Luka Božić (©MN Press)
Luka Božić (©MN Press)

Mijailović misteriozan o Božiću: Dobar igrač, nije nam problem da dovedemo Hrvata

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.07.23. | 00:41

Da li je MVP ABA lige potencijalno pojačanje Partizan Mozzart Beta?

Nije Zadar prošle sezone odigrao posebno bitnu ulogu u ABA ligi. Jeste se plasirao u plej-of sa sedmog mesta, ali ga je na prvoj prepreci počistila Crvena zvezda.

Ipak, imaju Zadrani čime da se pohvale. Njihov Luka Božić (27) proglašen je za najkorisnijeg igrača regionalnog takmičenja. Iskusni centar prosečno je po meču beležio 22 poena, 9.8 skokova i 6.4 asistencije, a treći put u karijeri bio je najbolji skakač ABA lige (prethodno 2018. i 2019, u svom prvom mandatu u Zadru, posle kog je igrao po jednu sezonu za Budućnost i Široki).

Izabrane vesti

Božić se ovog leta u neformalnim razgovorima pominje kao moguće pojačanje šampionskog Partizan Mozzart Beta, a na tu temu za zadarski portal Antena oglasio se predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

"Ako potpišemo Božića ili bilo kog drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer mi smo klub iz regije", rekao je Mijailović Zadranima.

Podsećanja radi, crno-beli su ovog leta već doveli Onjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, dok su klub napustili Matijas Lesor, Dante Egzum, Janis Papapetru i Jam Madar.



tagovi

KK PartizanABA ligaLuka Božić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara