Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Zvezda vaga između Arene i Pionira

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.05.24. | 14:47

Crveno-beli bi prema informacijama Mozzart Sporta trebalo da konačnu odluku donesu sutra

Prebrinula je sve brige oko prolaska u finale ABA lige Crvena zvezda i zato sada mirne glave može da sačeka rivala u borbi za jadranski trofej. I da donese odluku gde će kao domaćin ugostiti Partizan ili Budućnost u najmanje dve utakmice finalne serije. Trenutno, prema informacijama kojima raspolaže Mozzart Sport, crveno-beli ozbiljno vagaju oko toga da li će utakmice za trofej igrati u Areni ili Pioniru, a konačnu odluku bi definitivno trebalo da donesu sutra.

Tim sa Malog Kalemegdana je jedan meč četvrtfinalne serije sa SC Derbijem odigrao u najvećoj dvorani na Balkanu, dok je Megu potom ugostio u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ono što se zna jeste da će u finalu biti domaćin u mečevima koji će se odigrati 13, 15. i eventualno 25. maja.

Izabrane vesti

Više smisla definitivno ima da to bude Arena s obzirom da Zvezda prema sopstvenim podacima ima 12.000 sezonskih preplatnika, a jasno je da će potražnja za finalom, ma ko god bude bio sa druge strane, biti enormna. I da će daleko prevazilaziti kapacitet nekadašnjeg Pionira.

Ono što ide na ruku crveno-belima u konačnom izboru je i to što novobeogradska hala u datumima odigravanja utakmica finala nema nijedan zakazan događaj. Jedino je između drugog i trećeg duela uglavljeno gostovanje Roda Stjuarta - 17. maja, što ipak ne bi trebalo da se meša u planove regionalne lige.

Logika nalaže Arena, a nostalgija Pionir. Šta će od ta dva da presudi, trebalo bi da saznamo sutra.

TERMINI FINALNE SERIJE ABA LIGE

1. meč: 13.05.

2. meč: 15.05.

3. meč: 19.05

4. meč: 21.05*

5. meč: 25.05*

* Ako bude potrebno


tagovi

KK Crvena zvezdaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara