Duško Ivanović (© MN Press)
Duško Ivanović (© MN Press)

Ivanović: Nije mi jasno zbog čega smo prestali da igramo košarku

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.03.23. | 22:26

Trener Zvezde nije imao konkretne odgovore na loše izdanje ekipe u drugom poluvremenu protiv posrnulog Panatinaikosa u 28. kolu Evrolige

Svi preduslovi su bili stvoreni da Crvena zvezda okonča dupli program Evrolige na izvanredan način. U Beogradu je savladan Efes, a sada u Atini je protivnik bio Panatinaikos, po svim parametrima tim koji igra daleko ispod očekivanja. Čak je i jedan od najboljih igrača, Dvejn Bejkon, bio sklonjen za ovaj meč. Crveno-beli su sve to sjajno iskoristili, krenuli furiozno, stekli veliku dvocifrenu prednost, a onda... misterija... misteriozni potop koji je teško objašnjiv.

Zvezda je prestala da radi sve ono što je donelo veliku prednost protiv Grka. Ceo tim je izgledao potpuno bez energije, a posle meča ni Duško Ivanović nije imao konkretne odgovore.

Izabrane vesti

"Jednostavno, prestali smo da igramo košarku na pet minuta pre kraj treće deonice. Ne razumem zašto, ali prestali smo da igramo odbranu, izgubili smo samopouzdanje u napadu. Panatinaikos je igrao agresivnije od nas", rekao je Ivanović na konferenciji za medije.

Novinare je zanimalo zbog čega je Nemanja Nedović igrao samo 15 minuta. Za to vreme je ubacio 12 poena.

"Ne može, ima tu povredu i problem", dodao je Ivanović koji nije precizirao da li je neka nova povreda u pitanju ili Nedovića i dalje muču povreda lista zbog čega je propustio početak sezone.

Crveno-beli su ostali na 12 pobeda, dovoljno za 14. mesto na tabeli elitnog takmičenja. Osmoplasirani tim u ovom momentu beži tri pobede, a sada je plasman u plej-of skoro pa nemoguća misija.

"Dok ima matematičke šanse, borićemo se, ali ako ćemo se boriti kao u poslednjih 15 minuta na ovoj utakmici... teško", završava trener Zvezde.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško Ivanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara