Zvezda ponovo s Olimpijakosom

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.09.19. | 09:26

Utakmica će imati posebnu uvertiru i program posvećen treneru Milanu Tomiću koji je dugo radio u grčkim crveno-belima

Poslednju proveru u pripremnom periodu ekipa Crvene zvezde ima danas u Pireju kada će pred publikom u dvorani Mira i prijateljstva odigrati još jednu utakmicu sa Olimpijakosom. Utakmica će imati posebnu uvertiru i program posvećen treneru Milanu Tomiću koji je dugo bio asistent u Olimpijakosu.

Meč se igra od 20.15 časova, a dobra vest za sve pristalice crveno-belih je da je bezbeđen i prenos tog meča na TV Arenasport.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je sinoć savladala Peristeri u Atini, a na ovoj utakmici nije igrao Derik Braun, dok se u Beogradu ostali Branko Lazić, Mo Faje i Ognjen Kuzmić.

Videćemo da li će Derik Braun igrati večeras protiv Olimpijakosa. Možda ga je Tomić samo odmarao, a možda je u pitanju neka povreda.

Tomić je dugo radio u Olimpijakosu, sada vodi Zvezdu kao prvi trener i imao je odlične rezultate prošle sezone. Ako se po jutru dan poznaje i ove sezone će navijači crveno-belih imati razloga za zadovoljstvo.

Pre početka sezone, i puta na Superkup ABA lige od 26. do 29. septembra, Crvena zvezda će još jednom igrati protiv Olimpijakosa.

Prvi meč ovih ekipa dobila je Zvezda rezultatom 82:77.

FOTO: MN Press

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara