"Da li publika ima šta da vidi?"
"Da li publika ima šta da vidi?"

Možda ima nameštanja u Srbiji, ali nema dokaza!

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.04.15. | 09:47

„Nalazimo se na samom dnu liste UEFA, što znači da je naša Superliga, da upotrebim termin, regularna“, poručio oficir za intergritet FSS Milivoje Mirkov

Da li publika ima šta da vidi?Iste priča kolaju svakog proleća. Dobro obavešteni izvori tvrde da su pojedini mečeve Superlige namešteni, pozivaju se na razne podatke, ali dokaza nema. Oficir za integritet FS Srbije Milivoje Mirkov poručio je u razgovoru za Novosti da je pre četiri dana dobio signal iz UEFA da je jedna utakmica našeg elitnog ranga sumnjiva, i da je to bio jedini slučaj u poslednjih 18 meseci.
„Možda ima nameštanja u Srbiji, nisam siguran, ali apsolutno ne postoji nijedan dokaz. Ako neko i namešta, ne radi to preko telefona“, jasan je Mirkov.

On je dodao da je centar FSS povezan sa svim svetskim kladionicama.
„Pratimo sva događanja, promene. Ukoliko se proceni da je neki meč sumnjiv zbog drastičnog pada kvote, onda se alrarmira oficir iz te zemlje. U poslednjih godinu i po dana dobili smo samo jedan takav signal. I to pre četiri dana, za meč Superlige koji je odigran. Naravno da neću reći o kom susretu se radi, jer ne bih mogao da sprovedem postupak. Ali, pad kvota ne mora da stvara sumnju u rezultat“.

Izabrane vesti

Mirkov je ulazio u svlačionice domaćih timova pred neke mečeve i obaveštavao aktere da je utakmica pod lupom.
„Nalazimo se na samom dnu liste UEFA, što znači da je naša Superliga, da upotrebim termin, regularna, jer postoji samo jedna utakmica na koju je UEFA stavila kažiprst, a za sada nijedan dokaz“, dodao je Mirkov.


tagovi

UEFATomislav KaradžićSuperligaSrbijaMilivoje MirkovfssEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara