Džoš Nibo (©Starsport)
Džoš Nibo (©Starsport)

Džoš Nibo ostaje u Makabiju

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 16:39

Klub iz Tel Aviva se pohvalio da je produžio ugovor američkom centru

Nakon što mu je istekao ugovor početkom meseca, poveziveo sa Džoš Nibo sa brojnim evropskim klubovima, pa i sa Partizan Mozzart Betom, ali je odlučio da ostane u Tel Avivu. Kako je Makabi zvanično objavio, američki centar je produžio ugovor na još jednu sezonu.

Ovaj 26-godišnji košarkaš, koji ispodprosečnu visinu za poziciju petice nadoknađuje strašim atletskim sposobnostima, savršeno se uklopio u stil igre koji Oded Kataš uspešno uspostavlja u Tel Avivu. Veoma je nezgodan na ofanzivnom skoku i u tranzciji, odlične se razume sa bekovima i novi ugovor je samo potvrda da je bio važan šraf ekipe koja je minule sezone bila na pragu Fajnal fora Evrolige i vratila se na domaći tron.

Izabrane vesti

Bivši košarkaš Žalgirisa i Hapoel Elijata, koji je 2021. bio najbolji skakač izraelske lige, beležio je 7,3 poena i 6,1 skok u Evroligi prošle takmičarske godine, kao i 7,7 poena i 5,1 uhvaćenu loptu u domaćem prvenstvu.

Makabi je nastavio da sklapa kockice za narednu sezonu. Ugovore sa klubom su produžili i Džon Dibartolomeo i Džejk Koen, dok su angažovani Džejms Veb i Tamir Blat.

Još ranije su nove, višegodišnje saradnje, parafirali i nosioci igre Lorenzo Braun, Vejd Boldvin i Bonzi Kolson.


tagovi

KK Makabi Tel AvivDžoš NiboKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara