Šarunas Jasikevičijus (©MN Press)
Šarunas Jasikevičijus (©MN Press)

Fener baš insistira na Šarasu, Erdogan opcija B

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.20. | 15:17

Generalni menadžer Mauricio Gerardini radi sve da angažuje dostojnu zamenu Želju Obradoviću

Gotovo panično Fenerbahče juri da što pre završi naslednika Željka Obradovića, a po predlogu najtrofejnijeg evropskog stručnjaka svih vremena klub već neko vreme vodi intenzivne pregovore sa Šarunasom Jasikevičijusom.

Koliko su namere istanbulskog kluba ozbiljne govori i informacija grčke agencije SDNA da generalni menadžer Mauricio Gerardini agresivno pristupa razgovorima sa Šarasom kako bi se dogovorili u što kraćem roku, iako je perspektivni litvanski trener već istakao da neće žuriti s konačnom odlukom s obzirom na to da postoji opcija transfera u Barselonu.

Izabrane vesti

Šaras je već jednom odbio Fenerbahče, ali Gerardini ne odustaje. Kec u rukavu Fenera jeste budžet koji je gotovo duplo veći od onoga što Jasikevičijus ima u Žalgirisu i to kada se uzme najavljeno umanjenje od skoro 45 odsto. Fenerbahče je Šarasu spremio duplo veću platu od one koju ima u Kaunasu. Problem je u tome što bi nekadašnji litvanski plejmejker došao na trusno tlo, u klub koji bi ovog leta mogao da ostane potpuno ogoljen. Poslednjih dana najavljuju se odlasci Kostasa Slukasa, Nanda de Koloa, Derika Vilijamsa, Điđija Datomea, Nikole Kalinića, Lea Vestermana, Žofrija Lovernja...

U slučaju da Šaras definitivno odbije Fenerbahče, rezervna opcija biće stručnjak gradskog rivala Galatasaraja – Ertugrul Erdogan! Poznavaoci košarkaških prilika u Turskoj navode da je Erdogan tokom poslednje dve godine ozbiljno napredovao i kao takvom mu predviđaju lepu karijeru u budućnosti. 

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...



tagovi

Fenerbahče BekoŠarunas Jasikevičijus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara