"Dodela nagrada najboljim takmičarima FANTAZZIJA"
"Dodela nagrada najboljim takmičarima FANTAZZIJA"

Ovo su najbolji treneri Srbije

Vreme čitanja: 3min | sre. 19.06.13. | 16:53

Na sportskim terenima Olimp uručene su nagrade najboljim takmičarima MOZZART FANTAZZI FUDBALA za sezonu 2012/13

Posle 240 utakmica i nešto više od 22.000 minuta superligaškog fudbala, završilo se prvo MOZZART FANTAZZI takmičenje. Za one retke, koji do sada nisu čuli za fantazi fudbal, to je igra koja vam omogućava da odabrete izmišljene timove sastavljene od realnih igrača. Poene osvajate na osnovu njihovog stvarnog učinka u domaćem prvenstvu.

U toku 2012/13 sezone MOZZART FANTAZZI tim je napravilo 10.562 takmičara. Imali smo prilike da prisustvujemo zanimljivoj završnici. Interesantno je da su svi dobitnici glavnih nagrada u poslednjem kolu tipovali na Miloša Stojanovića Popaja, stavljajući ga za svog kapitena. Možda je to bilo i presudno za konačan izgled tabele.

Izabrane vesti

Dodela nagrada najboljim takmičarima FANTAZZIJA

Najbolji FANTAZZI menadžer za sezonu 2012/13 je Vladan Vuković. Njegov tim FK Xulio United iz Banje Koviljače je dominirao tokom celog takmičenja i ubedljivo pobedio sa osvojenih 1.380 bodova. Pobednik zbog službenih obaveza nije bio u mogućnosti da prisustvuje ceremoniji dodele nagrada, ali je poslao svog predstavnika.

„Vladan mi je kazao da pobednik dobija televizor. Nije napomenuo koliki. Ovo čudo je ogromno. U Vladanovo ime želim da se zahvalim MOZZARTU na lepom poklonu“, istakao je svoje utiske prijatelj prvoplasiranog.

Drugoplasirani timNa drugom mestu se našao tim FK Stativa iz Novog Sada, koji je vodio Miloš Stijović.

„Vatreni sam navijač Partizana tako da sam u ekipi uvek imao po trojicu crno-belih fudbalera. Najviše poena mi je doneo Ivan Ivanov i normalno Popaj Stojanović. Bilo je uzbudljivo do kraja, pohvale na organizaciji i drugačijem načinu bodovanja u odnosu na ostale fantazi igre. Sigurno je da sledeće sezone jurišam na prvo mesto“, izjavio je drugoplasirani koji u Novi Sad nosi IPod

Na trećem mestu sa 1.341 osvojenih bodova se našla Milica Popadić sa svojim FANTAZZI timom FK Solunac iz Loznice. Da fudbal nije samo igra za muškarce videlo se i tokom našeg takmičenja.

„MOZZART FANTAZZI sam počela da igram uz svog muža, samo on nije imao vremena tokom cele sezone, a ja sam istrajala do kraja. I ranije smo osvajali nagrade u nekim drugim takmičenjima ovakve vrste, izjavila je Milica, definitivno najbolja superligaška menadžerka koja u Loznicu nosi Sony Playstation 3.

Pobednicima je nagrade uručio Marko Nikolić, novi trener FK Vojvodine.

Izuzetno kvalitetna akcija MOZZART Sporta da osnuje FANTAZZI koji prati našu ligu. Pouzdano znam koliko su fantazi igre popularne među ljubiteljima fudbala. Posebno mi je drago da je naša liga toliko popularna, što pokazuje i broj takmičara koji su igrali ove godine, a njihovo poznavanje Superlige pokazuje da ipak ljudi u Srbiji najviše vole domaći fudbal. Inače, praćenje naše lige kroz MOZZART Sport časopis i portal pokazuje prepoznavanje trenutka kada je naša liga u usponu i kada postoji veliko interesovanje za nju. Čestitam na ovoj akciji koja je zaista kvalitetna, ali čestitke i na kompletnom praćenju fudbala u Srbiji - izjavio je jedan od najperspektivnijih domaćih trenera

Spuštena je zavesa na debitantsku sezonu MOZZART FANTAZZI FUDBALA. Kompanija MOZZART nastavlja sa afirmacijom domaćeg fudbala kroz ovu vrstu takmičenja. Tokom letnje pauze spremamo nove opcije kako bi igru učinili što interesantnijom.Uzmite učešće u takmičenju i sledeće sezone, jer slede nova uzbuđenja, nove opcije i bogate nagrade.


tagovi

MOZZART FANTAZZISrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara