ATP Dubai: Đoković čeka staru mušteriju, Krajinović se nada reprizi iz Roterdama

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.02.20. | 10:06

Srpski teniseri u pohodu na četvrtfinale

Treći reket Srbije, Filip Krajinović otvoriće u 11 časova treći dan ATP 500 turnira u Dubaiju protiv Aleksandra Rubljeva.

Naš teniser je u prethodnom kolu nakom preokreta savladao Žoaa Souzu, ali ga u osmini finala očekuje nešto teži duel sa šestim nosiocem turnira. Ipak, Krajinović je pre desetak dana pobedio Rusa u Roterdamu sa 2:0 u setovima i u ovaj meč ulazi sa psihološkom prednošću.

Izabrane vesti

Ukoliko ponovi partiju iz Holandije, srpski teniser će se u narednom kolu sastati sa pobednikom duela Pjer-Ig Herbert - Daniel Evans.

Na drugoj strani žreba, prvi teniser sveta Novak Đoković se od 16 časova sastaje sa dobro poznatim protivnikom Filipom Kolšrajberom. Naš as je apsolutni favorit i trebalo bi da bez problema izađe na kraj sa Nemcem koji je u prethodnom kolu nakon velike borbe i preokreta slavio protiv Mohameda Safvata.

Đoković se sa Kolšrajberom do sada sastajao 13 puta u kojima je trijumfovao na 11. Ukoliko savlada Nemca, najbolji teniser sveta će u četvrfinalu čekati boljeg iz duela Karen Kačanov - Denis Novak.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara