Jago i Nedović (©MN Press)
Jago i Nedović (©MN Press)

Zvezda u problemu za nastavak finala: Kraj za Jaga, Nedović pod upitnikom

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.24. | 14:59

Crveno-beli oslabljeni idu u Arenu

Radovali su se u Crvenoj zvezdi u ponedeljak uveče sedmoj uzastopnoj pobedi nad večitim rivalom Partizan Mozzart Betom, za vođstvo sa 1:0 u finalnoj seriji Superlige Srbije, ali ne previše jer su morali da osluškuju šta se dešava u ambulanti, gde su na pregledima bili Jago dos Santos i Nemanja Nedović.

i jedan i drugi morali su da izađu iz igre zbog povreda, a ispostavilo se da je za Brazilca sezona završena. Nije u pitanju ruptura mišića lista, kao što se strepelo u prvi mah, ali jeste istegnuće i sjajni plej neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima u sredu u Areni, niti u potencijalnoj majstorici, ukoliko do nje dođe.

Izabrane vesti

Sa Nedovićem je situacija nešto povoljnija. On je tokom sinoćnje utakmice izašao iz igre zbog problema sa ložom, ali se vratio na parket, pa ponovo preselio na klupu... Kako stvari trenutno stoje, verovatno će propustiti utakmicu u gostima, ali i biti u timu ukoliko dođe do odlučujućeg trećeg meča u Pioniru.

Podsetimo, Crvena zvezda je pre finalne serije ostala bez centra Džoela Bolomboja, koji je doživeo rupturu mišića tokom polufinalnog okršaja sa Megom.



tagovi

Superliga SrbijeNemanja NedovićJago dos Santos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara