Ekipa Srbije (© MN Press)
Ekipa Srbije (© MN Press)

Avramović: Bolno, nemam odgovor

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.07.22. | 21:03

Bek Srbije nije mogao da pronađe reči kojima bi objasnio šta se dogodilo protiv Belgije u Nišu

Možda zvuči grubo, ali košarkaška reprezentacija Srbije pošteno se obrukala u Nišu na meču protiv Belgije. Iako smo igrali u kombinovanom sastavu, morali smo da pobedimo Belgiju, međutim gosti su u samom finišu u nestvarnom spletu okolnosti preokrenuli i na kraju slavili. To znači da Srbija mora da pobedi svih šest preostalih mečeva ako želimo da idemo na Sp, što je zaista teško očekivati, posebno uzimajući u obzir u kakvom sastavu Srbija igra. Posle meč igrači Srbije su bilo vidno utučeni.

Posle poraza od Belgije, medijima se obratio Aleksa Avramović koji je u drugom poluvremenu doneo Srbiji dvocifrenu prednost, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno za pobedu.

Izabrane vesti

"Odigrali su agresivnu odbranu par zadnjih minuta i odneli pobedu. Poraz koji veoma boli, sada nemamo pravo na kiks. Oni su u međusobnom skoru bolji od nas. Znamo koliko ekipa može na Mundobasket, i baš zato nemamo pravo na kiks", rekao je Avramović a potom i dodao:

"Nemam pravi odgovor šta se desilo na kraju. Jednostavno moramo da izađemo na sledećih šest utakmica i da pobedimo svih šest".

Ognjen Jaramaz je takođe pogodio nekoliko bitnih poena, ali kada se podvuče certa to nije donelo trijumf.

"Svi smo svesni posledica ovog poraza. Tako je, kako je. Moramo da se borimo. Videćemo šta može u drugom krugu da se uradi. Nismo smeli da ispustimo prednost. Ključ je bio loša komunikacija u odbrani. Stali smo u napadu. Definitivno par grešaka u odbrani su nas koštale ove utakmice. Moramo da nastavimo da verujemo".

Slično je izjavio i Dejan Todorović.

"Jako teško je nešto komentarisati kada se ovakvo izgubi. Dali smo sve od sebe, mislim da na kraju nismo imali iskustvo i sreću. Na drugoj strani Belgijanci su dali nekoliko lakih poena. Moramo da se borimo do kraja da vidimo šta ćemo uraditi"


tagovi

Aleksa AvramovićOgnjen Jaramazjuniorska košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara