Humanitarni tiket u podne: Dragutin Miško Čermak tipuje za Institut za onkologiju i radiologiju Srbije

Vreme čitanja: 5min | pon. 02.11.20. | 10:47

Poznati košarkaš Radničkog, Partizana i zlatni reprezentativac očekuje plemeniti dobitak od 109.600 dinara

Pozvali smo ga u delikatnom trenutku, kako globalnom, tako i privatnom. Izašao nam je Dragutin Čermak u susret. Rekao je da prati košarkaška dešavanja u skaldu sa mogućnostima. Da vremena nisu sjajna ni za sport, ali da život mora da ide dalje.

Miško Čermak smatra da SZO nije spremno dočekala pandemiju. Da ljudi najviše gledaju materijalna dobra, a da su zaboravili na moral, empatiju, ljubav…Nada se da neoliberalizam neće pobediti. U suprotnom smatra da nam se loše piše.

Izabrane vesti

Imao je sreću da mu fizičko vaspitanje predaje Jovan Gajić, a higijenu Milan Ciga Vasojević…Devojke i momci iz škole išli su u Radnički da se oprobaju u košarkaškim veštinama, da vide da li će da se ‘prime’ na košarku. Kod našeg plemenitog kladioca, već sa 12 godina, košarka se baš ‘primila’.

Ipak, na dobrotvornom tiketu gospodin Čermak je igrao na fudbalske mečeve. Prvo nas je odveo u Bundesligu, HOFENHAJM – UNION. Domaći imaju dve pobede nad timom iz Berlina na kojima nisu primili gol. Takođe, imaju bod više od rivala koji je upisao tri remija. Union ne zna za poraz na poslednjih pet utakmica dok je Hofenhajm dobio Zvezdu, Gent, a sa Verderom odigrao 1:1.

“Igram gol, gol”.

Sportske uzore imao je u Nemanji Đuriću, Ivu Daneu…Imao je sreću da za nekoliko godina zaigra sa svojim uzorom Ivom Daneom. Iz Nemačke prelazimo u Italiju, VERONA – BENEVENTO. Domaći su desetkovani, izostaje čak devet igrača. Nakon dva nerešena ishoda Verona je slavila nakon jedanaesteraca. Benevento je poražen na poslednje tri utakmice, ali je sa 3:0 dobio Veronu u poslednjem okršaju. Istorijski gledano skor je 2:1:3.

“Dupla šansa, iks, dva”.

Miško Čermak je u Srbiji igrao u dva kluba. U Radničkom je počeo karijeru, u Partiznu zaključio. Ta dva kluba podjednako voli. Poslednje tri utakmice na plemenitom listiću počinju u 21.00 sat. Prvo smo u Premijer ligi, LIDS – LESTER. Lisice imaju dva boda više i tri trijumfa sa jednim primljenim golom. Domaći na poslednjih pet mečeva imaju tri pobede, remi i poraz. Lester je na poslednja četiri okršaja dva puta dobio i dva puta remizirao sa rivalom. Ukupni odnos je 11:7:16.

“Kombinacija, iks, dva, uz dva plus”.

 Čuveni košarkaš ima dve titule sa Mundijala (1966. i 1970. godina), dva srebra sa Evropskih šampionata. Potom, odigrao je četiri utakmice za reprezentaciju Starog kontinenta, a biran je u pet najboljih igrača Olimpijskih igara. Sada smo u Španiji, VILJAREAL – VALJADOLID. Žuta podmornica ima lošiji međusobni skor, 9:5:12. Poslednji duel dve ekipe okončan je bez pobednika, sa 1:1. Valjadolid je startovao loše, bez pobede je sa tri boda. Na poslednjih sedam utakmica Viljareal nije doživeo poraz. Valjadolid je poslednji duel izgubio sa 2:0.

“Jedan tim neće dati gol na meču”.

Naš humanitarni kladilac smatra da talenat ima najmanji udeo u uspehu. Sve ostalo se bazira na radu i samo radu.Sada nas Čermak vodi u Holandiju,  u kojoj je bio prvi sportista iz Istočnih zemalja. Dakle, PSV II – KAMBUR. Mladi tim PSV – a ima deset bodova dok gosti su sa 22 poena na poziciji dva. Šest trijumfa i remi ima Kambur na poslednjih sedam mečeva. Statistika je na strani gostujuće ekipe, 1:2:5.

“Tri plus”, zaključuje Čermak koji je kao trener radio u Kuvajtu, UAE, Francuskoj, Turskoj…

Našeg dobrotvornog kladioca, koji potencijalni dobitak usmerava za Institut za Onkologiju i radiologiju Beograd, informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.853.694 dinara.

Odbojkašica Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković, Slaven Čupković i Danilo Nikolić.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić i Danilo Nikolić.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Suncenam je zajedničko”,Trebinje .Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara