Alen Smailagić (© Star Sport)
Alen Smailagić (© Star Sport)

Smailagić verovao u Partizan Mozzart Bet još u julu: I dalje se držim priče da idemo na F4

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 14:48

Energični krilni centar crno-belih uveren da će ekipa nastaviti da gazi u Evroligi i kada dođu utakmice plej-ofa

"Baš se spremamo da iznenadimo! Da napravimo bum ove sezone. Hajde da ne budem skroman...želimo da probamo da gađamo fajnal-for ili da osvojimo sve", ovo su bile reči Alena Smailagića za Mozzart Sport još u julu mesecu kada se individualno spremao za sezonu koja još nije bila ni blizu da počne. Danas, devet meseci kasnije, Alen Smailagić se sa osmehom prisetio ovih reči i ponovo za naš portal poručio:

Izabrane vesti

"I dalje se držim toga. Mi sigurno nećemo odustati, a i ako uđemo na Fajnal-for sigurno želimo da napravimo i korak više od toga", priča energični krilni centar dan pred meč protiv Panatinaikosa koji može samo da posluži da popravi plasman na tabeli pošto su crno-beli trenutno u neverovatnoj seriji koja im je obezbedila mesto među osam najboljih.

"Ne vidim razlog zašto ne bismo dali sve od sebe sa ovakvom atmosferom i navijačima koji nam daju bust da nastavimo sa pobedama, mislim da možemo svašta da napravimo do kraja".

Ekipa Željka Obradovića će večeras biti prikovana za TV ekrane, pratiće se okršaji Crvene zvezde i Fenerbahčea, kao i Makabija i Real Madrida. Ukoliko Zvezda i Real ostvare pobede, otvara se put ka petom mestu.

"Čekamo večeras šta će biti. Gledaćemo utakmice, mi bismo voleli naravno da budemo peti, uspeh je to".

Svestan je i mladi Smailagić velikog preokreta u sezoni, posebno posle Asvela kada je crno-beli tim bio na učinku od četiri pobede i devet poraza.

"To je bio početak sezone još uvek, bilo je tu dosta novih komponenata, potrebno je bilo vreme ko šta može, dok nismo počeli da se družimo i van terena, kada se sve to uklopilo i vidi se rezultat svega toga".

U petak od 20 časova i 30 minuta rasprodata Arena će dočekati Panatinaikos u duelu koji bi mogao da lansira klub iz Humske na peto mesto.

"Nije bitno za prolaz dalje, obezbedili smo plej-of, ali što da ne pobedimo, da nastavimo da gazimo, bitno je za atmosferu. Sigurno nemamo nameru da se opuštamo ili da gubimo".

Navijači crno-belih već neko vreme samo razmišljaju o eventualnom protivniku u plej-ofu. To za sada mogu da budu Real Madrid, Olimpijakos, Barselona ili Monako. Svakoga je ove sezone Partizan pobeđivao, osim Barselone.

"Ne zanima nas protivnik. Ko god", završava Smailagić.



tagovi

KK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara