Zvezda potvrdila da je Gist van tima, povratak Derika Brauna

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.11.19. | 13:45

Možda nagoveštaj promene u igračkom kadru

Košarkaši Crvene zvezde pokuašće da zaleče brojne rane trijumfom protiv Albe u devetom kolu Evrolige. Ekspedicija crveno-belih je već stigla u Berlin, a situacija je daleko od idealne. Košarkaški klub Crvena zvezda je potvrdio da za sutrašnji meč u sastavu neće biti Džejmsa Gist, mada razlog nije naveden...

ZVEZDA PRECRTALA GISTA

Izabrane vesti

Ovog jutra pojavila se informacija da je Andrija Gavrilović odlučio da izostavi Gista iz sastava za Albu zbog loše forme i nedovoljnog zalaganja. Kao i da bi crveno-beli vrlo lako  mogli da prekinu saradnju sa legendarnim centrom Panatinaikosa.
„ Očekuje nas još jedna teška utakmica za čiju pripremu nemamo previše vremena. Iza nas su dva meča u kojima smo bili u igri svih 40 minuta i imali šansu da ih dobijemo, ali i velika potrošnja nakon produžetka sa ASVEL-om i produžetka i derbija koji sam po sebi nosi dodatni utrošak energije. Ponovo smo u situaciji da imamo jako malo vremena, uz to dodatno i putovanje u Nemačku, kako bi spremni dočekali utakmicu sa ekipom Albe. Naša je obaveza, bez obzira na već dve odigrane utakmice u petak i nedelju, da u svaki meč ulazimo sa željom i namerom da ga dobijemo, tako je i pred utakmicu Berlinu. Znamo kako igra ALBA, i u dobrom rasoloženju čekaju ovaj meč jer su pobedili Panatianikos u Atini. Ipak naš cilj se zna“ rekao je Gavrilović.

Zanimljivo je da se pored Stratosa Perperoglua u sastav vratio Derik Braun. Američki košarkaš je poslednji meč za crveno-bele odigrao 17. oktobra protib Makabija u Tel Avivu. Braun je doveden kao veliko pojačanje. Ipak, nije opravdao uložena sredstva, spominjalo se da će brzo napustiti Mali Kalemegdan.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara