Komentari na vest

Zvezda produžila ugovor s još jednim top projektom: Stefan Leković do 2024.

I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Dok hrvati potpisuju ugovore na 5-8 godina nasa deca potpisuju na 3. Sta konkretno taj Lekovic moze da uradi za godinu dve da bi ga prodali za par stotina hiljada? Pa ni Mesi ne bi mogao da odigra.
d

dr.mr.terzaa

pre preko 2 godine

Sve top do topova, vanserijski talenti, ponude od 5 milki odbijene naravno, bla, bla, bla i kao i 95 posto talenata na tribine i u graficar.Je l ima neko u prvih 11 da ponikao u klubu zadnjih 5-6 god?
K

Kole24

pre preko 2 godine

Meni je hit ovaj matori, sto ga uvek izvade iz naftalina da se slika sa svima koji potpisuju neki ugovor u CZ. On, mucenik ne zna ni s kim drzi one salove, ali super dodje kao scenografiji da kao da na vaznosti dogadjaja. Smesno.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ne znam za koga navijas ali je komentar suvisan. 'Ovaj matori' je bio u klubu kada je taj isti klub postao prvak Evrope i sveta!!! I to je dovoljno da ga navijaci tog kluba postuju, ako su normalni naravno.....
G

Gost cccc

pre preko 2 godine

Dosta vise sa tom skolom .... Te ovaj,te onaj a jedan igrac ne izadje iz te la masije ....
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Zaludjivanje Zvezdaške javnosti se nastavlja. Pršte ugovori po nekoliko mesečno, ne zna se ko je od koga veći talenat. A nepamtim kada je STVARNO neki vrhunski talentovani klinac ušao u prvi tim, i tu igrao standardno pa bio prodat za velike pare. Već sam bezbroj puta rekao da je omladinska škola trgovačko preduzeće za dopunu budžeta i za lešinarske kombinacije.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ja pamtim Jovica i Grujica, obojica igraju u vrhunskim klubovima...
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Pa ne moze da izadje kad mi nemamo taj top talenat…sto se Jovica i Grujica tice, Jovic jeste u top klubu ali ne igra! A Grujic nije u top klubu! Porto jeste dobra ekipa, ali nije top! Zna se koji klubovi su top nivo!
G

Gost123

pre preko 2 godine

Porto je po svim parametrima vrhunski klub. Dvostruki prvak Evrope, osvajac kupa UEFA, i jedan od tri najveca kluba u Portugalu. Sta znaci top klub??? Porto je po svim parametrima mnogo veci klub od Sitija na primer, ali Siti trenutno ima top trenera i top igrace. Po meni svi klubovi koji igraju ligu sampiona mogu se smatrati vrhunskim klubovima, jer igraju najjace takmicenje na svetu...
B

Budi u blizini x3

pre preko 2 godine

Zasto je ova fudbalska vest u kosarka kategoriji? Haha uhvatio sam vam gresku :)) ljubim vas sve u reziji, desavaju se greske, ali ne moze to meni da promakne... Volemo vas
M

Može

pre preko 2 godine

centrala jednom da pogreši....