Zvezda potvrdila: Imamo još jedno pojačanje, Fredi je naš

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.12.23. | 14:44

Da li ovo znači i rastanak sa Tobijem?

Od prvog pominjanja u javnosti do realizacije jedva da je prošao dan i po. Toliko je bilo dovoljno Crvenoj zvezdi da okončao još jedan bitan posao i dovede Fredija Gilespija.

U pitanju je doskorašnji centar minhenskog Bajerna, sa kojim je klub sa Malog Kalemegdana ozvaničio saradnju do kraja sezone.

Izabrane vesti

Amerikanac visok 206 centimetara nije imao bogzna kakvu ulogu kod Pabla Lasa u Minhenu, prosečno je na terenu provodio devet minuta i beležio 2,2 poena po meču.

Gilespi je imao i NBA epizodu, kao član Toronta i Orlanda, ali je odlučio da pređe u Evropu. Prva stanica mu je Bajern iz Minhena gde se do sada nije snašao.

Dolazak novog centra verovatno znači odlazak nekog iz postojećeg kadra, a najviše se u javnosti pominje da je na izlaznim vratima Majk Tobi. Po tom pitanju zvaničnih informacija za sada sa Malog Kalemegdana nema, pa bi sve trebalo uzeti sa određenom rezervom, barem dok se neko iz Zvezde ne oglasi po ovom pitanju.

Što se tiče rezultata Zvezde ove sezone, u ABA ligi sve je na očekivanom nivou. Crveno-beli su prvi na tabeli. Imaju samo jedan poraz koji im je naneo Partizan Mozzart Bet. Sa druge strane u Evroligi je drastično drugačije. Klub sa Malog Kalemegdana ima samo pet pobeda i to je verovatno glavni razlog zbog čega se traži osveženje u timu koji je do sada smenio Duška Ivanovića i na njegovo mesto doveo Janisa Sferopulosa.


tagovi

EvroligaKK Crvena zvezdaFredi Gilespi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara