Duško Ivanović (©Star Sport)
Duško Ivanović (©Star Sport)

Ivanović veruje: Imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo i budemo među osam

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.03.23. | 23:16

“Ben je u poslednje vreme trenirao izvanredno, ali to se nije realizovalo na utakmici. Sav rad koji pruža na treninzima večeras se video i preneo na utakmicu“

Pregrmela je Crvena zvezda teške dve sedmice, ubedljiva pobeda nad Efesom (94:75) vraća ne samo samopouzdanje, već i veru u bolje sutra, u veliki obrt evropske sezone i plasman među osam najboljih.

Duško Ivanović je bio pun reči hvale za svoje igrače, kojima je od srca čestitao na odličnom izdanju i pobedi nad dvostrukim uzastopnim šampionom Evrope.

Izabrane vesti

“Počeli smo i zavšili smo utakmicu sa agresivnošću koja nam je bila preko potrebna u poslednjih nekoliko utakmica. Sa ovim pristupom imamo mnogo prilika za lake poene, za kontranapade, odbrana i strpljenje bili su ključ pobede“, izjavio je Ivanović posle utakmice.

Jedan od tihih heroja pobede bio je Ben Bentil koji je meč završio sa 10 poena.

“Ben je u poslednje vreme trenirao izvanredno, ali to se nije realizovalo na utakmici. Sav rad koji pruža na treninzima večeras se video i preneo na utakmicu“.

Crvena zvezda je utakmicu završila sa 11 trojki i 21 ispaljenom loptom sa distance, odnosno mnogo je bolja bila selekcija šuta...

“Za prethodne utakmice nema nikakvog opravdanja i neću više da se vraćam na to. Večeras smo imali potrebno strpljenje koje je potrebno kada se igra protiv ovako kvalitetnih ekipa. Imali smo šansu da podelimo dodavanje više i nađemo prave šuteve“.

Sledi utakmica protiv Panatinaikosa...

“Biće teška utakmica, klub je promenio trenera i uvek kada se to desi dođe nova energija, igrači žele da se pokažu u mnogo boljem svetlu. Biće novina i mnogo teže da se spremi utakmica. Mi imamo cilj i želju, hoćemo da se borimo da budemo među osam. Najbitnije je da su svi igrači dali sve od sebe u odbrani, verujem da je to i njima važnije nego da su se upisali u listu strelaca“.

Crvena zvezda je dobila Efes u međusobnom skoru, nadoknadila razliku iz prve utakmice što bi moglo da ima veliki značaj u slučaju da isti bude odlučivao ko ide dalje...

Sledeća utakmica protiv Panatinaikosa igra se u petak od 20 časova.



tagovi

Duško IvanovićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara