"FANTAZZI FUDBAL"
"FANTAZZI FUDBAL"

MOZZART FANTAZZI liga se nastavlja!

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.02.13. | 17:35

Mislite da možete biti uspešniji od Vermeza, Jankovića, Sime Krunića ili Slavenka Kuzeljevića? Učestvujte u MOZZART FANTAZZI takmičenju i osvojite sjajne nagrade. Idealne timove možete sastaviti ponovo do utorka, 26. februara u 13 časova

 

FANTAZZI FUDBAL

Izabrane vesti

FANTAZZI FUDBAL je igra koja vam omogućava da odaberete izmišljene timove sastavljene od realnih igrača.

Poene osvajate na osnovu njihovog učinka u domaćem prvenstvu. Svaki igrač MOZZART FANTAZZIJA može izabrati tačno 15 fudbalera. Znajući da neki igrači imaju sklonost ka agresivnijoj igri i javnim opomenama, a da drugi uspešno asistiraju i daju golove, biraju se po sopstvenom osećaju i želji igrača MOZZART FANTAZZI fudbala. Svaki menadžer mora da se potrudi kako bi što bolje upoznao domaće igrače, da ostvari što veći broj bodova i na taj način bolji plasman na tabeli MOZZART FANTAZZI lige.

Nikad nije kasno da se priključite takmičenju! Pobednik svakog kola dobija DVD plejer, a tu su i utešne nagrade koje je do kraja sezone pripremila kompanija MOZZART.

Ako želite da ostvarite što bolji plasman morate reagovati brzo na povrede i  suspenzije. Iz vaših timova izbacite fudbalere koji zbog dva žuta kartona neće igrati u narednom kolu i zamenite ih sa drugim igračima. Mnogo FANTAZZI menadžera izabralo je Lazara Markovića u napadaču liniju, ali najbolji igrač Partizana je povređen i neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima u odbrani titule.

U timove ne treba stavljati ni Maksimovića, odnosno reprezentativca Crne Gore, Milana Jovanovića! Odbrambeni fudbaleri Crvene zvezde često su birani u FANTAZZI timove, ali ostaje pitanje da li će njih dvojica biti standardna u nastavku prvenstva.

Ovo su samo neki od saveta za početak drugog dela prvenstva. Igrači MOZZART FANTAZZI fudbala moraju pratiti svoje ekipe do kraja sezone. U svakom kolu neki drugi igrač može „eksplodirati“ i osvojiti veliki broj poena za FANTAZZI timove. Ako smatrate da Rad neće primiti gol na narednoj utakmici, obavezno na gol treba da postavite mladog Filipa Kljajića.

U tim možete izabrati dva golmana, pet odbrambenih igrača, pet fudbalera veznog reda i tri napadača. Najčešće birana taktika dosadašnjeg dela prvenstva je 4-4-2. Dobro vodite računa o dozvoljenim izmenama! Ukoliko fudbaler koji se nalazi u startnoj postavi ne odigra utakmicu kola koje je u toku, automatski ga zamenjuje rezervni igrač koji nastupa na toj istoj poziciji. Ukoliko na klupi za rezerve ne postoji fudbaler koji igra na predviđenom mestu, tada se obračunava 0 bodova. Takva situacija se smatra greškom takmičara koji vodi tim, jer nije vodio računa o ulasku u igru rezervnih igrača.

Idelan FANTAZZI tim dosadašnjeg dela prvenstva

Igor Bondžulić (Jagodina) na golu, zatim u odbrambenoj liniji Ivan Ivanov (Partizan)Vladan Adžić (OFK Beograd), Miroslav Vulićević (Vojvodina) i Aleksandar Živanović (Jagodina), u veznom reda Silva Eliomar (Javor/Partizan), Enver Alivodić (Novi Pazar/Vojvodina),  Slobodan Novaković (Spartak) i Predrag Luka (Rad/Partizan) i napadački tandem Lazar Marković (Partizan) i Ognjen Mudrinski (Crvena zvezda) čine idealan MOZZART FANTAZZI tim prvog dela sezone.

Najbolji FANTAZZI igrač jesenjeg dela sezone: Ivan Ivanov

Povedite računa o vašim trenutnim timovima. Dosta fudbalera je promenilo klubove tokom zimske pauze, a FANTAZZI tim ne može da ima više od tri igrača iz jednog kluba. U novu verziju MOZZART FANTAZZI fudbala dodata je opcija čuvanja tima. Ukoliko ste završili sa odabirom igrača, morate potvrditi tim, odnosno snimiti sastav i formaciju.

MOZZART FANTAZZI fudbal donosi najveću bazu superligaških fudbalera. Dobro pogledajte na pojedinačni prikaz svakog igrača sa preciznom statistikom i kraćom sportskom biografijoma. Obratite pažnju na istoriju njihovih dosadašnjih nastupa i donesite pravu odluku o izboru  igrača za FANTAZZI timove.

Ako se do sada niste susreli s MOZZART FANTAZZI fudbalom, besplatno se registrujte i izaberite naziv vašeg novog tima. Pratite vaše  fudbalere u realnom vremenu uz MOZZART MEČ CENTAR. Naši izveštači će detaljno objasniti svaki gol, svaku asistenciju, svaku javnu opomenu, svaki incident na tribini...  Budite obavešteni o svim dešavanjima na superligaškim terenima u realnom vremenu!

Za sve primedbe ili kritike u vezi MOZZART FANTAZZI fudbala, obratite nam se na imejl online@mozzartbet.com ili putem naše fejsbuk stranice.

Tabela učesnika

VAŽNA NAPOMENAKao važeči statistički podaci fudbalera u Super ligi uzimaju se oni koje MOZZART Sport dobija direktno od svojih novinara-dopisnika koji prate sve susrete domaće lige kroz aplikaciju MOZZART MEČ CENTAR. Svi drugi podaci koji se mogu pronaći u medijima ili na internetu nisu revalantni za MOZZART FANTAZZI FUDBAL koji igrate. 


tagovi

MOZZART FANTAZZISrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara