Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Efes se nada da može da zadrži Vasilija Micića i spremio je veliku cifru

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.06.21. | 18:09

Eurohups piše da bi srpski košarkaš mogao da dobije jednu od većih plata u istoriji Evrolige, ako ostane u Turskoj

Anadolu Efes ne želi da ostane bez Vasilija Micića!

Turski klub želi da ga zadrži na Starom kontinentu i, kako javlja Eurohups, sprema za srpskog košarkaša jednu od najvećih plata u istoriji Evrolige. Oklahoma polaže prava na Micića, a postoje i glasine da je Čikago zainteresovan. Delovalo je da je njegov mandat u Evropi završen.

Izabrane vesti

Ali, Efes se ne predaje. Eurohups ne ističe tačnu cifru koja je ponuđena Miciću, ali ističe da je ona više nego bogata, mada se pominje da se radi o 2.500.000 evra godišnje. Ako je Micić prihvati, postaće jedan od najplaćenijih igrača u istoriji Evrope.

Ideja Efesa je da zadrži Vasu na još godinu ili dve...

Jasno je da je pred Vasom izazov u vidu igranja u NBA ligi. Ali, Efes gaji optimizam da može da zadrži Micića u ekipi i da bi srpski košarkaš mogao da odluči da još sezonu ili dve provede na Starom kontinentu.

Micić je ove sezone izabran za MVP-ja Evrolige, a onda je vodio Efes do prve titule prvaka Evrope u istoriji. Dovoljno je reći da je na Fajnal foru u dve utakmice dao po 25 poena, dakle 50 ukupno. Potpuno je dominirao i stigao i do zvanja za najboljeg igrača Fajnal fora. Prosečno je davao 25 poena i tome je dodao 5,5 asistencija, tri skoka i 1,5 ukradenu loptu. Odlične partije mogle bi da budu nagrađene velikim ugovorom u Efesu.

Ili selidbom u NBA.


tagovi

Vasilije Micić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara