Oglasio se Mirotićev menadžer: Pitanje je da li ćemo se dogovoriti sa Barsom

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.23. | 11:59

„Ne znam da li su zainteresovani klubovi spremni da to sačekaju“, poručio Igor Krespo

Potencijalni transfer Barsinog superstara Nikole Mirotića pretvorio se u najveću letnju sapunicu. Podrhtava tlo od Atine do Beograda, jer se španski reprezentativac već sedmicama najviše dovodi u vezu sa atinskim i beogradskim rivalima.

Mnogo je informacija, poslednja kaže da je Mirotić najbliži dresu Partizan Mozzart Beta, ali... Najveći problem prave pregovori sa Barselonom oko raskida ugovora jer Katalonci moraju da isplate dve poslednje godine teške ogromnih 22.000.000 evra. Mundo Deportivo je pisao da bi dve strane mogle da se dogovore za 15-16.000.000 evra, ali... Eurohoops prenosi da je rastanak sa Blaugranom sve komplikovaniji i da su se Panatinaikos, Olimpija Milano i Monako povukli iz trke za njegov potpis.

Izabrane vesti

To povećava šanse Crvenoj zvezdi i Partizan Mozzart Betu, ali vrlo opreznu izjavu dao je agent sjajnog centra, Igor Krespo.

„Nemam pojma da li će zainteresovani klubovi čekati ili ne naš dogovor sa Barselonom. Ne znam ni da li će taj dogovor biti postignut. Bio sam jasan u razgovoru sa čelnicima Barselone. Nećemo pregovarati sa drugim klubovima, dok ne rasčistimo situaciju. To ne možemo ni pravno da uradimo“, rekao je za italijanski RAI Igor Krespo.


tagovi

Nikola Mirotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara