(©MN Press)
(©MN Press)

Mirotić razočaran: Barsa mi nije ponudila da ostanem sa manjom platom

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.23. | 19:23

„Zašto nismo seli da razgovaramo, da saslušamo jedni druge“, pita visoki Podgoričanin

Gotovo je, Barselona je saopštila Nikoli Mirotiću da ne računa na njega za sledeću sezonu. I da bi trebalo da potraži novi klub. Ili mu, ipak, nije čak ni saopštila...

Nekadašnji španski reprezentativac rođen u Podgorici u intervjuu za Mundo Deportivo otkrio je da mu čelnici kluba ni u jednom trenutku nisu ponudili da ostane sa manjom platom, jer je, navodno, njegova zarada prevelika za smanjeni budžet kluba za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Na pitanje da li je od kluba dobio objašnjenje za ovu odluku, Mirotić je odgovorio:

„Iskreno, ne. Prvo, voleo bih da mi je ta poruka saopštena na drugačiji način, u drugo vreme, od drugih ljudi, možda nekih najviših instanci. Moj menadžer je seo s njima i pitao ih o svemu. Ako je pitanje samo oko novca, hajde da sednemo, da pričamo, da vidimo možemo li da se dogovorimo“, pričao je Mirotić.

Kroz špansku javnost kruži informacija da je Mirotić odbio da mu se smanji plata, a da ostane još godinu dana, kao što ima ugovor.

„To se nije desilo. Ni u jednom trenutku. Nikada nismo pričali o smanjenju plate. Ni prošle ni ove sezone. Ni u jednom momentu nije postojala takva ponuda“.

Na pitanje da li bi pristao da ostane sa smanjenom zaradom, visoki Podgoričanin je rekao:

Već sam jednom pomogao klubu. Zašto ne bih opet? Zašto nismo seli da razgovaramo, da saslušamo jedni druge? Da vidimo možemo li da pomognemo jedni drugima. Ja sam vrlo srećan u Barseloni, kao i moja porodica. Gde da odem da mi bude bolje? Ali, odluka je vrlo jasna. Objašnjenje je takvo da je jasno da je klub izabrao da ide drugim putem“, istakao je Nikola Mirotić.


tagovi

Nikola MirotićKK BarselonaEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara