"Božović u duelu sa Volkovim"
"Božović u duelu sa Volkovim"

Fudbalski globtroter Bojan Božović: Za 13 godina osam klubova, ko je sledeći?

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.07.15. | 20:15

Crnogorski napadač bira novu sredini, po svoj prilici na Kipru

Božović u duelu sa VolkovimMiodrag Anđelković, popularniji kao Burek, ovdašnjim ljubiteljima fudbala poznat po tome što je proputovao svet uzduž i popreko, postavio je domaći zadatak igračima sa područja bivše SFRJ, jer je tokom karijere promenio čak 23 kluba. Naravno, taj rekord je teško dostižan, ali ima onih koji slede sličan put

Na primer, Bojan Božović, crnogorski napadač koji je nedavno završio šestomesečnu epizodu u Saudijskoj Arabiji, gde je uspešno igrao za Al Šoalah i trenutno je u potrazi za novom sredinom. Sledeća sredina biće mu 13. za 13 godina karijere, iako je zapravo pod ugovorom bio sa osam klubova (ostalo su pozajmice).

Izabrane vesti

Interesovanja ne manjka. Naprotiv.
“Trenutno postoje opcije za Grčku, Rumuniju i Saudijsku Arabiju, ali su Kiprani najuporniji. Neću da žurim. Pogotovu što sam imao sastanke sa dosta klubova iz Superlige. U slučaju ozbiljne ponude ostao bih u Srbiji, međutim, prioritet je inostranstvo. Sve ću odlučiti u dogovoru sa menadžerom Miroslavom Stamenkovićem, sa kojim uspešno sarađujem već četiri godine”, napomenuo je Božović.

Da podsetimo, Bojan Božović je rođen u Podgorici 3. avgusta 1985, tokom karijere započete 2002. igrao je za Budućnost, Kom, Hajduk (Beograd), mađarske klubove Bekeščabu, Honved, Kapošvar i Šiofok, belgijski Serkl Briž, tajlandski Čajnat, a pre odlaska u Saudijsku Arabiju u Srbiji je nosio dresove Bežanije i Napretka.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaprelazni rok 2015Napredak KruševacfudbalBojan Božović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara