Janis Sferopulos (©MN Press)
Janis Sferopulos (©MN Press)

Sferopulos: Drugo poluvreme pripalo nama, da vidimo zašto ne možemo da se borimo od početka kao u trećoj četvrtini

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.23. | 23:06

“Mogli smo neke akcije bolje da rešimo i možda bi završnica bila drugačija“

Crvena zvezda nije uspela, pala je u tesnoj završnici iako je uspela da nadoknadi 16 poena zaostatka sa poluvremena i vrati se u život.

Još jedan poraz u gostima, propuštena je velika šansa u završnici, a za dva dana sledi verovatno još i teže gostovanje, u Vitoriji protiv Baskonije Duška Ivanovića. Janis Sferopulos ističe da je drugo poluvreme pripalo njegovoj ekipi i žali što se završnica nije odigrala drugačije.

Izabrane vesti

“Bila je tesna utakmica na kraju, ponovo su odlučili detalji. Prvo poluvreme je pripalo Valensiji, drugo nama. Vratili smo se u utakmicu, imali svoje šanse na kraju i neke šuteve koje smo promašili. Mogli smo neke akcije bolje da rešimo i možda bi završnica bila drugačija“, rekao je Sferopulos.

Crvena zvezda je ipak pokazala snažnu reakciju posle velikog odmora na poluvremenu i brzo nadoknadila 16 razlike. Ekipa je pokazala da ima karakter, ali nedostaje duži kontinuitet dobrih igara u oba smera...

“Treća četvrtina je bila potpuno drugačija u smislu našeg pristupa. Ne znam zašto nismo spremni da se borimo od prvog minuta, kao što je to bilo u trećoj četvrtini. O tome moramo da pričamo, da radimo na tome da budemo bolji tokom svih 40 minuta“.

Crvena zvezda sa Baskonijom igra u petak od 20.30.


tagovi

Janis SferopulosKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara