Komentari na vest

Zvezdin odgovor na povredu Bolomboja je NBA veteran Bizmak Bijombo

B

Boban1

pre oko 1 sat

Strašan igrač,doduše gledao sam ga u Torontu,a to je bilo pre nekoliko godina. Sjajna odbrana,jak kao konj,i ubijao je zakucavanjima. Pitanje je samo u kakvoj je formi sada.
F

FALCO

pre oko 1 sat

Msm ds nije pojačanje, dugo u NBA..u Cz bi možda foneo neku zamenu za Bolomboja ,neki kratkoročni ugovor,ali msm da neki veliki kvalitet ne bi doneo.. iako stoji dug staž u NBA! Moje mišljenje da je novi igrač CZ ,Jekiri..ali svi se negde nafamo da je Motly prva opcija,neki moj osećaj da dolazi Jekiri!Motli bi bio prava bomba
N

Nikolahjj

pre oko 2 sata

kakvo bi ovo pojacanje bilo au!!! Odbrana, skok i zakucavanje! U evropi moze lagano da odbrani svakog centra
8

8

pre oko 3 sata

Kajl Hajns svega 198 cm u reketu CSKA , idealna petorka prošle decenije u Evroligi. Nije bitno koliko si visok već na kojoj visini igraš .

Makso32

pre oko 3 sata

Bas ti verujem ??videcemo ne verujem
n

neshha

pre oko 3 sata

Pa nadajmo se da ce da odbije.
S

Sasssaaa

pre oko 3 sata

Ovi sto komentarisu da nam ovakav profil centra ne treba, suvise je nizak, nema sut itd, zamolio bih da pogledaju snimak od proale godine kada ja igrao za sunse kako je skolovao embida! Plus visegodisnje iskustvo nba, glavni skakac, sto nam je preko potrebno, jedina mana sto se srusio na klupi prosle godine,
K

Kunde

pre oko 3 sata

Ko kaze da je los skakac, propustio je lake pare na +skokove
J

JSo

pre oko 3 sata

Skolovao Embida,pa ce u Zvezdu... au druze brate pretera ga!? Los sut ima,nizak je,(citam sad da ima veliki raspon ruku oa to nadonadjuje),odlicna atleta... i nista vise od toga,ovo su cinjenice. Ne kazem da je los,ali daleko je od toga "da je skolovao Embida",ali salio si se sigurno. Ne zelim da vestujem u suprotno.
S

Sassssaaaa

pre oko 2 sata

Druze, pogledaj snimak utakmice na youtube Bismack Biyombo stuff in phoenix suns vs 76, pogledaj duel njega i embida, covek se prosle godine samo srusio na klupi, verovatno zato ga niko nije potpisao ove godine, plus je veteran, sto je verovatno sansa da ga potpisemo
S

Sale84

pre oko 2 sata

Druze, pogledao sam sad klip od skoro 20 min sa kao njegovim potezima iz sezone 23/24! Moje licno misljenje, ne da ga ne bi doveo u Zvezdu nego bi razmislio da li da ga dovedem u Spartak iz Subotice najiskrenije! Sut katastrofalan kao prvo; druga veliki nedostatak, sa loptom je bukvalno na vi ( dribling, ledjna tehnika, tehnika uopste). U sutu apsolutno nema nikakvu ni najmanju moc ( sa distance katastrofa, horog katastrofa itd). Sto se tice blokada, tu moze da bude koristan, ali veliki problem je sto bi mu u 70% slucajeva tokom blokada svirali faulove u evropi ( sto u Nba ne sviraju). Lose postavke blokova, cesto pravi faulove u postavci blokova cak i za Nba standarde mu sviraju. Jedina i samo jedina vrline mu je skok i ume da zagradi ali sve ostalo apsolutno nista. E sad imas ono, pa kako takav igrac igra u Nba ligi...igra godinama ali se provlaci po klubovima i nigde nije imao ni zapazen ucinak. Dobar menadzer, malo koristan i nista vise od toga. Iskreno se nadam da nece doci i da je samo patka da mu je poslata ponuda.
G

Gostara

pre oko 2 sata

Cuj nema sut. Ljudi nema petice u Evropi koja ima sut. Sve su zapalile u NBA. Plus mi suta itekako imamo, a sa Bijombom cemo ga imati jos i vise, ne direktno od njega, ali od njegovih blokova. On u NBA mora da se krece, a evropska pravila bi mu brutalno odgovarala. Ako bi hteo da dodje podpisati ga pod obavezno.
S

Sasaaaa

pre oko 2 sata

Druze, uz duzno postovanje, mozda si u pravu, postujem tvoje misljenje, ali moje je drugacije, nama ne treba centar koji ce da sutirq sa distance, imamo mi i previse dobrih sutera u ekipi, uostalom bolomboy se vraca za mesec, dva, bice prvi centar svakako. Moje skromno misljenje je da nam treba borac, defanzivac, treba nam skok, video si protiv buducnosti da su nas ubili ofanzivnim skokom, zato sam apostrofirao duel izmedju njega i embida, apsolutno ga ja nadskocio, blokirao, borio se. Pozdrav i svako dobro
D

Domacin

pre oko 3 sata

Na kraju od svih tih kombinacija, kocka ce da kaze - to je Kuzmic

Ivan Komnenovic

pre oko 2 sata

ili fredi dobro dosao nazad kuci
0

09999

pre oko 3 sata

I ZA Petruseva ste rekli da je mašta a ja sam ga najavio jos pre 2 nedelje. MOTLI je novi kosarkas ZVEZDE. Sutra u toku dana i zvanična objava.
V

Vazi

pre oko 3 sata

Cisto nagadjanje, ej, cuj ti, Motli je novi kosarkas Crvene Zvezde...
j

jova_bn

pre oko 4 sata

Uuu sine, ovaj je Dikembe Mutombo licno
G

Gost265

pre oko 4 sata

Ja bi Motli ili Jekiri, ali moze i ovaj, sigurno ce biti bolji od Plavsica ko za sada deluje malo zbunjeno :)
p

p999

pre oko 4 sata

MOTLI dolazi iz EVROKUP - A. NE IZ EVROLIGE
T

Tarzan

pre oko 4 sata

Ovaj za dorucak jede dve stapa cajne,2 kartona jaja i kilo sira.Za rucak bolje i da ne znate.Ko to da najede ?
S

SeoB

pre oko 4 sata

Gde ova deca uče jezik? Da nahrani, momče, da nahrani.
p

pooo

pre oko 4 sata

DZONATAN MOTLI je novi igrač Crvene zvezde. Uskoro opširnije....
N

Ne pricaj gluposti

pre oko 4 sata

U tvojim snovima i masti nas koji bi voleli da, ovako ne. Sportski pozdrav!
p

player

pre oko 4 sata

Momak je zver, i tu nema sta da se prica. Odlican skakac, zastitnik obruca, jak kao bik… Jedino sto brine je sut, manje vise iz igre jer ce zavrsavati sve na obrucu ili bas blizu, ali bacanja su mu kroz karijeru na 55% Verujem da Janis zna sta mu treba i ne sumnjam i njegove odluke. Srecno veceras junaci
G

Gost1717

pre oko 4 sata

Zavisno od budzeta, i Gilespi je došao kao pojacanje za Janisa..
P

Pa

pre oko 4 sata

Gile je svoje odradio. Menjao Joela kako je mogao, nekad dobro, nekad loše ali je postojao igrač i telo na 5...
@

@gost

pre oko 3 sata

u kom periodu sezone je dosao gilespi, kada bas nikoga nije bilo na trzistu
P

Prvaci Evrope

pre oko 4 sata

Come tu Red Star broooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Bismack Biyombo 🔴⚪🇷🇸

Aleksandar Trajkovic

pre oko 4 sata

Ovaj je odbio partizan i milion ipo evra platu , jbmg jel bi sad dosao u evropu... Super odbranu igra, dobar skakac, dobar raspon ruku zver. Slobodna bacanja su mu nula kolko mu je prosel 54% i distanca tanka. Nzm zavisi sta ocekujemo. Al on nije centar koji ke belezio po 20+ poena po utakmici. Skokove da sa druge strane.
G

Gost 2112

pre oko 5 sati

Pravi izbor je Plavšić! Momka treba istrpeti (forsirati ga po svaku cenu) i za kratko vreme imaćemo vrhunskog centra na duže staze. Sve druge opcije su kupovina mačke u džaku!!!
B

BokiUSA

pre oko 4 sata

Druze pa on igra konstantno. Menja se sa Bolombojem. Razocarao je do sada. I ne mogu samo na njega da se oslanjaju za EL. E sad dali ce proraditi ...ko zna.

Kalif umesto kalifa

pre oko 2 sata

Meni se Plavšić baš sviđa, ali iskreno se ne snalazi ni u Zvezdinoj igri, ni sa jakim protivnicima. Baš je evidentno koliko se sporo povlači u reket, kada izađe da pokrije blok, a kada ostane u reketu ne brani koš :(
A

Ajde

pre oko 5 sati

Lik je zverina, i Kalina ima 32,3 godine pa vidimo sta radi i koliko moze. Molim nase drage komsije da se ne uzrujavaju
G

GostSaSevera

pre oko 5 sati

Zvezda je napravila odličnu ekipu i ovo što Drčelić radi je fantazija. Nadam se da će Plavšić proraditi, jer to je ono što nam fali, taj centar da pomaže Bolomboju.
S

Stvarno

pre oko 5 sati

Verujes da drcela ista tu radi, zna se ko je jos tu broj jedan a drcelic je samo maska sminka laz...
@

@Stvarno?

pre oko 4 sata

U taj slucaj jos bolje ;)
L

Leandri Noko

pre oko 5 sati

Treba nam Bolji centar od ovoga,koliko sam video na klipovima igra ledjima mu je nula bukvalno,takvih centara imamo koliko hoces! Ne mogu da verujem da nasa Uprava ne moze da nadje nekog VISOKOG CENTRA od preko 2.10 koji igra dobro ledjima ispod kosa(poput Motlija) zadnji takav centar kojeg smo imali bio je Leandri Noko i mozda malo Ojo mada on nije imao tehniku osim snage! Treba nam Teski Centar koji ce da razgrce ispod kosa,da igra ledjima i poentira...takvog centra nemamo u ekipi pa sigurno zadnjih 4-5 god najmanje!
A

Au druze

pre oko 5 sati

Bijombo je sve samo ne nikakav centar. On je bas ono sto treba. Sjajan skakac,bloker gneneralno vrhunski odbrambeni igrac. Jedina mana bacanja. Sa njim smo na f4.
T

Ti si moj bol

pre oko 4 sata

Takvi centri su igrali pre 10-15 god kad se igrala takva kosarka. Sad igraju strec 5ice, brze ,pokretne i misicave.Visina vise ne igra bitnu ulogu.
A

Aco CZ

pre oko 3 sata

Takav centar da ti ispada defanzivno svaki piken rol. Ti centri slabije prolaze sad. Koliko cujem Motli dolazi sutra.
H

Hulio

pre oko 5 sati

Promasaj ...motli treba kakav ovaj drvo obicno
J

JSo

pre oko 5 sati

Nesto nizi ca centra,jak,odlican atletski igrac,bez suta. Operisan od suta,igra samo u rekutu...Ali vrv nema nista od njega. Rivero bolja opcija.
V

Valter 2

pre oko 5 sati

Kakav bre Rivero, Već smo doveli Petruševa. Pravila su jasna i kažu da ne možemo da dovedemo više od jednog igrača iz EL. Ljudi, naučite osnovne stvari.

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Sve sto sam video od njega je sa YT, odlican skakac, jak kao bik, dobra defanziva, poeni samo iz kucanja, bez suta iz reketa. Jedino sto zabrinjava je sto se prosle godine samo srusio na tajm autu pored klupe iako nije igrao, samo je pao ko sveća. Kazu da je prosao testove i da mu nista ne fali, valjda ovi nasi znaju sta rade.
r

reb8888

pre oko 5 sati

...ovakvog igraca sam sanjao, ovo je bolomboj na steroidima. ali iskreno, ne verujem. pogotovo sto je izasla vest. ako stvarno bude hteo u evropu, dobice on neku unosniju ponudu...
S

Sale84

pre oko 4 sata

Brate, ovaj lik jeste jak ali ne mozes da kazes da je Bolomboj na steroidima!!! Bolomboj je isto takodje jak centar, ali ono sto Bolomboj ima a ovaj nema je sut. I to za centra Bolomboj ima veoma respektabilan sut i za 3 i za 2!
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 5 sati

Po nekim informacijama koje ja imam lista želja je izgledalo ovako: Motli-Hapoel Džekiri-CSKa Kabengele-Venecija Svi u takmičarskog ritmu ali vezani jakim ugovorima sa svojim klubovima. Da bi ih doveli treba se boksovati sa klubovima i platiti visoko Obeštećenje i plate iste ako ne i veće nego što imaju tamo. Ako je ova informacija tačna očigledno se ide na slobodnog igrača koji će sa svojom platom da košta manje nego bilo koji od ove trojce sa obeštećenjem i platom. Ovoga igrača nisam gledao i ne znam šta nam donosi. A od ove trojce koji već igraju u Evropi ja bih izabrao ovog trećeg. Kabengele kanadski košarkaš, druga sezona u Evropi, prošle sezone je igrao u Aeku, 1997 godište 208cm visina i 113kg.Isto je jak kao bik a po svojim karakteristikama najsličniji Bolomboju. Dobro zatvara reket i skače, u napadu odličan u pikenrolu i ima relativno mekanu ruku i dobar šut i sa poludistance a i sa linije za tri gde itekako može da pogodi. Takođe kao i Bolomboj brzo trči kontru. Motli je možda i najbolji od svih ali zbog njegovih bubica i jako visoke plate nebi ga dovodio jer može da naruši hemiju u ekipi i odnose u svlačionici. Džekirija nebi dovodio zbog godina pa i celokupnog načina njegove igre. Ovaj Kabengele je po onome što sam ja video i sasvim ok lik, kulturan i poštovan od svih. I po tome je najsličniji Bolomboju.Sa njim i dosadašnjim tokom njegove karijere i s obzirom da ima 27 godina dobili bi centra i za narednu sezonu koji je željan dokazivanja u El a ima kvaliteta za to i u narednih 6 godina bude među boljim El igračima. Ovo je samo moje subjektivno mišljenje koje ne mora ništa da znači. Pitanje je i šta treba Sferopulusu odnosno kakav igrač i sa kakvim karakteristikama mu treba. Možda ovaj Bizmark je to što se traži i bude pun pogodak.
O

Ok

pre oko 5 sati

A da mi pokazemo vise postovanja prema Plavsicu. Imace mesec dana da se pokaze i dokaze.
@

@Ok

pre oko 4 sata

Isto sam i ja za Urosa, ali za po 10min u Aba ligu, osim nesto malo protiv buducnosti, nije ama bas nista pokazao, jedva se krece kako treba a ne pa nesto vise, dok u EL ga nismo gledali, mozda je tu trebao da ima po par minuta barem pa da se vidi neko ponasanje na terenu bar. Licno sumnjam da bi se pokazao sad i mislim da je bolje centar da se dovede kad se vec ima novac a Uros bi se sigurno vratio jos na kraj sezone. Kako god, videcemo, pa valjda uprava,trener znaju vise od nas, mi samo iznosimo nase zelje po komentarima :)
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 4 sata

Odgovor za OK Pa pokazujemo poštovanja za Plavšića dobijao je šanse da igra Aba ligu i tek protiv Budućnosti smo videli neki njegov konkretan doprinos. Dobijao je šansu u pripremom periodu i igrao od sjaja do očaja. Evo dobiće šansu i do nove godine i on i Mitrović koji je rak rana ove ekipe jer u odbrani ne može stolicu da sačuva a kamoli nekog igrača niti može da skoči i uhvati neku loptu ispod našeg koša nego je odbija i smečuje kao da igra odbojku. Obojica će imati itekako šansu dok se Bolomboj ne vrati pa ko je iskoristi nastavlja a ko je ne iskoristi tribine ili drugi klub. Tako je svuda u svetu samo u Srbiji i u našim klubovima postoji ova sentimentalnost, znaš on je naš mlad je ima vremena za njega ili ovo drugo znaš kada nam je on pre dve godine doneo to i to. Ljudi shvatite ako hoćemo u top 6 Evrolige ili prvih osam ekipa to bez sa ako ne dovedemo već za utakmicu sa Žalgirisom ozbiljnog centra jako teško će biti izvodljivo a biće teško i kada se dovede taj centar i vrati Bolomboj ali puno lakše izvodljivo a sadašnjom igračkom situacijom tokom cele sezone po meni ne izvodljivo. A ako hoćemo da prođemo u Evroligi kao i prethodnih sezona i osvojimo domaće trofeje onda ne treba nikoga dovoditi, ovo sa Petruševim je sasvim dovoljno za to.
A

Analiza 9

pre oko 5 sati

Realno gledano Zvezdi treba centar kakav takav ali da je Centar, svi znamo da nam treba centar koji dobro igra odbranu a to je bas on, jako defanzivno orjentisan, brani sve od 1 do 5 i veoma dobrih skakackih sposobnosti. Ioannis ga je izabrao, do sada nije promašio u izboru igrača nadamo se da će tako i ostati. Bolomboj se vraća, možda i Mitar i Plavsa poigraju ali ipak za sada ono što se zna jeste da treba centar. Covek je jak kao stena, dobro podnosi kontakt i veoma je smiren. Iskreno ja bih bio zadovoljan baš baš da dodje. Moje mišljenje je da sada (ako dođe) Zvezda ima sastav za play-off bez ikakvog doigravanja. Da zaobidju povrede Nedu, Kalinu i Tea i imamo cemu da se nadamo i to bas bas....
z

zrelo

pre oko 6 sati

Dobrodošao u klub bajdenovaca! Još malo pa prosek 35+
D

Dakara

pre oko 6 sati

A pouzdana wikipedia ga već označila kao igrača Crvene Zvezde 😃 😃
N

Naxel

pre oko 6 sati

Braco ovog necemo moci da nahranimo samo.Pojesce jedno jutro Yaga za dorucak.

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Jago mu je za predjelo
D

Dobar izbor

pre oko 6 sati

Ne ni bio lose pojacanje!Neka vas ne zavarava njegova visina jer ima raspon ruku 230cm,dobar atleta i defanzivac,pravi timski igrac,nas trener insistira na defanzivi pa me izbor ni ne cudi. U napadu poene resava blizu kosa jer ima slab sut,ali ima u Zvezdi ko da daje poene sa spoljnih pozicija.Da li bi bio najbolje moguce pojacanje,verovatno da ne bi,ali sa svojim visegodisnjim NBA iskustvom je sasvim pristojno pojacanje.
P

Priča se

pre oko 6 sati

Da je bio prva opcija na centru za kkp.
D

Dovedi...

pre oko 6 sati

...Doktore ovog i lagano play off
Z

Za sve ove

pre oko 6 sati

Koje se ne razumeju bolje da ne lupate gluposti. Covek je Centar kao Ibaka, nije nesto fisok ali jak ne daj boze 115kg misica, jako defanzivno orjentisan sa velikim skakackim sposobnostima.. Moze da brani od 1 do 5 a pritom skače kao lud. Moje mišljenje je da je Zezvda pogodila, baš ono što nam treba, a i da ne bude na nivou za mesec dana se vraća Joel, možda i Plavsa i Mitar poigraju. Za 800k nije opasno.
N

Naxel

pre oko 6 sati

Ali sto imamo tajming za pojacanja.😂Uvek posle teskih,neprespavanih grobarskih noci u narodu poznata izreka " So na ranu"
D

Dachazvezda

pre oko 6 sati

Ma pali sa ovim, ovaj stariji od vatre!! Igra od Dzordanovog vremena :))
K

Klajburn

pre oko 6 sati

Jel moguce da ovi nasi iz Uprave ne mogu da dovedu nekog Dobrog Centra iz Evrope visokog bar 2.10 ili 2.15 i slicno? Ja ne mogu da verujem da oni traze Centra od 2 metra visine ccc....sacuvaj boze🤦 Evo ja imam 1.90 visine,znaci mogu i ja da igram centra po logici ljudi iz nase Uprave! Dajte bre ljudi visoku 5-cu da razgrce pod kosem i lupa blokade,manite nas vise "centara" od malo preko 2 metra!

VecaBg1971

pre oko 5 sati

Koliko se ti ne razumes u kosarku, strasno. Pa eno ti ga Kuzma od 2.15 pa probaj da mu izvuces papir ispod patika kad skoci. Nije sve u visini...
Z

ZReticuli

pre oko 2 sata

Milione bih platio da vidim kako te Bijombo unosi leđima s pola terena do obruča
R

RollsReus

pre oko 6 sati

Bas sam pre neki dan guglao best free agent centers nba i bio covek prvi na listi :D Nadam se da je nas skauting drugacije odradio istrazivanje
j

jak kao bik

pre oko 6 sati

ovaj brutalni defanzivac mislim da moze vezati u cvor 2-3igraca u odbrani od 1-5 moze braniti u Euroligi a jak je kao bik ne mozes ga pomeriti pratio sam ga u NBA vec par sezona realno za Euroligu odlican centar i vrhunski skakac
O

Oni

pre oko 6 sati

Vise vole domaće nego strane igrače nate.
B

Blaki

pre oko 6 sati

imamo već 10,da ostavimo nešto i vama.
1

14-ti u EL

pre oko 6 sati

i brat Klajburn voli da 🧹
V

Vladimir1

pre oko 6 sati

Dovedite MOTLIJA, i onda na F4
J

Jos

pre oko 6 sati

Jedan milioner vise.
G

GorodtsdZeleznicka

pre oko 6 sati

Koliko si uložio u Partizan tako što si kupovao kartu za kafić pored pošte ili kada si gledao preko televizora iz Zeleznicke zgrade?
T

Tačnije

pre oko 6 sati

Spominje se cifra od 800k +sve ostalo-bonusi, stan, kola...
M

Metla 8:0

pre oko 6 sati

Nisam za dovodjenje centara kojima je prosao rok u NBA a na sve to covek ima samo 203 cm.sto je nisko za pravog i teskog centra koji nam treba ispod kosa! Motli i Rivero mnogo bolje opcije jer znaju kako se igra EL i imaju dosta iskustva! Ovaj ako dodje veliki je Rizik,jer dok se on navikne na Evropsku kosarku trebace mu cela sezona a i vise....nemamo mi toliko vremena da ga cekamo da proigra!
j

jak kaoo bikk

pre oko 6 sati

druze ovaj moze cuvati od 1-5 u euroligi svakoga a jak je kao bik i vrhunski skakac realno za euroligu top pojacanje da si pratio NBA znao bi o kakvom igracu je rec
G

Gost 565

pre oko 6 sati

Kada ces shvatiti da Rivero ne moze, jer samo jednog igraca mozes da dovedes tokom sezone iz drugog EL tima?Znaci Rivero otpada, a Motli ima jak ugovor, ciji bi raskid kostao Zvezdu, kao tri Bijomba.
V

Virtus

pre oko 6 sati

@jak,, Nije nikad igrao u Evropi i EL, to je uvek veliki Rizik i macka u dzaku! Eno recimo i Kaminski i Petrusev, u NBA razbijali koliko su dobro igrali,a cim dosli u Evropu pokazali se kao najveci Promasaji! Ne smemo se igrati sa tim,treba nam Proveren centar iz Evrope koji zna kako se igra EL.
c

centar od 2,03

pre oko 6 sati

da li ste vi ljudi realni???? Nama treba "drvo" od 2.15 i 120 kg koje će da radi posao. Ovaj momak je možda dobar čovek, ali nije centar.
X

X faktor

pre oko 5 sati

Rođače, Bolomboj je samo centimetar viši od njega pa jede za doručak centre Evrolige. A ovaj je još bolji fizikalac od Džoela.
S

Skeledžija

pre oko 6 sati

Naš Drčelić počeo da radi profesionalno Ne sumnjam da će da dovede pravo pojačanje u dogovoru sa Čovićem
R

Realno 82

pre oko 6 sati

Pun pogodak, jako dobar defanzivac a vrhunski skakac...
z

zimi123

pre oko 6 sati

Dajte da spasimo Balsu Koprivicu :D
r

rea

pre oko 6 sati

Jedini klub na svetu koji sebi može da priušti da dovede 2 igrača kao zamene za čoveka koji se povredio na 3-4 nedelje. Od ta dva igrača jedan je igrač Olimpijakosa čija je plata 1.2 miliona evra, a drugi do pretprošle godine NBA startni centar od 31 godine.
S

Sabre

pre oko 6 sati

Isplaci se zebrice. Imamo i mi njive i ostale fantazmagoricne izvore prihoda kojima se dovodi PETNAEST novih igraca za sezonu, ne brini.
A

Ali sto

pre oko 6 sati

Na vikipediji već piše da igra za Zvezdu alooooo
A

Astoria

pre oko 6 sati

Zasao vec u 33. godinu, ima 203cm (!?), tezinu 116kg. Ako ce on da pravi razliku ispod obruca, onda stvarno ne znam. Nadam se samo da je ovo patka, a da se pravo resenje trazi na drugoj strani.
A

Analiza 9

pre oko 6 sati

Kako to obično biva dok jednom ne smrke drugom ne svane. Kkp se raspada ove sezone a Zvezda ide u play-off bez doigravanja. Lik je jeste malo niži ali ce biti mozda i najkrupniji centar EL. Nije završeno a mozda i nije tacno ali kada bi došao kao što sam napisao Play-off bez doigravanja.
k

kalimero zoc 33²

pre oko 6 sati

ej nisu planirali da dovedu peticu ..brate mili ko sedi u sportskom sektoru onda

Predrag Stojakovic

pre oko 6 sati

ako doce Motli Zvezda je medju 3 favorita za osvajanje evrolige
r

rea

pre oko 6 sati

Verovatno ga se Fener zato i odreakao - jer im je donosio mnogo kvalitetnih stvari.
e

e to bi bio posao

pre oko 6 sati

Motli je zver, doduše svojeglava i otkačena zver, ali nama možda i fali jedan takav. Fizičke predispozicije ima frhunske, samo on nije za mesec dana, on je za prvu postavu cele sezone.
H

Hermano7

pre oko 3 sata

Djape odakle ti lerdi? Jel onaj iz Zemuna?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 6 sati

Ajde što ima 32 godine, igrao bi verovatno samo do kraja ove sezone, nego da li mi znamo da dovedemo centra od 210+ Neki portal je pre par dana napravio listu od 15ak igrača na poziciji centra iz NBA koji bi mogli da dodju u Zvezdu, i ima boljih opcija i mladjih igrača od ovog lika.
A

Alberto Bueno

pre oko 6 sati

Ali bukvalno taj spisak da su pogledali volje bi birali tamo im ala i preko 215 a da imaju 22-3 godine čemu uvek veterani
O

Old school

pre oko 6 sati

Evo igrao je i Bobi protiv Joela pa smo svi videli kako je zavrsio. Danas se vise gleda atletika ne visina. Jedini izuzetak je i dalje edi tavares koji koristi svoju visinu, inace su sve ekipe presli na atletiku.
P

Pera genije

pre oko 6 sati

Na svakom portalu neko drugo ime? Džekiri, Motli, Bizmark, čak i Kaminski... Izgleda da svi imaju drugog insajder u klubu?
d

dsknn

pre oko 6 sati

Jordan Mickey;)
S

Stručnjak igre

pre oko 6 sati

NBA igrač 30+ koji treba da se privikava na evropsku košarku. To nikad nije prošlo. Preko okeana samo dovoditi igrače željne bilo kakvog dokazivanja.
g

grobarcina

pre oko 6 sati

Bizmark 😂😂
c

cv

pre oko 6 sati

32 godine taj je vec jednom nogom u penziji
7

777

pre oko 5 sati

A Serz Ibaka ?
j

jsjd

pre oko 6 sati

Veteran od 32 godine,zanimljivo,šta je onda Teo?
7

777

pre oko 5 sati

Veteran znaci da je dugo u NBA

Звездаш

pre oko 7 sati

Која бре “петица” од 203 цм!?
B

Blaki

pre oko 6 sati

Ne znam brate i ja se to pitam.
@

@zvezdas

pre oko 6 sati

Hajns je imao 198 pa nesto ne vidim da mu je smetalo da bude medju najboljim centrima el u ovom veku
K

Kadu

pre oko 6 sati

Nije mnogo visok al je jak kao bik
U

Urke79

pre oko 4 sata

Tako što ima raspon ruku 229 cm, to je bitinije od same visine u nekim situacijama. Bolomboj ti je na taj kalup
D

Drvo

pre oko 2 sata

Pogledaj koliko ima Bolomboj
1

149

pre oko 7 sati

Četnička emigracija iz Čikaga skupila dobrovoljni prilog.
d

djomladjomla

pre oko 7 sati

Hipoteticki zanimljiva opcija, dobar defanzivac i rim protektor. Napad tanji ali tako smo i za Bolomboja mislili.
t

telegraf saznaje hahahahahahahahha

pre oko 7 sati

Telegraf saznaje? ma dajte vise se uozbiljite, nije sve do klika ima.l nesto i do vaspitanja djece, a ne da se citaju telegrafi, informeri i slicni anti kulturni mediji.
A

Av Srbija

pre oko 6 sati

A sve do jednog nabrojao si ultra zvezdaske medije sa okorelim zvezdasima urednicima 🤣🤣🤣
E

E

pre oko 7 sati

Pored Bobija koji nam je bio preko potreban, mi ni pitali nismo, vec ga Fener uze, mi hocemo centra visokog 203 cm koji se nije naigrao kao ni Bobi...Motli dolazi...
F

Fener

pre oko 6 sati

se usrecio sa Bobijem eno ih pevaju. Ne moze Bobi da isporuci u napadu koliko kasni u odbrani. Odgledaj jednu utakmicu Fenera i ako to ne primecujes nemoj ni da gledas kosarku.
V

Veselun Petrovic

pre oko 7 sati

opa! odkud para u budzetu nikada jeftinijeg fmp-a 2?
O

Otude

pre oko 6 sati

Od rebalansa fuzionisanog Bamblbija Igokeik-dinamik.
9

94040

pre oko 6 sati

posl'o Virtus
B

Blaki

pre oko 6 sati

Dao Visoki pre par dana blizancima po milionče.