Zvezdina rehabilitacija u Novom Mestu, Tomić upozorava

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.19. | 13:36

Crveno-beli sutra protiv Krke imaju imperativ pobede

Posle iscrpljujućeg meča sa Makabijem u Tel Avivu, i poraza u produžetku, košarkaši Crvene zvezde će u Novom Mestu pokušati da se rehabilituje.

Ume Krka na svom terenu da bude nezgodna, ali regionalni šampion nema mnogo izbora. Posebno, što je izgubio od Budućnosti pre sedam dana.
“Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je u prošlom kolu savladala Zadar kao gost i koja je redovan učesnik regionalnog takmičenja. U ovaj meč ulaze bez pritiska, sa druge strane, mi nakon teške utakmice u Tel Avivu smo morali brzo da se okrenemo pripremi ove utakmice, i to je ritam kao što sam i ranije govori koji će sada biti uobičajen u narednom periodu. U Novom Mestu moramo da odigramo čvrsto, bez padova, skoncentrisano i da tako dođemo do bodova u gostujućoj hali koja je mala, ali u kojoj atmosfera puno znači igračima Krke”, poručio je Milan Tomić.

Izabrane vesti

Slično razmišljanje izneo je i Dejan Davidovac, koji je ponovio da je hala u Novom Mestu jako oružje Krke svake sezone.
“Većina igrača u aktuelnom sastavu Crvene zvezde je igrala već u Novom Mestu u hali koja je mala, ali sa odličnom atmosferom i podrškom za domaću ekipu kada je puna. Nismo imali puno vremena da se pripremimo za ovaj meč, ali bićemo spremni i da se ne ponavljamo, zna se šta je potrebno da uradimo da dođemo do bodova – da odigramo dobru odbranu, da igramo agresivno, da kontrolišemo utakmicu, čime bismo došli do pobede i u dobroj atmosferi nastavili dalje, jer nas brzo nakon toga očekuju novi izazovi”, dodao je Davidovac.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara