Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda u ponedeljak počinje sa prodajom godišnjih karata za predstojeću sezonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.09.21. | 13:19

Tačno u 12, na Malom Kalemegdanu, navijači Crvene zvezde moći će da kupe sezonske karte

Košarkaši Crvene zvezde su posle žetve trofeja u minuloj sezoni krenuli sa pripremama za novu. Očekivanja zvezdaške javnosti su kao i uvek - najviša. Za razliku od minule sezone, Zvezdini košarkaši bi u nastupajućoj trebalo da imaju podršku za tribina, pa je klub za ponedeljak zakazao i početak prodaje godišnjih ulaznica.

Izabrane vesti

"Kao što je već istaknuto na svim zvaničnim glasilima kluba prodaja godišnjih karata za sezonu 2021/2022 počinje u ponedeljak tačno u 12 časova! Mesto je dobro poznato, tamo gde je košarka na ovim prostorima i počela – Mali Kalemegdan. Štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, a radno vreme će biti svakog radnog dana od 11 do 19 časova (izuzimajući ponedeljak 6. septembar kada prodaja kreće u 12 časova). Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi. Za sve zainteresovane obezbeđena je i kupovina sezonskih ulaznica online preko sajta našeg dugogodišnjeg partnera tickets.rs.", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Crveno-beli će u sezoni pred nama učestvovati u četiri takmičenja, brane titule u tri - ABA ligi, Superligi Srbije i Kupu Radivoja Koraća. Cene sezonskih karata za sve one koji žele da budu na svakom koraku sa svojim ljubimcima podeljene su u 24 kategorije, a za sve sa potvrdom o vakcinaciji obezbeđeni su popusti.

Foto: KK Crvena zvezdaFoto: KK Crvena zvezda


Proces kupovine sezonske karte je sledeći:

Prvi korak je popunjavanje formulara i praktično učlanjivanje u klub.

Svi kupci nakon tog prvog koraka, prelaze na kupovinu ili preuzimanje svoje nove sezonske karte.

Uz sve navedeno, svi zainteresovani koji su vakcinisani biće zamoljeni da predaju na uvid potvrdu o vakcinaciji koja će biti neophodan dokument da bi se ostvario popust za vakcinisane Zvezdaše.

Svi kupci se zato mole da pripreme lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa, mobilni telefon, email)

Pozivamo sve vlasnike pasoša Crvena zvezda Republika da ponesu i taj ”dokument” kako bi dobili novi pečat u odeljku koji je namenjen za to. Oni koji nemaju svoj personalizovani pasoš, pri kupovini sezonske ulaznice i učlanjivanja u Klub dobiće svoj ”dokument” Crvena zvezda Republika. Takođe, uz sezonsku ulaznicu svi kupci će dobiti i specijalno dizajniran holder koji se savršeno uklapa u kreativni dizajn sezonske ulaznice pa Zvezdaši praktično dobijaju celokupan paket i još jednu potvrdu da sezonska ulaznica nije samo parče plastike.

* Programi Zvezdaš junior i Zvezdaš senior su poznati svim navijačima od ranije. Uz pomoć klupskog partnera IDEA i ove sezone će fokus Kluba biti na najmlađim Zvezdašima, ali i onim najstarijim koji su kroz istoriju prolazili najteže i najlepše momente uz svoj klub. Za njih smo spremili posebna iznenađenja uz pomoć klupskog partnera.

*Kupci ulaznice za počasna mesta u ponudi za kupovinu imaju i vaučer koji donosi pristup VIP Lounge baru po ceni od 10.000 dinara na svim utakmicama u kojima je Crvena zvezda domaćin u Evroligi (17 utakmica).

Foto: KK Crvena zvezdaFoto: KK Crvena zvezda



tagovi

KK Crvena zvezdaSezonske kartesezonske ulaznice

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara