Foto: Mozzart Sport
Foto: Mozzart Sport

Šuterski obračun Pantera i Anđušića pred put u Berlin: To mi je brat, ubio sam ga (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sre. 05.10.22. | 14:18

Zanimljivi detalji sa treninga Partizan Mozzart Beta

Žestoko je prštalo na treningu Partizan Mozzart Beta. Ekipa se priprema za prvu utakmicu Evrolige posle dugogodišnje pauze, prva prepreka je Alba, a Željko Obradović ništa ne prepušta slučaju. Trening je odrađen u maloj dvorani arene gde su igrači naporno radili na svakom detalju. Od situacija u igri pet na pet do individualnih situacija kojima je Obradović dao posebnu pažnju. Tako smo mogli da vidimo iskusnog trenera kako odvojeno radi sa Zekom Ledejom i Gregorom Glasom, dok je ostatak ekipe šutirao, a u tom segmentu dva snajpera su se izdvojila - Kevin Panter i Danilo Anđušić.

Malobrojni predstavnici medija mogli su da se uvere kako dva šutera cepaju mrežicu sa distance, a kako otkrivaju obojica, ovo je postala ustaljena rutina posle treninga. Šuterski obračun u kojem učestvuje i Uroš Trifunović, koji je izmamio nekoliko pohvala od trenera tokom treninga, kao i Jam Madar koji je trenirao maksimalno i putovaće za Berlin posle propuštene utakmice u Zagrebu protiv Cibone.

Izabrane vesti

Dok je većina tima polako izlazila iz dvorane, i dalje se čula mrežica na obruču. I dalje je šutirao Anđušić...

"To je moj brat, pitajte njega... zna on šta se dogodilo. Ubio sam ga", uz smeh na licu poručuje Panter koji se potom osvrće na meč koji je zakazan za petak:

"Iskreno ne osećam razliku u utakmici, da li je to Cibona u Zagrebu ili Alba u Berlinu. Za mene je to sve košarka. Naravno svestan sam da je u Evroligi kvalitet na većem nivou, to je svim jasno. Ipak na nama je da damo sve od sebe, spremimo se za sve što Alba može da uradi na terenu, izađemo na isti i ostvarimo pobedu. To je cilj".

Dok je Panter završavao, stepenicama se peo baš Anđušić koga smo morali da upitamo za šuterske obračune sa kapitenom Partizan Mozzart Beta.

"Volim baš da se nadmećem sa njim, strašan je šuter. Ostajemo uvek posle treninga. Neki dan on pobedi, neki ja, menja se to uvek. Stvarno uživam u tom nadmetanju, zdravo je da se svi takmičimo", počinje Anđušić koji je na prvoj utakmici u ABA ligi pokazao da je već u dobroj formi.

"Osećam se dobro, kažem uvek, svi igrači jedva čekaju da počnu utakmice. Sada se spremamo za Albu koju želimo da pobedimo. Bila bi odlična stvar da sezonu otvorimo pobedom na gostujućem terenu. Alba je sjajna ekipa koja ide na motor Luka Sikme, ali ima tu još momaka koji su izuzetno kvalitetni".

Poslednju reč sa treninga dao je trener Željko Obradović koji je imao samo reči hvale za Albu.

"Igramo protiv tima koji je počeo prvenstvo Nemačke, odigrali su dobre dve utakmice. Tipično je za tu ekipu da imaju automatizam, igraju sa dosta izmena. Godinama su zajedno. U svakom trenutku znaju kako da reaguju u našadu i odbrani. Imaju jednog izuzetnog igrača, a to je Sikma koji odlučuje na terenu, oni su zaista inzvanredan tim", rekao je stručnjak crno-belih.

Ne putuju crno-beli u Nemačku kompletni. Od povreda se i dalje oporavljaju Alen Smailagić i Aleksa Avramović koji su individualno radili na parketu, ali uz njih, Slovenac Gregor Glas neće biti deo tima za prvo kolo Evrolige.

"Madar je dobro, on putuje, ali ovoga puta smo rešili da ostavimo Glasa u Beogradu. Očigledno mu fali trening posle povrede, imaće specijalan tretman dok smo mi na putu, tako da će on biti van tima", podvukao je Obradović.



tagovi

Kevin PanterDanilo AnđušićPartizan Mozzart BetKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara