Foto: MN Press
Foto: MN Press

Radonjić jasan: Da odbranimo domaći teren

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.05.21. | 23:03

“U Podgorici moraš da budeš na maksimumu da bi dobio”, kaže šef stručnog štaba crveno-belih

Prvo Džordan Lojd, pa Dejan Davidovac. Dva šuta za pobedu imala je Crvena zvezda, nije ušao nijedan, pa je to u isto vreme značilo da će se igrati majstorica finalne serije ABA lige između dva velika rivala, Zvezde i Budućnosti.

Može se reći da je Zvezda večeras bila bliža pobedi, bukvalno na jedan šut od osvajanja ABA lige, ali Budućnost je na kraju uspela da slavi sa 81:80 uprkos povredi Vilija Rida.

Izabrane vesti

Dejan Radonjić je kratko prokomentarisao dešavanja u Morači i istakao da njegov tim nije u celom toku meča bio na maksimumu.

"Još jedan dobar i intersantan meč i kvalitetan meč. Mi smo od samog starta dosta dobro regulisali ono što je trebalo. Bilo je uspona i padova, Budućnost je stizala, a mi imali odgovore. U Podgorici moraš da budeš na maksimumu da bi dobio. Budućnost nas je na kraju stigla i prestigla. Imali smo dva šuta za pobedu... Na nama je da se pripremimo da odbranimo domaći teren", rekao je Radonjić.

Za razliku od Radonjića, Dejan Milojević je imao više razloga za zadovoljstvo. I posebno je pohvalio karakter svog tima koji se nije predavao.

"Više puta sam isticao da smo ekipa koja se ne predaje. To smo danas i pokazali. Osetilo se da je ekipa psihološki pala kada se povredio Rid. Publika može da uživa u ovakvim utakmicama", rekao je Milojević.

Strateg Budućnosti se osvrnuo na povredu Vilija Rida.

"Čini mi se da je primicač u pitanju. Moramo da uradimo analize, pa ćemo da vidimo. Neka bude dobra i fer utakmica (majstorica) i neka pobedi bolji", rekao je Milojević.


tagovi

KK Crvena zvezdaBudućnost PodgoricaDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara