""
""

Pižon se vraća u Zvezdu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.01.14. | 10:18

"Ne dolazim da bih nekome smetao, već da bih pomogao", kaže iskusni stručnjak

Bivši trener crveno-belih i četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon vraća se na Marakanu! Iskusni stručnjak će, kako saznaje Politika, a prenosi Sportski žurnal, biti zadužen za koordinisanje rada između omladinske škole i prvog tima.

"Predsednik Džajić smatra da bih svojim znanjem, iskustvom i autoritetom mogao da pomognem Crvenoj zvezdi. U klubu ću ostati sve dok ponovo ne pronađem povoljan inostrani angažman. Odlučio sam da svoje slobodno vreme posvetim voljenom klubu, posebno mi se svidela ideja da se svi iskreni zvezdaši vrate svojoj kući".

Izabrane vesti

Na pitanje da li će za taj posao biti plaćen, odnosno da li će Zvezda biti u nekoj obavezi prema njemu, Pižon je odgovorio:

"Ne dolazim u Zvezdu da bih nekome smetao, već da bih pomogao. Neću se mešati u rad prvog trenera, koji će kao i do sada imati punu autonomiju u odlučivanju. Želim pre svega da mlade trenere koji su u omladinskoj školi, a koje dobro poznajem, posavetujem. Mislim da imam i znanje i iskustvo. Svim srcem stojim na raspolaganju Zvezdi".

Postoje mišljenja da će sada trener Stojanović biti pod većim pritiskom...

"Ne, nikako. Ne dolazim u Zvezdu da bih mu bio opozicija, već prijatelj. Ni jednog momenta se neću mešati u njegov posao, to vam odgovorno tvrdim. Na kraju, i vreme će pokazati", zaključio je priču Petrović.

(foto: MN Press)


tagovi

Vladimir PetrovićSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara