Aleksa Avramović (©MN Press)
Aleksa Avramović (©MN Press)

Avramoviću posle kontrole longeta ostala na povređenoj ruci

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.10.22. | 16:24

Košarkaš Partizan Mozzart Beta se povredio tokom priprema za Evrobasket sa reprezentacijom Srbije

Nije Željko Obradović mogao da računa na Aleksu Avramovića tokom priprema, pa ni na početku sezone. Reprezentativac Srbije je povredio šaku još u prvoj polovini avgusta, a na poslednjoj kontroli je uvrđeno da je kost zarasla, ali da iz preventivnih razloga bek Partizan Mozzart Beta još ne može da skine longetu sa ruke.

Sporo je zarastala kost šake koju je rođeni Čačanin povredio, ali se očekuje da od naredne kontrole Avramović skine longetu i počne sa procesom rehabilitacije i ojačavanja ruke.

Izabrane vesti

Podsetimo da je šef stručnog štaba Partizana Željko Obradović krajem septembra istakao da ne očekuje povratak Avramovića, ali i Alena Smailagića "do sredine decembra, nove godine".

Bek crno-belih već neko vreme vredno radi na održavanju forme, trenira u posebnom režimu, ali još neko vreme će morati da sačeka kako bi skinuo ortopedsko pomagalo.

"Dobro sam. Super se osećam. Radim šta mogu. Šta dozvoli ruka. Samo da skinem gips, dosta mi je. Ništa se nije menjalo u mojoj radnoj etici. Treniram jako. Samo me ruka ometa da radim košarkaške stvari", pričao je nedavno Avramović.

******

Od danas opet možete međusobno vezivati sve igre iz ponude "KOŠARKA IGRAČI" i kombinovati sa ostatkom kompletne ponude

******


tagovi

Aleksa AvramovićPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara