Miličić, Gurović, Vučević i Rakočević (MN press/AFP)
Miličić, Gurović, Vučević i Rakočević (MN press/AFP)

Silna Skupština Crvene zvezde: Nikola Vučević, Darko Miličić, Milan Gurović, Igor Rakočević...

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 15:37

Mnogo velikih imena iz sveta kulture i sporta biće u najvećem telu košarkaškog kluba

U godini na izmaku koja je bila veoma uspešna za košarkaše Crvene zvezde (osvojena je tripla kruna i nastavljeno je putovanje Evroligom) klub sa Malog Kalemegdana će danas (16 časova) održati Izbornu skupštinu.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, u novom sazivu najvišeg tela kluba naći će se imena članova mnogih generacija crveno-belih, poput Milana Gurovića, Igora Rakočevića, Dragiše Vučinića, zatim čovek koji je s klupe predvodio Zvezdu do dve nacionalne titule Vladislav Lučić, pa nekadašnji fudbaler tima sa Marakane Miloš Ninković, mnogobrojne ličnosti iz sveta kulture i sporta, koje su osvedočeni zvezdaši, kao što su glumci Gordan Kičić, Srđan Timarov. Tu je i Momčilo Bajagić Bajaga.

Izabrane vesti

I kao možda i najzvučnija imena trenutno jedna od najvećih NBA zvezda sa ovih prostora Nikola Vučević, te bivši srpski reprezentativac Darko Miličić...


Crveno-beli će takođe dobiti i novi Upravni odbor sa ljudima iz sveta biznisa, dok bi Nebojši Čoviću trebalo da bude potvrđen novi mandat na predsedničkoj funkciji.


tagovi

KK Crvena zvezdaNikola VučevićDarko MiličićMiloš NinkovićMilan GurovićVladislav LučićIgor Rakočević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara