Dante Egzum zakucava
Dante Egzum zakucava

Egzum Strašni posle novog 'posterizovanja' za TV špice: Sledeći cilj mi je Edi Tavares (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.04.23. | 00:23

"Mnogo se radujemo onome što sledi"...

Partizan baš dugo nije imao tako dobrog igrača u svojim redovima. Dante Egzum (27) još jednom pokazao sav raskošan talenat i maksimalno ga ugradio u novi veliki trijumf crno-belih. Kada se crta podvuče ovako stoji - 18 poena, bez promašaja za dva, bez promašaja za tri, sa penala 2/3, po četiri asistencije i ukradene lopte. Sve to za indeks korisnosti 27, najveći na utakmici.

I to nije sve. Kao šlag na tortu došlo je ono monstruozno zakucavanje polovinom treće četvrtine, maltene u facu Arturasu Gudaitisu. Mnogi su pomislili da nakon 'posterizovanja' Džoela Bolomboja iz Olimpijakosa, međutim Egzum Strašni se još jednom razgoropadio i - evo ga. Možda i najbolji potez dosadašnjeg toka sezone.

Izabrane vesti

Ne bi čak bilo iznenađenje da se baš ova dva zakucavanja nađu na prvom i drugom mestu najefektnijih poteza, kada Evroliga narednih dana izbaci zvaničnu listu.

Egzum je odmah nakon utakmici izneo prve impresije o svemu što se događalo na parketu, a potom prokomentarisao i ono što sledi.

“Nismo odigrali najbolju utakmicu, ali uspeli smo da se vratimo do poluvremena. Na pauzi smo razgovarali i shvatili da moramo da se držimo našeg plana igre, što nas je kasnije dovelo do pobede”.

Sledeći rival Real?

”Jako se radujemo mečevima protiv Reala. Znamo i svesni smo da će biti teško, ali idemo da igramo i borimo se. Nismo razmišljali o drugim rezultatima, bili smo najvažniji sami sebi. Cele sezone je tako, kontrolišemo samo stvari koje možemo, to pričamo cele sezone”.

Ekipa je dobila auru nepobedivosti u Beogradu?

”Ne, nije tako. Nikada ne treba da poletimo previše, niti da padnemo nakon poraza. Sada nas čeka velika serija i mislima smo u tome. Real zna šta radi, biće to teške utakmice”.

Pretplatio se na atraktivne poteze?

”Da, da. Idem napred i to mi je jedina ideja”.

Možda će sledeće biti protiv Edija Tavaresa u Madridu?

"Ha-ha-ha, to je jedan od ciljeva, samo se nadam da će nekada da mi svifraju faul pošto me stalno udaraju u lice, eto nadam se jednom faulu".

A sada vi: koje Egzumovo zakucavanje je bilo atraktivnije?



tagovi

Dante EgzumEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara