""
""

FSS: Poslednje upozorenje dužnicima ili nema registracije pojačanja

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.02.13. | 19:28

Na sednici Odbora za hitna pitanja iz srpske kuće fudbala apelovali na superligaše da izmire dugovanja do 22. feburara ili neće moći da registruju nove igrače za nastavak šampionata

 

Izabrane vesti

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja, a kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije.

Najvažnija odluka donesena na sednici glavešina srpskog fudbala se tiče suspenzija klubovima koji nisu izmirili dugovanja i koji ne mogu da registruju nove igrače. Članovi Odbora za hitna pitanja apelovali su još jednom na sve klubove-dužnike da izmire postojeća dugovanja ili postignu dogovore sa poveriocima na osnovu donesenih pravosnažnih odluka, a najkasnije do petka, 22. februara 2013. godine, kako bi im bila ukinuta mera zabrane registracije novih igrača. Podsetimo, na sednici Odbora za hitna pitanja, održanoj 7. februara, a na osnovu zahteva određenih klubova, donesena je odluka o otvaranju novog, dodatnog roka od 15 dana za izmirenje postojećih obaveza i taj rok neće biti više produživan.

Članovi Odbora za hitna pitanja su na današnjoj sednici doneli i važnu odluku oko izbora novog rukovodstva Upravnog odbora Škole za fudbalske trenere FS Srbije. Za predsednika Upravnog odbora Škole izabran je legendarni Ivan Ćurković, potpredsednik FSS, a za članove dugodoišnji uvaženi fudbalski pregaoci Miloljub Ostojić, Goran Milanović, Žarko Stevanović i Ratomir Babić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

fssGoran MilanovićIvan ĆurkovićMiloljub OstojićOdbor za hitna pitanja FSSRatomir BabićSrbijaSuperligaTomislav KaradžićTrenerska škola FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara