"Miroslav Radoman"
"Miroslav Radoman"

Radoman ćutao 15 godina: Morao sam da selim porodicu zbog pretnji navijača!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.12.13. | 09:50

''Gađali su me na ulici, dolazili su mi i kriminalci na vrata, pa sam morao da selim porodicu. Mnogo toga neprijatnog je bilo", rekao je bivši sudija

Miroslav RadomanŽivot fudbalskog sudije u Srbiji satkan je od 80 odsto neprijatnih situacija i strepnji za život i svega 20 odsto uživanja u poslu. Tako misli proslavljeni arbitar Miroslav Radoman, koji i pored te svoje konstatacije, ali i činjenice da su arbitri poslednjih nedelja u centru svih dešavanja na terenima Superlige, smatra da je njegovim bivšim kolegama sada lakše! 
"Danas je lakše sudijama! Setite se ko je sve od 1992. do 2004. godine bio u našem fudbalu. Bilo je bremenito vreme, dok danas sudije iza sebe imaju jači Savez, a i državni organi funkcionišu", rekao je Radoman za Kurir.

Tokom svoje sudijske karijere naš bivši arbitar je proživeo mnoge neprijatnosti i imao je velikih problema, a ovom prilikom prisetio se dana kada su osvedočeni kriminalci vodili klubove.
"Sećam se da su me 1998. takozvani navijači napali dok sam bio sa ćerkom u jednom novosadskom restoranu pred utakmicu Vojvodine i Crvene zvezde, na koju sam išao kao gledalac. Gađali su men na ulici, dolazili su mi i kriminalci na vrata, pa sam morao da selim porodicu. Mnogo toga neprijatnog je bilo", zaključio je Radoman.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Miroslav RadomanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara