Zvezdini košarkaši izašli iz aviona, niko ne zna da li će da se igra u Podgorici

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.12.19. | 11:03

Ima još šansi, ali...

Potpuna konfuzija i veliki znak pitanja nad utakmicom između Crvene zvezde i Budućnosti, zakazane za večeras u Podgorici. Međutim, da li će se u Morači igrati ili ne još se ne zna, iako su se crveno-beli prema planu ukrcali na avion za Crnu Goru, ali su kako javlja RTS potom iz njega – izašli?!

Podsetimo, Zvezda je od uprave ABA lige tražila da se meč u Podgorici odloži zbog nategnute situacije u Crnoj Gori nakon usvajanja spornog Zakona o veroispovesti i slobodi uverenja i pravnom položaju verskih zajednica. Iz Budućnosti su uveravali da nema nikakvih osnova za odlaganje utakmice, ali kako iz rukovodstva takmičenja nije stigao nikakav odgovor – Zvezda je rešila da ostane u Beogradu.

Izabrane vesti

Za sada barem. Letova za Podgoricu ima i kasnije tako da je teoretski moguće da srpski šampion na kraju i otputuje. Međutim, trenutno situacija ne izgleda tako. U stvari, jedina opcija je let u 13.40, pošto su preostala dva u 19.25 i 19.40 što je već kasno.

Iz kluba je samo najavljeno da će uskoro biti izdato saopštenje. Niko iz delegacije nije želeo da daje izjave prisutnim novinarima.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara