Humanitarni tiket u podne: Jovan Jovanović tipuje za nabavku novogodišnjih MOZZART paketića

Vreme čitanja: 4min | uto. 08.12.20. | 10:59

Glumac je uveren da RB Lajpcig daje minimum dva gola Junajtedu...

Balast ili ne, tek mladi glumac nosi ime pesnika čiji lik i delo upoznajemo u ranom detinjstvu, a pamtimo celog života. Jasno je, govorimo o Jovanu Jovanoviću Zmaju, imanjaku mladog dramskog umetnika koji je nameran da pseudonim legendarnog pisca pretvori u vlastiti odnos prema igrama iz MOZZART ponude. Jovan će tipovati za nabavku novogodišnjih MOZZART paketića, a mi ćemo ga u decembarskom stilu ohrabriti zagarantovanim dobitkom u iznosu od 10.000 dinara, koliko iznosi i svakodnevna kompanijska uplata.

Dođe li sve u glavu, zvezda „Žigosanih u reketu“, „Vojne akademije“, te „Senki nad Balkanom“ doći će do potencijalnog dobitka u iznosu od 174.000 dinara. Nadamo se da će se pridružiti u skorije vreme uspešnim kolegama kao što su Boris Milivojević koji je došao do dobtka u iznosu od 87.300 dinara, Olji Lević, koja je tiket naplatila sa 106.000 dinara, ali i Marti Bjelici čiji prolazak listića nam je doneo donaciju u iznosu od 97.800 dinara. Dakle, naša glumačka elita je bila jako uspešna.

Izabrane vesti

223. Boris Milivojević 87.300 (17.288.794)

222.Marta Bjelica 97.800 (17.201.494)

221. Milovan Ćirković 144.000 (17.103.694)

220.Olja Lević 106.000 (16.959.694)

Jovan Jovanović danas striktno tipuje na mečeve Lige šampiona. Krećemo od susreta BARSELONA – JUVENTUS. Juve traži osvetu, a Barsa bi overu rezulatata, odnosno pobede od 2:0 u utakmici s italijanskim gigantom. U najavi, utakmica će biti spektakl budući da će Leo Mesi udariti pravo na CR7 kopačku, budući da Ronaldo u drugom kolu nije igrao zbog korone. Biće tvrdo i zanimljivo, pa treba dobo razmisliti o igri sujete na terenu, odnosno borbe za čist prestiž, budući da su u ebe ekipe već osigurale osminu finala. Jedini, pravi ulog na ovom susretu odnosi se na prvo mesto Grupe G.

„Tim jedan, 2+“, lagodno će glumac rođen Trebinju, čini se baš za studije Fakutelta dramskih umetnosti i ulogu Gvozdena u „Vojnoj akademiji“.

Sledi meč RB LAJPCIG – MANČESTER JUNAJTED. Oba tima imaju po devet bodova, koliko i Pari Sen Žermen koji bi sa remijem protiv turskog Bašakšehira na svom terenu izborio plasman među 16 najboljih timova. Bikovi dobro pamte katastrofu koji su doživeli 28. oktobra na Old Traforu kada su poraženi sa 5:0. Junajtedu odgovara bod, dok četa Julijana Nagelsmana mora da ide na pobedu. Oba ekipe su u dobroj formi u poslednje vreme. Đavoli su za vikend pobedili Vest Hem u Londonu (3:1) posle preokreta u drugom poluvremenu. Bikovi su u subotu odoleli bavarskoj mašini. Odigrali su sa Bajernom nerešeno – 3:3 u Minhenu.

“Ponavljam tip TM1 2+“, reče glumac, a mi kao da slušamo Gorana iz „Žigosanih u reketu“...

Pređimo na susret ČELSI – KRASNODAR. Domaći Čelsi je na laganom putu overe vodeće pozicije u Grupi E. Prosto, efektivna snaga Krasnodara, koga su u oktobru dobili sa 0:4, jasan su pokazatelj ko se i koliko pita na ovoj utakmici. Lampard može da se ponosi i gol razlikom svog tima koja u ovom momentu iznosi 13:1, tako da će Krasnodaru koji je do sada na ukupno pet takmica primio 10 golova, biti teško bilo šta konkretno da preduzme na Stamford Bridžu.

“Kombinujem 1+I&2+II“, ocena je našeg gosta, vredna kvote 2,25.

Na poslednjem paru glumac procenjuje perspektive uoči susreta REN – SEVILJA. Po pet igrača izbačeno je iz stroja i jednog i drugog tima. Kome nije jasno šta ovo znači, neka upredi kvalitet Rena, naspram Sevilje koja je i ovako oslabljena definitivno dopingvana s kapitalnih 10 bodova na tabeli Grupe E koju inače vodi Čelsi. Ren je na samom začelju, sa samo jendim bodom koji je zaslužio još na početku grupne faze u uzakmici s Krasnodarom.

„Tipovanje zatvaram GG igrom“, reče rođeni Trebinjac koji je u filmu „Monte video, vidimo se“ tumačio lik bolivijskog fudbalera.

I, to bi bilo sve od Jovana Jovanovića, još jednog člana decembaske klase kojoj MOZZART garantuje dobitak od 10.000, a žarko želi što jače donacije. Eto, košarkaš Danilo Anđušić prekjuče je ostvario ono zbog čega se godinama okupljamo tačno u podne. Njegov plemeniti tiket prošao je na svim testovima, pa smo u prilici da konstatujemo da je naš fond humanitarnih davanja uz njegove tipove jači za 236.600dinara. Reč je o 229. prolaznom tiketu od koga će MOZZART dobitak proslediti za lečenje dečaka Dejana Radojčića – Budi human.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Jovan Jovanović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko",Trebinje. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 17,4, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara