poslednje tri pobede ostvario je gost.

“UG 3+”.  

Nakon inostranih angažmana, u nekoliko država, Jugoslav se vratio u Partizan i ponovo došao do srebra u LEN Kupu. Za matične „crnobele“ poslednji put zaigrao je u sezoni 2008/09 i domogao se srpske duple krune. Igračku karijeru završio je u Crvenoj zvezdi (2011/12), a treća utakmica stiže nam iz Serije “A”, Napoli – Roma. Vučica ima bolji međusobni skor 12:10:20 i trijumf od 6:2. Sa tri boda više ulazi u meč, a nakom 11 duela u kojima nije poražena. Između pobeda Napolija ubacio se poraz od Milana. Više izostanaka imaće Roma.

“Ponovo idem na broj golova, od dva do pet”.

Najveći uspeh Vasović je ostvario 2000. godine kada se okitio bronzom na Olimpijskim igrama u Sidneju. Odmah po završetku igračke karijere posvetio se stručnom radu u Vaterpolo savezu Srbije. Od 2013. godine bio je sportski direktor VK Radničkog, kluba koji je u to vreme beležio značajne uspehe u Evropi, a od 2016. je prvi čovek VK Radnički. Dva poslednja meča na dobrotvornom listiću kreću u 21.00 sat. Prvo se usmeravamo na duel Sent Etjen – Lil. Gosti imaju 12 bodova više od rivala. Po dvojica fudbalera izostaju u oba tabora. Brest je dobio oba večeašnja protivnika, ali je Lil naredne mečeve dobio odnosno odigrao nerešeno. Poslednja tri međusobna okršaja dobio je Lil, ali naš gost kaže: 

“UG 3+ za kvotu 1.85”.

Legendarni Jugoslav Vasović jedan je od najzaslužnijih što se u Kragujevcu ponovo igra vaterpolo na visokom nivou i što Radnički zahvaljujući odličnom radu sa mlađim selekcijama ne mora da brine za budućnost. Za ilustraciju može da posluži odloženi susret petog kola Super lige Srbije. Vaterpolisti Radničkog dobili su ekipu Partizana sa 22:5. Evropski turniri su na programu od 4. do 6. decembra, a grupu “E” u Savoni čine: Radnički (SRB), Potsdam (NEM), Savona (ITA), Mediterani (ŠPA). Još jedan meč na tiketu startuje u 21.00 sat, Sosijedad – Viljareal. Realu izostaje pet igrača, ali četiri boda ima više od Žute podmornice. Nakon četiri pobede Sosijedad je odigrao bez golova. Na poslednjih 12 utakmica Viljareal nije osetio gorčinu poraza. Poslednji okršaj dva tima okončan je pobedom gostujućeg sastava, 2:0. 

“UG 2 – 4”, zaključuje Vasović koji potencijalni dobitak od 92.400 dinara usmerava za lečenje Minje Matić.

Nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević i Milovan Ćirković.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

 Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Humanitarnu organizaciju “BUDIMO LJUDI”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

 Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara