Vasilije Micić (©Star Sport)
Vasilije Micić (©Star Sport)

Vasilije Micić stavio tačku: Nisam promenio agenta

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.03.23. | 17:16

Srpski as razrešio svaku dilemu

Nastala je prava bura kada je specijalizovani portal HoopsHype objavio da je Vasilije Micić navodno napustio agenciju Beobasket.

Posle nekoliko dana tišine, srpski as je u izjavi dostavljenoj sajtu Basket News stavio tačku na spekulacije o ovoj temi i jasno poručio: “Ne, nisam promenio agenciju“.

Izabrane vesti

“Od 2010. godine moj agent je Miško Ražnatović i to ostaje tako. Moja je odluka da uzmem gospodina Džejsona Rena, da me zastupa u NBA ligi“, poručio je Micić.

Od 2020. godine njegova NBA prava drži Oklahoma. Micić je izabran od strane Filadelfije kao 52. pik na Draftu 2014. godine. Sada je u drugoj sezoni trogodišnjeg ugovora sa Efesom koji ističe 2024. godine. Postoji izlazna klauzula za NBA ligu.

Micić je dosad odbijao da ide u NBA ako mu se ne garantuje prava uloga, što mu je bilo važnije od finansijskog dela. Oklahoma je u fazi rekonstrukcije i pitanje je da li bi to bio klub za njega.

Uzimanjem Džejsona Rena iz agencije Vaserman za NBA tržište, Micić definitivno ne isključuje mogućnost odlaska u najjaču ligu sveta u doglednoj budućnosti.


tagovi

Vasilije MicićAnadolu EfesNBA ligaEvroligaBeobasket

Obaveštavaj me

NBA
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara