Komentari na vest

Zvezda pustila karte za derbi u prodaju, kupovina dozvoljena samo uz sezonsku

D

Dragan-Makedonija

pre 9 meseci

Zdravo, samo pitanje kako da se obezbedi karte i gde mogu da se kupe
P

Prvaci Evrope

pre 9 meseci

Hoćemo pobedu protiv Fenerbahčea u Turskoj hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Partizana hoćemo pobedu protiv Partizana u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo pobede protiv Asvela u Francuskoj Milana u Italiji hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Baskonije hoćemo pobedu protiv Baskonije u Krcatoj Štark Areni delije hoćemo pobedu protiv Albe u Berlinu hoćemo Krcat Štark Arenu delije protiv Valensije hoćemo pobedu protiv Valensije u Krcatoj Štark Areni delije 🔴⚪🇷🇸
J

JBL

pre 9 meseci

Derbi a ČETIRI pobede razlike do te utakmice!!!Uz sve to sastaju se klub koji je osvojio EVROTITULU,koji je igrao i ČETIRI FAJNAL FORA,koji je igrao MILION PUTA TOP 8 protiv kluba koji je igrao JEDAN,SAMO JEDAN TOP 8 i tu je POČIŠĆEN od CSKA 3-0!!!!Stvarno je SMEŠAN ovaj naslov.
0

0000

pre 9 meseci

NAVIJAM ZA ZVEZDU 50 GOD I CELA MOJA PORODICA.GLEDAM SAMO UTAKMICE KOJE MI SE GLEDANJU UZIVO I ZATO JE GLUPO DA SE USLOVLLJAVAJU DA DODJU. A PATLIDZANI MISLIS DA BI SMELI DA DODJU?
I

Igokeasi

pre 9 meseci

VEKAMO VAS........
A

Ako ako

pre 9 meseci

Samo vekajte
Z

Zadar Virtus

pre 9 meseci

Sad sledi razbijanje drzavnog projekta sa 30+ mil budzetom i 6 mil panterom,procice gore nego protiv Zadra i Virtusa provereno!
0

07777

pre 9 meseci

TAKO JE BURAZ. ZASTO USLOVLJAVATE LJUDE. KAKO IGRATE ARENA CE BITI POLUPRAZNA
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Vi gospodo iz uprave KKCZ niste u situaciji da postavljate bilo kakve uslove prodaje karata...ko jos ima zelju da gleda ove raspale luzere od igraca ?? Budite zahvalni i srecni, ukoliko bilo ko kupi karte, bez ikakvog uslovljavanja. I ovo je samo jos jedan dokaz da Vi blage veze nemate sa vodjenjem jednog kluba.
L

Lektor na strazi

pre 9 meseci

Kome tacno persiras?
К

Краљ

pre 9 meseci

Гази шампионе !!!
0

0666

pre 9 meseci

SRAMOTA. ZASTO NE MOZE DA KUPI NEKO KO NEMA SEZONSKE. ZATO VAM I DOLAZI 10000 - 12000 LJUDI. SRAMOTNO I BEZIBRAZNO
h

ha_ha

pre 9 meseci

Ne moze da kupi zbog navijaca tvog kluba, posto vam je zabranjen ulaz, da si navijac Zvezde znao bi da dolazi mnogo vise od 12000 ljudi i pored ovih uzasnih rezultata, da je obrnuta situacija vas ni bilo 10000 jedva
I

Istina je

pre 9 meseci

Tvojih protiv Valensije prošle sezone bilo 10 hiljada. Da si navijač Zvezde znao bi koliko dolazi Cigana u Arenu

Sakur

pre 9 meseci

Konacno ce napuniti arenu bar jednom ove sezone
D

Decenijasi

pre 9 meseci

Ono kad o kosarci prica navijac fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto nama o kosarci haha...neprocenjivo!
G

Gooxy

pre 9 meseci

Sine samo se vrati unazad dvanaest godina i sve ce ti biti jasno.ako trebas smjernice imas na yt izjave doktora masinstva pa vidi ko se fuzionisao,mjenjao adresu...itd.znam da te boli ali izdrzi vi ste stub srBstva
Ц

Цане

pre 9 meseci

Ајде бре не ложите се, пола фирмаша добије карте зато нико и не навија...
e

ejso

pre 9 meseci

reši fmp