(©KK Crvena zvezda)
(©KK Crvena zvezda)

Šampionu Srbije se danas dodeljuje pehar

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.24. | 14:39

Svečana ceremonija će se održati večeras od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Konačno je finalna serija košarkaške Superlige dobila konačni epilog. Onakav kakav se i očekivao. Crvena zvezda je obavestila javnost da je negde oko 14 časova zaprimila i zvaničan dopis iz KLS-a kojom se prekinuta utakmica sa Partizanom registruje službenim rezultatom 0:20 u njihovu korist čime su po deveti uzastopni put postali šampioni države.

Svečana ceremonija dodele medalja i pehara će se organizovati večeras od 19.00 u dvorani Aleksandar Nikolić", a pristup će biti omogućen svim navijačima koji budu želeli da sa svojim ljubimcima proslave osvajanje trećeg trofeja u sezoni.

Izabrane vesti

Nagrada za MVP i najboljeg strelca na osnovu jedne utakmice će otići u ruke Dejana Davidovca koji je u prvom meču koji je njegov tim slavio sa 89:88 postigao 23 poena.

Podsećanja radi, drugi meč finala Superlige je prekinut početkom trećeg kvartala zbog pogrdnog skandiranja upućenog Vesni Čović, supruzi predsednika crveno-belih Nebojše Čovića. Iako je prvobitno trebalo da se meč odloži za naredni dan, doneta je odluka da se ipak igra sa čime nisu bili upoznati ni saglasni crno-beli tako da je trofej otišao na stranu Crvene zvezde.


tagovi

KK Crvena zvezdaKLSpehar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara