Komentari na vest

Zvezdino potpuno rasulo u skraćenoj rotaciji, Alba nikad lakše do pobede u Beogradu

h

humskapfc

pre preko 2 godine

Izgubili od desetkovane Albe, koju je razbio Hamburg u gostima ahahahahaha Upravo se desilo ono sto pricam, ova EL je cirkus za onu sto je igrao Partizan.. Teza je zbog velikog broja utakmica, a troduplo laksa, jer veci timovi igraju sa 30,40% snage.. I onda sta se desava protiv jacih, zvezda igra sa 100% i pobedi, a onda naleti na Albu koja je po kvalitetu odmah iza zvezde 18 (tako su kladionice odredile, zvezda 17) igraju sa 100 % i pobeda laganica.. Sledeca dva kola, zvezda ce da igra egal sa Armanijem, jer ce armani da igra koliko im treba, cak mozda i pobede, a onda ce Monako da ih razbije jer ce igra ti sa 100%
Z

Zvezda Odbrana

pre preko 2 godine

mi smo odbrambeni gigant, mi smo Zvezda- odbrana! a da, u kosarci je cilj i pogoditi kos !
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ovu albu je cak i onaj namuceni hamburg pobedio 15 razlike sto je protiv partizana igrao a oni su tek totalni amateri. Alba ove godine jedna od najslabijih ekipa u evroligi tako da je zvezda totalno podbacila. Sut za tri ocajan, igra u napadu ispod svakog kriterijuma.. nadam se da ce biti bolje u narednim mecevima. Ok je super odbrana ali kora napad bolje
p

primorska

pre preko 2 godine

Na pocetku sezone Hamburg Towers 90:75 Alba Berlin !
j

jgjg

pre preko 2 godine

4 oktobra u gostima je hamburg pobedio 7 razlike albu..i ti ga lupi sad
Z

Zn

pre preko 2 godine

Napravili smo tim sa golmanom i stoperima, pa svako ko bude imao solidno sutersko vece ce nas glat dobiti. Ne mozes toliko odbraniti, koliko imas malo kvaliteta u napadu. Plus, ko jos moze da pomisli da cemo sa Uskokovicem na drugom pleju pobediti bilo koga u EL, svake godine slicna prica, tanak roster, povrede (koje su normalne u ovakom ritmu) i posle 10 kola skor 2-8 ili 3-7, sta se i kidamo toliko za tu EL kad ne mozemo jedne bar godine da odskocimo i krenemo na top 8, dosadilo iskreno. Stalno kalkulacije ili prosto nemas para, ne igramo ovo takmicenje i cao. Alba bez dva centra dosla i dobili nas sa pola snage.
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Partizan nikad neće igrati Evroligu.
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Partizan je osvojio Evroligu 1992
k

kuzmicu Odlazi

pre preko 2 godine

NEMAMO JEDNOG JEDINOG CESTITOG CENTRA,KUZMIC NIJE VISE KOSARKAS U OPSTE,MOZE JEDINO DA CEPA DRVA U NEKOJ PILANI I NISTA VISE!
s

stari zvezdas

pre preko 2 godine

ne lupaj,jedini bio dobar..bolje se pitaj sta nam traze uskokovic,davidovac,holins u ekipi?
F

Familija

pre preko 2 godine

Već tri utakmice igra vrhunski kuzmić igra najbolju košarku u karijeri NAPRED KUZMIĆU
N

Nama...

pre preko 2 godine

*ebeno fali bek ubica, neko poput Lojda ili kao što groblje ima Pantera, koji će iz igre 1 na 1 uspeti da poentira i za dva a naročito za tri. Pored takvog beka, fali nam i jedna četvorka koja takođe može da pogodi spolja, da malo raširi protivnika,jer ćemo čekati Vajta sigurno još mesec, mesec i po dana. Holins je vrlo dobar igrač, ali nije od onih koji kreiraju za sebe, već šutira iz akcije pravljene za njega. Simonović napolje, a Davidovac dobro da se zamisli na šta liči njegova igra, posebno u odbrani gde ne bi mogao da sačuva neko dete, očajan je... Znači fale nam jedinica i neka četvorka, četiri na pet...
3

345

pre preko 2 godine

Lojd je duplo bolji od Pantera.
a

alba

pre preko 2 godine

trassssssss
m

morinho

pre preko 2 godine

trebali smo da igramo u fmp areni na pravom domacem terenu. tu bi nas teze dobili!
P

Pale ....

pre preko 2 godine

To je sasvim normalno...
G

Gostjute

pre preko 2 godine

Samo da kažem da je Hamburg razbio ovu Albu ili kako se zove?
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Srecom pa ne primate mnogo koseva, po utakmici. U tom slucaju bi ste gubili sa 25-30 razlike. Ali, bice i toga. Budite malo strpljivi.
G

Gost2021

pre preko 2 godine

Uzalud bacene pare.
k

kost

pre preko 2 godine

Hamburg ima slican ucinak u ligi kao Alba.. Racuna li se sada ovaj podatak u masineriji stubova Srbstva u industriji kosarke legende Kosovske. Sto ste zalivali...stici ce vas.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Albinizam nadjacao Radonjizam hihihi.

gemathegreat

pre preko 2 godine

Jel ti general još žut ko 🍋 ???
M

Mutommbo

pre preko 2 godine

Večeras se videlo koliko fali igrač na poziciji dvojke i plej da odmeni Voltersa. To je izostanak Ivanovića. Drugi centar je Cirbes i igrač na poziciji 4 a to je Vajt. Nama su nedostajala ta tri igrača, koje imamo ali iz objektivnih okolnosti nismo mogli da računamo na njih. Zvezda nema budžet da dovede zamenu za povređenog Vajta, koji nije tako jevtin i ima platu od 400 000 - 500 000 eura. Na žalost moramo da ih čekamo da se vrate u postavu. Treba biti objektivan. Ivanović je ispao danas, a Uskoković se nije pripremio za ulogu drugog pleja.
P

Prvi pik

pre preko 2 godine

Kosarka je jednostavan sport ciji je smisao ubaciti loptu kroz obruc, sve price da kosarku mogu da igraju oni koji to neznaju podrazumeva da kosarku moze da igra bilo ko sto dalje impicira dezavuisanje kosarkaske igre i samog smisla postojanja koseva na terenu.
D

Dobro

pre preko 2 godine

Je sto odmah rasulo. Pa nije greh niti sramota izgubiti od boljeg i istorijski veceg tima Albe u poredjenju sa ekipom iz Zeleznika. Cestitka Albatrosima a timu Nebojse Covica i fabrici metalnih proizvoda sve najbolje u daljem razvoju najuspesnijeg sportskog brenda u opštini Cukarica.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Slaba odbrana | 17.10.2021 u 23:34 Sa ovakvom igrom sledi poraz protiv Albe...Svako ko je gledao meč protiv Cedevite Olimpije mogao je da vidi da to ništa nije ne valjalo.Sistem takmičenja je glupav,Zvezda nema šanse da udje u top 8,jednom ušli i to je to,služiće samo da popuni broj,verujem da bi isto tako bilo i sa Partizanom....
D

Drvo

pre preko 2 godine

Radonjicu prevaro od trenera odlazi
J

Javier

pre preko 2 godine

Radonjizam😂
K

Kurat

pre preko 2 godine

Mnogo je sve ovo kruto,drveno,osim Voltersa!Ne kruzi lopta,nema šutera koji nam je više potreban nego centar!Ni jedan igrač nema 20 poena u rukama!
u

u cajtnotu ste

pre preko 2 godine

slikajte ovo 11 mesto dok jos mozete posle vam niko vise nece verovati da ste tu bili
m

miladin 1970

pre preko 2 godine

a ja moj partizan cekam da gledam u evroligi 15 godina evo sin kreno u srednju,nisam ga uspeo voditi...blago vama zvezdasi ,imate cime da se ponosite,nije sramota izgubiti u najelitnijem takmicenju koje stalno igrate,sa minimum stranaca i manje novca od nas.cestitke komsije.nisam ljubomoran
M

Mr no1

pre preko 2 godine

Jel bi ti žena poverovala u to što si napisao?
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

И ми смо ово играли. Сећам се као јуче да је било. А није било јуче. У ствари било је толико далеко да тада стримови нису постојали. Када хоћу да се конектујем на интернет чује се оно звр звр као да се покреће хидроцентрала у рад.
S

Stojadin

pre preko 2 godine

Ti si odrastao upravo u tom vremenu o kojem pišeš, tako da najbolje znaš kako je! Napred Partizan!
M

Miladin je mnogo pglu

pre preko 2 godine

I to svi znamo
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Sin mora da ti je veoma "napredno" dete, mora da je kod njega slučaj da za godinu dana prođe 2 razreda, mali ti je vunderkind, a Partizan ne igra Evroligu 7 godina a ne 15.
F

Familija

pre preko 2 godine

Žofri vi ste igrali drugo takmičenje u prošlom veku. Pravu Evroligu niste nikad igrali i nikad nećete.
z

zakon velikih brojeva

pre preko 2 godine

Hahahaha vi kad ste igrali evroligu nije postojala ni televizija
Z

Zunior

pre preko 2 godine

Kad je Partizan poslednji put igrao Evroligu Tito je još bio ziv.
N

Nick.cdn

pre preko 2 godine

Nisi ljubomoran? Sigurno sam da nisi navijac Partizana a ostalo???
1

1992

pre preko 2 godine

Partitan je igrao, vi statirate
O

Oni

pre preko 2 godine

Posle Hamburg loš..
d

dr.mr.terzaa

pre preko 2 godine

Je l' moguce da buduci osvajac evro lige izgubio kuci od ovih pacera?Bog kosarke nije lepo slozio taktiku, vreme je za jos 2 3 amera
e

eip

pre preko 2 godine

To vi imate 16 amera, kod nas samo domaca baza.
b

boga mi

pre preko 2 godine

ove godine i to 17-to mesto neizvesno
k

kolja083

pre preko 2 godine

Još jednom se pokazalo da timu više treba kombo-bek ili vrhunski plej nego centar.Zvezda nema igraca kome mozes da das loptu da se razmaknes i da ga pustis da igra 1:1,da moze da veze dve trojke preko ruke,prodorom da iznudi bacanja ili da da koš.Zvezda će izgubiti i od Mornara ako budu ovako šutirali trojke.Bar 8 otvorenih nisu pogodili.A povreda Ivanovica je ogroman hendikep iako on nije u nekoj formi,ali je prakticno jedini igrac koji moze da izmisli poene.Ako bude odsustvovao koliko Cirbes,biće sigurno sve porazi u EL.Te ekipe lagano koriste kada tim ima jednog pleja.Uskokovic nije za ovaj nivo,niti će ikada biti.On nema dovoljno talenta da bi se čekao da sazri itd.
B

BOSNA

pre preko 2 godine

1500 eura Wolters ljubi te brat
e

esex

pre preko 2 godine

ne bih kritikovao..skracena rotacija,par igraca iz povreda,korona ivanovica..fali jedan centar,i jedna dvojka-trojka..slozice to radonja,samo polako..nego,veceras se videlo da domaci igraci moraju jos puno da uce,posebno lazarevic i uskokovic..davidovac se ceka,kao i dobric..simonu hvala na svemu..
K

Kse

pre preko 2 godine

Pa i mene su roditelji terali da ucim i ja sam ucio ali nije islo i zavrsio sam samo srednju i nisam se tripovao da sam za fakultet bio sam svestan svojih mogucnosti, niti su me tamo gurali na silu videli su moje potencijale i bili su realni, bilo bi to veliko razocarenje za sve nas i nasu okolinu koja bi me razapela, ovako svi zadovoljni i kazu sinko nisi ti za elitu ti si tu oko proseka, drzi se toga i ne veruj nikome ko ti kaze da si za vise jer ce biti bolno po tebe, a ako ti neko i kaze da jesi ili ti ne misli dobro ili nije normalan to jest nema pojma o zivotu, moze li iz ovog primera da se izvuce paralela nisam kompatibilan da dam odgovor na to pitanje iako ne znam sta rec kompatibilan zapravo znaci.
E

Evroligaški decembar

pre preko 2 godine

Dok ga ne složi ode voz... Fenerbahče na granici za 8 - izgubili. Alba neće biti među 8 - izgubili. CSKA će biti među 8 - izgubili. Makabi neće biti među 8 - dobili. Žalgiris neće biti među 8 - dobili. Dakle nijedan "brejk", a izgubili od jednog tima koji sigurno neće biti u 8, i jednog koji je na granici za tako nešto...
K

KK Alibi

pre preko 2 godine

Opet neki izgovori...
S

Saša M

pre preko 2 godine

Dobra šansa je propuštena da se uz prelepu atmosferu i pun Pionir savlada kvalitetan rival i nastavi niz dobrih rezultata. Već u prvoj četvrtini to nije bilo kako treba i videlo se da smo potpuno nespremno ušli u ovaj meč. Sad slede 2 teška gostovanja u EL gde realno pobede ne možemo očekivati. S'druge strane evidentno je da pored povredjenih ili bolesnih igrača Zvezda nema popunjen roster. Fali u najmanju ruku jedan visoki igrač na poziciji 4-5, a verovatno i kvalitetan bek šuter. Mnogo je nedoumica zašto se Zvezda po ko zna koji put ostavlja bez finansija i mogućnosti da napravi koliko toliko kvalitetan roster koji bi bio konkurentan u EL. Uz dužno poštovanje Davidovac, Simonović, Dobrić, Cirbes, Holins, Kuzmić, Lazarević su igrači koji nisu u stanju da igraju dobro u kontinuitrtu,a mnogi od njih su i godinama u Zvezdi bez ozbiljnog pomaka u igri. I onda ispada da se svake godine vrtimo u krug. Zvezda sa 5 miliona budzeta realno nema šta da traži u EL. Mnoge zemlje koje nisu bile toliko poznate kao košarkaške sredine su obezbedile finansije i 2 predstavnika u EL i stalne pozivnice, a mi se svadjamo prema kome će država imati manje maćehinski odnos. I Zvezda i Partizan treba da igraju EL i za to im treba obezbediti po 10 miliona budzeta za prvi tim. Jedan deo mogu sami preko ulaznica, sponzora, tv prava, al ostatak bi trebalo država da im obezbedi. Pošto od privatizacije klubova kod nas nema ništa iz razno raznih razloga. Ili ćemo nastaviti ovako da se svadjamo i pljujemo, a košarkaški smo i na klupskom, a i na reprezentativnom nivou sve inferiorniji u odnosu na konkureciju iz godine u godinu.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Koji pun pionir?
J

Jedino...

pre preko 2 godine

...se ne bih složio za Holinsa, Dobrić i Kuzmića, oni su dobri igračima rotaciju, za Lazarevića smo svi znali šta može, u stvari šta ne može,Davidovac koji nikog ne može da čuva u Evroligi, a Simon penzija, kakve cigle čovek baca ove sezone, prosto mene bude sramota!
M

Mikuli

pre preko 2 godine

Davidovac reprezentacija,Dobrica trazila barselona, ivanovic najbolji igrac buducnosti, kuzmic reprezentacija, simon prekaljeni reprezentativac, holins uniks, volters isto evroliga,lazarevic najbolji igrac fmp-a,lazic najbolji defanzivac aba lige mozda i evrolige, kalinic top 5 igraca na njegovoj poziciji u evropi itd, spinovanjem ste kao i uvek napravili drim tim od partizanovog a vas je krs. Gebels je mala beba za vas
S

Saša M

pre preko 2 godine

Mikuli matori o čemu ti pričaš? Davidovac reprezentacija? Simonović prekaljeni reprezentativac? Kuzmić? Dečko imao povredu kolena, pa saobraćajnu nesreću, nema ga nigde godinama. Da li si ti realan? Volters došao iz Evro kupa. Holins grejao klupu u Zenitu. Dobrić u Barsi? To što novine pišu je jedno, a stvarnost sasvim drugo. I mani se ti spinovanja i gebelsovskih metoda. Kao 7 tim ABA lige iz prošle sezone ste dobili EL budzet. Da ne nabrajam sad al evo par imena Ledej, Panter, Avramović, Kuruc, Smailagić itd. I najskuplji trener u istoriji srpske košarke.
T

Topaz

pre preko 2 godine

Bez pravog pleja pikenrol igre Jovića i Vrsnog centra koji će sve te lopte spretno aktivirati u protivnički koš sve je iluzorno pričati, naročito napad. Odbrana može ali napad bez centra i pleja nema da može.
M

MilanBabic

pre preko 2 godine

A htela je ona u Ligu šampiona, ne ide, ne ide...
m

majne dame

pre preko 2 godine

das is fantastish
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Vaskrs'o
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Ovo je samo posledica politike - seci usi, krpi d.pe...ili ti "kupujmo domace". Pa mi ni jednog jedinog kvaltetnog stranca nemamo u timu, ne moze se tako do rezultata.
P

Pero Mitkic

pre preko 2 godine

Zbog Kalinica sam sinu koji se skoro rodio radio ime Kalina Mitkic. Danas posle lose partije Kaline plakao je kao kisa... Ima nesto izgleda... Iskreno ovaj poraz mi je najtezi zvezdin u zadnjih 20 godina placem i ja sad.
S

SIMA CIGAN

pre preko 2 godine

Brate nzm sta da ti kazem ostao sam bz txta pravi si delija
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

E , buzdovana , prvo zbog imena , a onda zbog placipickanja.
c

citam i ne verujem

pre preko 2 godine

haha sreca da nisi gledao kamiondzije tih dan kad ti se sin radjao . Cuj dao mu ime Kalina , druze dal si bre ozbiljan ?
l

legendo

pre preko 2 godine

dete se skoro rodilo al je danas plakao zbog Kiliniceve igre !!!! pa ja u zivotu nista smesnije ne procitah
R

Realno matori

pre preko 2 godine

Stara ekipa Lazić Kuzmić Simonović Cirbes
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Mislio sam da ovo nikad necu reci,Kuzmicu majstore,za sve ostale.
Z

Zvezdooo

pre preko 2 godine

Bravo šampioni, imamo najmanji budžet, najmanje stranaca, borimo se kao lavovi.

Sliks17

pre preko 2 godine

Uvek dodje ovakav dan kad lopta nece i to je to. Glavu gore i sve ce doci na svoje
S

Somelije

pre preko 2 godine

Veceras se videla sva nemoc naseg tima kada naleti na pravu kosarkasku ekipu kakva je veceras bila Alba, hiljadu puta sam se pitao zasto mi ne mozemo da izgledamo ovako da igramo lagano i sa timom koji prelepo izgleda a koji verujem nije mnogo skup ili je bar u skladu sa nasim mogucnostima, mi niti imamo igru u reketu niti imamo nekog pod kosem da izmisli poene, takodje suterski smo ocajni vise ni sut za tri ne radi makar je to islo proslih sezona, ostala je ta odbrana koja je veceras na mahove izgledala dobro a vecim delom je izgledala nemocno, ne vidim da ova ekipa moze nesto da napravi pa i kad budemo kompletni.
N

Nbgd

pre preko 2 godine

Zato sto je sine ovo postavio Garsija Reneses Aito, ovaj trener samo gusla dalje , ne dira dugmice. Tako dobro se krecu u napadu da namuce i top timove.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
T

Tako jeee

pre preko 2 godine

Gazi Alba i ne zali!
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Odlicni ste bili ,nema sta
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Jel crvke pisao,dao analizu? I onaj sa brojevima?
j

jigsawCZV

pre preko 2 godine

ali koliko JADNO NAVIJANJE...godinama neki bojkot neka sviranja klincu samo se nešto ljute navijači ko žene neke, a činjenica je da grobari navijaju barem 4 puta bolje od nas u basketu. U fudbalu ne mogu da nam priđu, ali za basket je bolje navijanje u Čačku nego kad Zvezda igra u Pioniru. Imali smo par dobrih utakmica (pre nekoliko godina Pao kad se tresla hala, Makabi, CSKA...) ali u suštini to je na većini utakmica smešno, neke spore pesme, ne grrrrrmi kad treba da ih slomimo, nego primimo trojku i ko na opelu
i

i ti bi ga bojkotovao

pre preko 2 godine

da al fudbal se placa a coki stego kesu
C

Crveno-Bela Crkva...

pre preko 2 godine

Nista ne ocekivano,evroliga je to,pogotovo ekipe od 6 mesta pa nanize,mozes svakog da dobijes,mozes od svakog da izgubis,sa ovakvom ekipom nema zime,bice opet Kalemegdan u Junu!!!Za mene je najaci utisak navijanje na mecu,to jest me navijanje.Velika sramota da navijaci iz Beograda ne mogu da napune pionir,cim provincija u malom broju dolazi odmah losa poseta,iskreno bolje da igramo u Vrscu da svaki mec hala Milenijum bude prepuna,da se momcima da podrska koju zasluzuju,posto gradjevinci sa Severa nemaju vise vremena da dolaze na utakmice mora novac da se zaradi,ipak oni imaju dosta poslova,a da druga stvar je,pa jbg,nece Covic da vam pokloni karte nesto morate da platite.
j

jutka gugutka

pre preko 2 godine

Brt, budite zadovoljni, tek vas čeka Mornar u nedelju brt. Ubiće vas Mozli brt. :D
M

MareCZBGD

pre preko 2 godine

Lozimo se kao i uvek a na kraju top 17.
B

BIzon

pre preko 2 godine

Ovoj ekipi stvarno Le-Branko zasluzuje da bude kapiten.
I

Inace smo gotovi

pre preko 2 godine

Nema vise izgovora mora se dovesti pravi suter/plej
M

M17

pre preko 2 godine

Holins, Ivanovic, Volters, Dobric... Malo li je?
G

Gosttttt

pre preko 2 godine

Rodrigez je sledeci, samo jos malo da podignu cenu struje.
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Морнар 1
d

d.g.

pre preko 2 godine

Dozivesmo da Kuzma bude najbolji igrac Zvezde.
R

RS 1989

pre preko 2 godine

Kuzmic igra sasvim ok..Nego brate jel samo ja ne vidim nista u onom Uskokovicu?Decko pojma nema
G

Gost00

pre preko 2 godine

Jel moze da se napise da je i Alba bila u skracenoj rotaciji? ;)
S

Somiopoo

pre preko 2 godine

Ceo zivot skracena rotacija, fali samo vajt Cirbes 3 poena prosek Ivanovic kanta prosek 3.7 poena Alba bez tri glavna igraca , nigde ne pise da su oni skraceni
@

@somi

pre preko 2 godine

Da si čitao tekst video bi u drugom pasusu da stoji baš to, no je bolje pljuvati a? 😂
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Nemci igraju kosarku? Hahaahahhahaahahahahahhaa
Z

Zašto tako loše?

pre preko 2 godine

Statistika Zvezde večeras: postotak šuta za trojku 24%, slobodna bacanja 47%. Brale moj...
G

Gost11111

pre preko 2 godine

Na početku sezone rekoh loš roster ekipe, nalupaše minuse u kg, jer sada jasno zašto je loš roster, džaba jaka odbrana kad ne možeš to materalizuješ u napadu. Jako, jako loše, ne znam da li smo neku utakmicu prebacili 80 poena ne računajući Split,. Ukoliko se ne varam 3 utakmice sa 25-28 poena za poluvreme a 4 sa 60-65 za celu utakmicu. Jako loš odabir igrača. Trebalo je neke pustiti da odu a upumpati svežu krv kao npr. Džoni koji nije nešto mnogo skup a igra srcem, mnogima se trebalo zahvaliti ove godine. Mornar kojem gori pod nogama, pa duplo kolo mogu da nam posle ovog poraza nanesu veliku i nepopravljivu štetu. Mnogo se čekalo na neke igrače da se oporave pa je sve to uzelo danak, ekipa je preforsirana a ovi što izlaze iz povreda još ne mogu da uhvate ritam.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Radonjicu prevaro od trenera odlazi
N

Navijaci

pre preko 2 godine

Na baterije.Toliko.
g

gunners

pre preko 2 godine

Iskreno verujem da je ovo samo jedan los dan i da ce ekipa dosta bolje izgledati. Uostalom dokazali su u svakom prethodnom mecu u Evroligi ove sezone da mogu neuporedivo bolje od ovoga veceras. Vrlo moguce da slede sva poraza u naredna dva kola, ali treba ostati uz momke i biti realan. Monako i Milano su stukli silne milione na zvezde u svojim timovima, pa ne treba ocajavati ako izgubimo oba meca, pogotovo sto se igra u gostima u 3 dana razmaka. Samo da se vrate svi, da imamo kompletan tim i bice to dosta bolje. Uskokovica jedino otpisati, decko stvarno izgleda kao totalni amater na terenu.

Forzza

pre preko 2 godine

MOMCI IDEMO DALJE VI STE NAJBOLJI, NEDOSTAJAO JE DŽONI, MORAMO POJAČATI ROSTER SA JEDNOG BEKA I CENTRA JER OVAKO FIZIČKI NE MOŽEMO IZDRŽATI, A I DOSTA SMO PROMAŠILI, VRATIĆE SE KADA JE NAJPOTREBNIJE, DRAGO MI JE ZBOG KUZME MNOGO I SRCE MI JE PUNO KROZ STA JE SVE PROSAO I VRATIO SE SVAMA MU ČAST!!!...
G

Gost22

pre preko 2 godine

Dzoni falio prosek 4poena
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Pokidali nas ko ciganče pitu...
G

Gost e

pre preko 2 godine

Pa da je Dobric vezao tri trojke Radonjica bi ga izveo a ovako kad veze deset promasaja moze 40minuta.Drugo,za sta sluze Simonovic i Davidovac neka neko pokusao da objasni
w

wre3

pre preko 2 godine

Gost tebe cemo za trenera, onda cemo blistati. Nis primetio da je Holins dobio tri izmisljene licne vec posle nekoliko minuta pa je dobric morao toliko da igra?
G

Gost za Wre

pre preko 2 godine

Nisam znao da se sa tri licne izlazi iz igre izvini.Moka Slavnic odigra trideset minuta sa cetiri u svoje vreme a danas cim dobije prvu treba da sedi na klupi do poslednje minute.Inace izvinjavam se ako sam uvredio trenera,ipak su treneri "bogovi" koji ne grese,a nedaj Boze da neko ima pravo nesto lose da kaze za njih.Ti druze uzivaj u ovoj lepoti od igre,ali meni se eto nije svidelo.
E

EkipA

pre preko 2 godine

Zalutala u takmicenje .
G

Gost vikktor

pre preko 2 godine

Podrska momci... idemo dalje... bice Kalemegdan u junu...
3

36188488392

pre preko 2 godine

Znači ovako, Lazarević klasična nula, Walters doktor. Uskoković ništa, Davidovac ništa. Može da bude mozak kakav god hoćeš ako je atletski na nivou lika koji sedi ispred trafike i ispija peto pivo džaba mu sve. A da se ne lažemo i da je neki specijalni IQ - nije. Mitar doktor igre, Lazić se vratio na fabrička podešavanja - ničega. Učinak nula. Isto važi i za Simonovića. Kalinić počeo nerezonski da siluje, Dobrića očigledno ponela slava, lik se izgubio u vremenu i prostoru. Hollins ne strašno, ali za Amerikanca na toj poziciji dosta skroman učinak. Kuzmić ako bi gledali statistiku samo bio bi super, ali da se ne lažemo, svaki put kad je zagustilo nije ga bilo nigde. To što upiše 6 poena na -15 ne znači ništa. A 4/10 da linije penala, no koment.
S

Svaka cast

pre preko 2 godine

Jedino je Volters bio na visini ostalo si sve objasnio, Mitar je igrac ogranicenih mogucnosti ali doprinosi koliko moze, ocajno selektiran tim bice ovo bolna sezona, niko Radonjicu nije smetao prilikom izbora a Covic ima zmiju u dzepu i dalje evo koju vec sezonu po redu i pokusava da izvuce nesto od igraca u pokusaju i na cistu fizuku a malo toga na znanje, zaboravio si da pomenes da je Kalinic sagoreo to se i ocekivalo nema on zivaca da trpi ovaj sistem i nacin igre kad niko ne zna nista u napadu ali video je gde dolazi pa ko mu je kriv.
M

Mikuli

pre preko 2 godine

Atmosfera i buka malo jaci u odnosu na narodno pozoriste, smehotres od navijaca , i usude se da poredeovo sa duletovim godinama u partizanu I atmosferu na tim utakmicama,samo da ustanete kada spominjete jednog jedinog generala
T

Trojka sa pola

pre preko 2 godine

Pa vidi druže, prvo vi ste imali 5 utakmica kući (i onda ispadnete) ili eventualno prođete top 16, to je još 3 utakmice. Dakle 8 maksimalno. Ili 10 kad ste bili na F4 (mada je od 12-13 sezona to statistička greška). Sada imaš 17 odmah u startu. Cene karata su veće nego tad. Ljudi imaju daleko manje vremena nego tad (promene načina života poslednjih u 15 godina). Dakle ne možeš upoređivati nešto sad i nešto od pre 20 godina kad nema dotičnih tačaka. U krajnoj liniji jel bila neka korona tamo 2004, 2005? Sportski pozdrav.
T

Trojka sa pola

pre preko 2 godine

I da dodam, ovo se odnosilo na ljude koji su tu (okolina BG), pa mogu na utakmicu. A oni koji nisu, dok plate gorivo i sve, apsolutno im se ne isplati da dolaze svaki put.
M

Mikuli

pre preko 2 godine

Ne pricam o poseti nego o navijanju i emociji ali slabo to dopire do vas. Za druge se navija partizan se voli
M

Miloooomir

pre preko 2 godine

Ali Kalinic sta je umislio pa to je neverovatno. On nas je zakopao. Ubi nas covek koliko glumi Stefa Karija. Sut iz igre 2 od 10 a trojke 0 od 6!!?!!!!??? 5 izgubljenih lopti!!!!? Sta on glumatara pa to mi ne ide u glavu, konstantngresi i masi u napadu i samo prigovara i nabija tenziju igracima. Radonjic ne sme rec da mu kaze, uzas!!!
a

abc

pre preko 2 godine

Pa sine Kalinić je očigledno igrač sa najviše slobode, nije on loš igrač naprotiv, Kalina je odličan, ali nije taj tip igrača koji će da individualno izmisli poene kad je to potrebno. Ma koliko se igralo u sistemu nema tima kome nije potreban jak individualac, koji može i šutem i ulazom da rešava neke situacije. Nama treba više opcija u napadu i kad svi budu zdravi, to je očigledno, Holins nam to ne donosi, da li on to može ili ne može na treneru je da proceni, kako god ali mora da se igra sa manje potrošnje pogotovo u ABA.
O

Orao

pre preko 2 godine

Steta sto 7 mesto iz Aba lige ne vodi u Euroligu haha
Z

Znamo znamo

pre preko 2 godine

Ovo ce ovako biti dokle god se nesto pokusava sa Holinsom...
A

AR

pre preko 2 godine

Alba sigunija protiv zvezde, nego da ce sutra da svane 😂
M

Mc Lovin

pre preko 2 godine

Jbg, ko sto mi ne umemo u fudbalu u kom ste vi za nas u Evropi svemir, toliko vi ne umete u kosarci gde smo mi u Evropi za vas svemir. 🤷 Prosto, Partizan je kosarkaski i vaterpolo klub sa po nekim bljescima u fudbalu, tako i vi, vi ste fudbalski klub sa po nekim bljescima u kosarci i vaterpolu. Tako je kako je. 🤷
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Pa de plasirajte se jednom u EL i dokažite to! Ko vas sprečava (pričaš o EL ne mozeš u 4 u ABA uci, a ni u finale Srpske Lige). Kakve su više to priče???
e

esex

pre preko 2 godine

slazem se.
J

Janac

pre preko 2 godine

Sad treba plstaviti pitanje zašto uopštš igramo EL ako nemamo tim za to takmičenje. Ovo je mučno gledati. Zašto bar ne zadržasmo voldena? Razumem, uzeli smo lovu za Lojda i Berona ali Volden. Sad igramo bez pleja, bez centra i beka šutera. Čuj igramo, mučimo se. Igra neki uskoković i njemu slični. Zaista jako loše
P

Pijanac

pre preko 2 godine

Pa upravo zato da bi nam ogadili sve a da drzavni projekat tamo bude vracen bez velikih potresa kod nas.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

I jos brane Holinsa. Covek je odavno van ozbiljne kosarke. Ne bi ga Rusi izbacili tek tako.
r

rea

pre preko 2 godine

Granitna odbrana.

lakindza

pre preko 2 godine

Čovke reaguj dovedi novu petorku💪
Z

ZorroS

pre preko 2 godine

Zvezda je prošle godine Evroligu, bez navijača, otvorila sa 3-2. To tada nije ništa valjalo, jer najavljivalo se iz Uprave napad na nekakav F4, Top 8, a istovremeno se namerno sabotirao tadašnji trener kojem pre svega nisu ispunjene transfer želje (jer se "nije imalo para" za Kalinića (a sad se odjednom ima), pa daj dedu Ročestija za "1000 din po utakmici" da glumi rezervnog pleja, pa neka prelazna rešenja na centru itd...) a koji je kasnije proglašen i za kojekakvu babarogu. Vidim sada sa 2-3 skorom očigledno cvetaju ruže, već su tu izgovori nije realno ništa očekivati od ovog tima, osim neke borbe, nije bitno ni to što je Igokea već nanela jedan poraz na januaru jer sada se tobože o tituli odlučuje u maju, samo se izgleda prošle sezone o svemu odlučivalo kraj oktobra, početak novembra... E zbog te dvoličnosti ja bih iskoristio ovu priliku da se još jednom čak i u ime tog dela zvezdaške javnosti, javno izvinim bivšem igraču, treneru i istinskoj legendi (a ne nekoj samoproklamovanoj, nastaloj u poslednjih 5 godina) Crvene zvezde, Saši Obradoviću i poručim da, nek je naplatio svaki evro. Ovakva Uprava, za takvo ponašanje, ništa bolje nije ni zaslužila.
G

Gost33

pre preko 2 godine

BICEMO 12 ILI 13
E

Eh

pre preko 2 godine

Odlični Kuzmić i Mitrović. Volters onako, Holins takodje. Davidovac, Uskoković, Simonović, Dobrić??? Katastrofa. Kalina je jednu morao da zakaže da se ne lažemo. E vidite, zato u ekipi treba imati pleja poput Jovića. Igrač koji će imati 3 poena i 11 asistencija. Doveo bih jednog beka, tipa Adam Mokoka, onaj što je bio u Megi i Čikagu. Igrač na 5, mora pod hitno da dodje i što pre. Pominju se i Monro, Cam Oliver, Pel. Iskreno, meni se taj Pel svidja. Odličan defanzivac, za centra veoma brze lateralne kretnje, odličan bloker. U napadu živi od P&R, ali ume da igra i ledjima. Zakucavanjima može da digne ekipu. Sve u svemu, za nas top igrač. Idemo dalje, dobijamo Monako!
H

HHshzhahahhahha

pre preko 2 godine

Hahahahahaaha festa kako fantaziraju ljufi
E

Eh

pre preko 2 godine

Jel si upitan nešto?
M

Milfad delija Tutin

pre preko 2 godine

Ne more ovo ovako bratjo. Mi ne mamo tim za najvece dometove na zalos ali tako je. Igraci cu vec umorni od ovog ritma i nacina u igru. Ne more se samo odbranom dobivat utakmica i to su nam alba pokazivali. Mora se malo relaksiravat igra. Kad vidim Simona kako mlatara rukicama pocupao bi kosu na glavu no sam celav. Bolje Radonja da je navuko dres i utrco na parketu da derne naku trojku kad nema ko. Uskokovic od igre ima samo frizuru a Davidovac se more prebacit na balet djeluje bas leprsavo.
M

Mnogo si mali...

pre preko 2 godine

Hhahahaha kakav humor, Kursadzije te jedva cekaju da te prime u klub.
D

Dzok

pre preko 2 godine

Wat hepen wit Davidovak , waj hi so bed plejer ? Ziro points, also Kalinik onli fajv, aj heard hi want to plej for nešinal tim, dis iz a džoak , they giv ju points ju tejk jor pents of , dis iz a džoak bre ! :P
l

linoleum

pre preko 2 godine

jesmo izgubili utakmicu ali smo dobili kuzmica,samo jako idemo bre za slavu crvene zvezde za nase pobede
G

Gost33

pre preko 2 godine

A trazite centra !?
M

Mlohavi Kuzmić

pre preko 2 godine

Jeste, proradio lik na -16 2 minuta do kraja utakmice... To što je omašio 55 bacanja do tad nikom ništa
g

golst

pre preko 2 godine

Kuzmić hvata formu sve je bolji a ovi ostali očaj , Holins nema pojma bolje da je vraćen Kvinsi Miler za mesec dana bi bio onaj stari čim čuje navijače
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

Давидовац никад ништа у Евролиги, а кад игра против нас натрпа нас ко канту!
E

Eh

pre preko 2 godine

Pa naravno, štedi se za derbi.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Simpatizer Partizana piše. Pisah ranije ta odbrana koju forsira Radonjić koštaće Zvezdu poraza tokom sezone jer takav način igre iscrpljuje a nema se vremena za odmor jer je takav raspored.Tako mogu da igraju timovi koji igraju 1 u 7 dana jer mogu da obnove mišiće i mozak u ovakvom rasporedu praktično je nemoguće.Niko u NBA i Evroligi tako ne igra jer znaju za to.Sa druge strane sadašnji tim Zvezde čini mi se i ne može da igra drugačije jer je napravljen da igra po Radonjićevom ukusu.VILIJAMS je igrač koji fali Zvezdi.Takav profil.On je zapravo bio ključni košarkaš u PRVOM MANDATU.U ovom timu NEMA TOG PROFILA. IVANOVIĆ NIJE TAJ. POZDRAV
H

Hahahahaha

pre preko 2 godine

Radonjizam na delu
D

Dre

pre preko 2 godine

Obori mi zvezda tiket za 12000
O

Okei

pre preko 2 godine

Nemamo rezervnog pleja u odsustvu ivanovica.. uskokovic da se vrati u omladince..

Decoooo

pre preko 2 godine

Šamar kao i svaki drugi . Ipak verujem da će Zvezda biti bolja ove godine i da neće zauzeti 17 mesto kao u prethodnoj sezoni . 😏😠😂. U Srbiji se uvek znalo ko igra najbolju košarku . Realno . Volim PARTIZAN !!! .
b

bugibert

pre preko 2 godine

Preslikana prosla sezona...daleko od kvaliteta za EL
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

убише Звезду судије
I

INSINUACIJA

pre preko 2 godine

AJDE MORE ,SUDIJE KRIVI ! GDE JE LAMONIKA ,COVICEV PAJTAS !
J

Japi

pre preko 2 godine

Ne može se bez sutera igrati košarka, slična tekma ko protiv Igokee, brzi su, čak borbeniji bili i naravno davali trojke,pogledajte samo procente za tri i sl. bacanja.
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

И ви претите великом, највећем Желимиру Обрадовићу?!? Хахаха, вратиће вас у 2011. годину!!!
P

Prvo

pre preko 2 godine

Nauči kako ti se zove trener.:D
O

Orao

pre preko 2 godine

Nece vam pomoci.. Dzabe vam novci sinovci
P

Prvo *

pre preko 2 godine

Zove se Zelimir...to sto pojma nemas to je druga stvar. Nadimak mu je Zeljko, a pravo ime Zelimir.
G

Gost iz Draznja

pre preko 2 godine

1300 dinara su tražili za kartu ej. Ne bi vam dao u životu
0

0000

pre preko 2 godine

Slabo,reslnost!Sa ovakvom igrom Dobrića,Davidovca, Simonovića ništa bolje se nije ni očekivalo.Bek šuter nam je potreban sa petastak poena koji će postizati po utakmici.
J

Janac

pre preko 2 godine

A uskokovica, kuzmića, woltersa... Ne može ozbiljna košarka centra, pleja i beka šutera
G

GISKA 88

pre preko 2 godine

Da sam se nasao veceras na parketu,imao bih isti ucinak kao Uskokovic...pritom ,basket sam igrao samo u skolskom! Veliki poznavaoci sto vecito lupaju minuse,treba da shvate da je Uskokovic nula od pleja,sto potvrdjuju bar tri stavke: odbrana 0,napad 0,kreacija velika 0. Rebic je za njega bio ,Bodiroga!!! Sramota,da decko ne pokusa nista,ama bas nista.
O

Orao

pre preko 2 godine

Jeste culi pesmu na kraju e tako se klub voli! Bice uspona i padova to se zna, nemamo mi 15 milona da dovodimo koga hocemo. Mislim da je ovaj poraz dosao u pravo vreme kao opomena! Zvezda je sampion i tako ce ostati za mnogaja leta..
z

zapad

pre preko 2 godine

hoce ,hoce , na svetog ZIVKA !
D

Darkopp

pre preko 2 godine

Klasicni Dejanizam
G

Gledalac

pre preko 2 godine

Oni pogodili sve,Zvezda nista i to je otrpilike to.Da napomenem da je je Zvezda igrala sa jednim plej mejkerom jer se onaj uskokovic ne moze nazvati ni kosarkasem a ne nesto vise
V

Vitraz

pre preko 2 godine

USKOCIMA PROSLO VREME - DE MODE .
T

TP-1

pre preko 2 godine

Pisao sam i kad je Zvezdi navodno dobro islo na pocetku sezone da je ovaj tim limitiran u napadu do koske. Ovakvi i ne treba da igramo EL. Iscrpljujemo igrace da bi bili 17. Zasto su napravljene iste greske kao i prosle sezone je pitanje za upravu. Bez pleja,beka sutera i centra ova ekipa je topovsko meso. Ako nema para za takve igrace onda ne igras EL i tacka!!! Bruka jako teska za gledanje veceras!
I

Idemo

pre preko 2 godine

Sve na svoje dolazi. Neko Švabama 106, neko 63...
O

Orao

pre preko 2 godine

Neko u Evroligi, a neko u cipi ripi kupu
7

777

pre preko 2 godine

Porediti Alba i Hamburg u kosarci je kao porediti u fudbalu Bajern Minhen i Minhen 1860... Uskoro ide derbi pa cemo videti ko je bolji da li nasa odbrana ili vasa cirkus igra gde dajete 100 poena a primate preko 90 od nekih Indijanaca...
O

Okei

pre preko 2 godine

Igrali ste protiv cizburgera..
O

Okei

pre preko 2 godine

Igrali ste protiv cizburgera..
r

rea

pre preko 2 godine

@777, pazi, ne znam za ranije sezone (kako se kaže, ne gleda se šta je bilo, već šta je sada), a ova sezona kaže da je Alba u BBL na 2-2 i Hamburd na 2-2 gubili su od iste ekipe, pobeđivali istu ekipu, s tim što je Hamburg lakše pobeđivao, teže gubio od protivnika sa kojima su igrali.
G

Gost22

pre preko 2 godine

Orao pogledaj ko je dobio Albu proslo kolo :)
o

orlu volu

pre preko 2 godine

hamburg je dobio kao gost albu 75 68,usred Belrina,rutinirali ih
T

Tozovav

pre preko 2 godine

Radonjizam krenuo da se topi. Brojčanik kadar nevera, zvizda nije pobjedila. Smejahu se konjanici juče, ponižavahu, vredjahu, al vrati se bumerang, pravo u čelo.
X

Xyxy

pre preko 2 godine

Kanta je Kanta kao i svake godine , žal samo za pare koje daje onaj .......
N

Nije puno

pre preko 2 godine

3.2 miliona nije neka para
u

uuuuuuppp

pre preko 2 godine

Pobedi raspali 7 aba ligasu pa nece biti Zvezde u euroligi…posto si glup pojasnicu ti da pobednik Aba lige ide u euroligu…izvini sto si glup kao i komentar
W

WhyS0Ser10us

pre preko 2 godine

Ova utakmica je bila klasična definicija Marfijevog zakona. Takođe, tim sa ovakvom vanjskom linijom gdje nam je Volters najveći potencijal za šut sa distance ne može daleko dogurati. Jednostavno fali neko kao Lojd, Beron i slični da preuzme odgovornost u napadu kada ekipu ne ide. Holins veliko razočarenje s obzirom da je bio najavljen kao "bomba".
g

gostttre

pre preko 2 godine

Jel bile stojece ovacije za kalinu ?
1

145 5

pre preko 2 godine

Nažalost utakmica je izgibljena još u prvoj četvrtini. Od tada jurnjava za razlikom i nikako je nismo nadoknadili. Ako vide da im trojke ne idu, zašto uporno pokušavaju i promašuju. Večeras šuteri za 3 očajni!!!
A

Avenger

pre preko 2 godine

Statistički su dobili i to je to. Punili su reket, dok je Zvezdi šut za 3 očajan. Slobodna isto.
V

VladaTT

pre preko 2 godine

Ovi ne misle da prestanu da brukaju srpsku košarku. Hoćete li dobaciti do 70 poena ove sezone?

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Gde ga je brat Kalina???
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Uclanio se u sah klub.
U

U lovi brat

pre preko 2 godine

Uzeo 3.2 miliona i uziva sada!
G

Gost22

pre preko 2 godine

Kolo br 2 Hamburg tukao Albu..... Kuci -15 sa granitnom odbranom Cekamo monako da vidimo kako se igra.....pripreme su pokazatelj crve
L

Lakkki

pre preko 2 godine

Tako to ide kad nema ko da da kos. Fale nam bar tri igraca da budemo konkurentni. Uskok, Simon i Holins nemaju kvalitet
B

Bruka

pre preko 2 godine

Dokle vise ovaj klub kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove da nas bruka u Evropi! Dzaba silna ulaganja i Kalinic od 3.2 miliona nemaju jednostavno tradiciju i istoriju za bolji rezultat! Alba je kanta od ekipe!
e

ej bre

pre preko 2 godine

Da li si ti normalan, kakvih 3.2 miliona?
S

Sta radite breee

pre preko 2 godine

Nista se nije zbilo. Evo jos smo u hali i pevamo. Idemo dalje. Bili su bolji. Za dva dana je Bar ako se ne odlozi jel ima neko neku informaciju da li ce se odloziti? Kuzmic odlican sve ostalo moze mnogo bolje. Idemo dalje nema vremena za tugovanje.
A

Azex

pre preko 2 godine

Dobricu, sad sam te over igrao i nikad u zivotu. 2/12 pola suteva je otvoreno. Ja razumem i odbrambenu filozofiju i svo cimanje ali da ne moze 75 poena da se da Albi u pioniru ne razumem stvarno
R

RS 1989

pre preko 2 godine

Hm,sve vise mislim da od nas nema nista ove sezone,nemamo pleja odgovarajuceg ni coveka koji ima 20 poena u rukama,sutera,kao sto smo imali godinama ranije u vidu Lojda,Riversa,Berona.. Kuzmic nam je najmanji problem..Stefan Markovic na pleju bi bio za sistem Dejanov najbolje resenje,uz njega Lojd da je ostao....Mozete mi udarate minusa do sutra,moje misljenje Partizan je jaci od nas ove godine!
C

Crnaovca

pre preko 2 godine

Godinama ste imali dobre sutere i pravili fenomenalne rezultate. Top 9, Top 14, Top 17...
S

Skraćena rotacija CZ

pre preko 2 godine

A Albi falila 3 najbolja igrača..
V

Vostdrz

pre preko 2 godine

I zvezdi pola tima hahha
J

Jovan 84

pre preko 2 godine

Da li je igrao Kalina?
P

Pfc

pre preko 2 godine

A sad Mornar u nedelju da sipa so na rano... Ajmo Mosley!
R

Rendolf

pre preko 2 godine

Ova zadnja trojka je odraz svega vcrs i kako ih je isao sut,a Zvezdu je ubio.
c

crnaovca

pre preko 2 godine

Mali klub iz predgradja je jos jednom pokazao koliko je mali.
M

Micas

pre preko 2 godine

Ne ocekujte publiku kao nekad sa ovakvom igrom.
l

lol12

pre preko 2 godine

Dokle ce ovi da brukaju Aba ligu, srbiju ? Iz godine u godinu bre top 17 ekipa,ajde bre evo nek Krka igra evroligu ne mora Partizan samo da se skloni ovi vise
P

Pali bre

pre preko 2 godine

A vi nas bas lepo predstavljate u Evrokupu????
l

lol12

pre preko 2 godine

@pali bre Slabo predstavljamo samo smo zadnji put trebali osvojiti da nije bilo korone,ove god finale lagano,ae bre nisam ti ja kriv sto ti je drugo ime za ekipu kktop17
!

!!!!

pre preko 2 godine

Teraj Holinsa Napolje.
z

zvezdasSrb

pre preko 2 godine

Nemoguce da je ovo zbog Ivanovica, ne ovo je potpun raspad u napadu...
7

777

pre preko 2 godine

Pa pazi i nije neocekivano kada Dzoni ne moze igra debeli Uskokovic koji se ne zna gde je gori da li u odbrani ili napadu on kako organizuje napad ja mislim da nas 90% odavde bi to moglo da radi doda prvom do sebe i to obavezno po isteku napada, a ako rizikuje pa pokusa neku korisnu asistenciju da izvede onda doda u ruke protivnickom igracu, sto se tice odbrane FRUSTRACIJA je da stalno njegov igrac ostaje sam na trojci a da on kao pozrtovano potrci i digne ruku u nameri da valjda ometa igraca i ako je udaljen 2 metra od njega... To je nesto u stilu da fudbalska ekipa prima gol a neki igrac uklizava na centru terena u prazno i kao ispadne pozrtvovan. Ja razumem strpljenje za mlade igrace ali ako napredka nema 2,3 godine koja je svrha? Alba nas ubila svaka im cast sem Kuzmica i Voletersa sv su bili u minus fazi...