Komentari na vest

Zvezda objavila pregled redovnih prihoda

p

pitam samo

pre 4 meseca

A gde je u ovoj tabeli kolina “Prihodi sa Kosova”?
N

Nešto

pre 4 meseca

lupa proveri prozor možda je otvoren?
G

Ggv

pre 4 meseca

Sreća pa ova slika nije mutna. Kao i sve Čokijeve excel tabele.
P

Plusminussve jedno

pre 4 meseca

Ja ocekivao covica u jutarnjom a ono vucko, mora da pogodio obradovic nesto
G

Gost233

pre 4 meseca

A ko je doveo tog obradovica u patizan? Nije valjda da verujes da je doso za dzabe il prihvatio 'normalni' budzet. Tek ce da vas kosta bacanje 60milke za 3 sezone, ona ukradena jedna titula doci ce na naplatu i kostace bas mnogo;)
N

Na koju foru

pre 4 meseca

je Zvezda od drzave dobila 11+ miliona prosle godine, grad i drzavna presuzeca? Gde je otisao taj novac? ja ne verujem da je nas tim od prosle godine vredeo vise od ovog?
G

Gf

pre 4 meseca

Kako je iskusno Želimir skrenuo pažnju sa još jednog u nizu neuspeha i očajne igre svog tima. Za sudije mu nije prošlo, ali su se svi upecali na priču o budžetima.
V

View

pre 4 meseca

Hahahha... C&R
K

Koš i lična

pre 4 meseca

Ako neki klub duguje 4 800 000 evropskih novčanica po osnovu poreza a država ga toleriše onda je on stvarno državni projekat . A da stvar bude jasnija dobiješ pare da platiš porez od te iste države a ti trošiš na nešto drugo onda se za to treba odgovarati.
N

Ne

pre 4 meseca

Moj posle kada vam Evroliga trazi izvestaj da bude drugacije😄

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

I Ostoja će. Čim se povrati iz fetus položaja. Eno ga u ćošku, kao u bunilu ponavlja, "koji ti moj bi, Želimire, koji ti moj bi, Želimire...".
M

Mikac678

pre 4 meseca

Opet Excel tabelica koja sama po sebi ne znači ništa, ono može biti da je tačna ali obično ne jer ne nisu predočili nijedan zvanični dokument.

Gosts

pre 4 meseca

Bar da moze nesto da se vidi na njima ja ne vidim nista sve sitno i zamuceno.
O

Ovo su

pre 4 meseca

zvanične cifre a ako treba sve se može proveriti a za to postoje organi i inspekcije.
h

hehehe

pre 4 meseca

Ponovo ovi sa bogus i irelevantnim eksel tabelicama. Dajte poreske izvestaje na uvid, to je jedino relevantno. To ako falsifikujes ides pravo u zatvor, a u eksel tabelama ti mozes da tvrdis sta hoces.
V

VOLIM PARTIZAN

pre 4 meseca

A zbog cega od 2011-e, jel od tada postoji klub (pre toga je sve oprosteno)? VOLIM PARTIZAN
g

gunnersi

pre 4 meseca

A zasto Partizan objavljuje samo za poslednjih 7 godina? Je l’ zbog toga sto su od tada zapravo Igokea?
K

Kilbejn

pre 4 meseca

Kako li će da predstavite one plačeve po Vračarau i Rolexe za Želimira živo me interesuje?! Ne postoji knjigovodja koji će to da ispegla
K

Kczksk

pre 4 meseca

Zar misliš da Željko nije zaradio Rolex pre Partizana.Malo realnosti a njemu svaki dinar koji daju i treba da daju.
T

Turkuoglu

pre 4 meseca

nece nidje ,za te pare nidje , samo pravi pritisak na neke sledece meceve , alibi trener , maskira poraz pa ce kao da ostane a ovi kukavci ce biti sretni jer kao nije otisa jebo poraze...
G

Goss

pre 4 meseca

Kad gazda kaže sve se vadi iz fioke
g

gost1978

pre 4 meseca

prihodi od grada jedne godine eur 6.7 mio, druge eur 11.700. Malo mi to nenormalno nesto. tabela trpi sve
?

??

pre 4 meseca

Crvena zvezda izađe sa podatkom da su joj prošle sezone prihodi bili ukupno 15.871.354 evra i da je dobila od države 11.316.764, što čini 71% budžeta. I oni nisu državni projekat a samo Partizan jeste? Kada to isto kaže Željko Obradović ide pljuvanje njega. Pljuvanje zato što govori istinu?
š

šipu

pre 4 meseca

A jel se uklapa godišnja plata Davidovca (750k) u excel tabelicu?
V

View

pre 4 meseca

Covic nam legendice posalo u legende...
L

Lakrdija

pre 4 meseca

Zvezda igra deset godina Evroligu, osvaja trofeje i onda poklonis drugoj ekipi da bi ih izjednačila Zelimira, nigerijce i ostale i oni te pljunu..Drzavo sta si ocekivala..
d

dale23

pre 4 meseca

Kako je započela igranje u Evroligi, kako je isplatila porez i kakav je uspeh napravila u 10g. Evrolige? Jednostavna pitanja.

Da ali

pre 4 meseca

Postavio bi isto pitanje vama 2014,2015. godine Partizan je igrao 13 godina Evroligu vezano nije kao Zvezda 5,6 sezone pa je skinula Buducnost pa nastavila i koji je uspeh postigla Partizan postizao za tih 13 uspehe mnogo vece sa smesnim parama milion je mogao da sanja da vidim.
X

X

pre 4 meseca

Jel ovo iz eksel tabele?
T

Tiza

pre 4 meseca

Bravo, bravo, bravo,bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo....
J

Jamb

pre 4 meseca

A rashodi?
@

@ssss

pre 4 meseca

Kad pre?Čović radi kao i njegov gazda 25 sati dnevno.
G

Goss

pre 4 meseca

Sva sreća nije dogovor dva crvena prevaranta
@

@ @ssss

pre 4 meseca

...ako vodis regularne knjige to je manje od pola sata posla. ako moras da trazis u kom klubu ti se vodi koji igrac i ko ga placa - to moze da potraje.
N

Nemoj

pre 4 meseca

biti dalabu to se radi na kraju svake godine i ne menja se,tako da ove podatke možeš dobiti za dva minuta.
U

U

pre 4 meseca

Apr registru KKP ima 18 zaposlenih. U tih 18 zaposlenih za koje se placa porez i doprinos ulaze i mladje kategorije, strucni stab i igraci...
П

Посматрач007

pre 4 meseca

Одлично, сад чекамо Партизан да објави свој преглед, на коме ће се видети да је државу молио да му уплати 200 динара за Пантера, Ледеја, Нанелија, Егзума, Лесора, Каминског и Доужера, а зла држава му дала само 150 динара, па су морали да одвајају од ужине.
s

samo jedan covek

pre 4 meseca

sad cekamo da pertizan pripremi svoje eksel tabele
С

СРБ

pre 4 meseca

Одвлачење пажње зулумћара за трећи пораз у месец ипо дана и губљење још једног трофеја. 60 милиона за 3 године и једва један једини трофеј и то на муфте и навлачење .
K

KretanjeKapitala

pre 4 meseca

Eno Real,barsa,milan,bajern,paok,aris,galata,ajax,palermo,kadiz, svi objavljuju sve,al u ku.cu. Ali podatak objavila Seria S,mozzart preneo,italijanski fudbalski klubovi duguju Sedam milijardi eura,alo SEDAM. Real fk duguje milijardu i tako svugde u svetu. Kao i mi sto dugujemo drzavi ona nama,mi bankama,one nama,kum duguje,mi drugom kumu. Sestra meni,ja bratu. I gde problem. Prosetajte ljudi,vozite bajs,planinom krenite,manite zaludjivanja gde ne uticete.
R

Rebel

pre 4 meseca

koliko si siguran da su to sve drzavni timovi i koliko si siguran da su bas Milijarde u pitanju? kao i koliko si siguran da istu vrednost timovi imaju jer i to ima veze za zaduzenje?
K

KretanjeKapitala

pre 4 meseca

@rebel Nije pitanje jel su drzavni,nisu ni zvezda i partizan drzavni,vec dug je dug. Nije neki El Capo dao pare realu ili dobrotvor,vec banka i investiciona drustva itd. Naravno itekako i Madrid i drzava,posto direktne ili indirektne koristi imaju itekakve Sto se vucic hvali medaljama spanovicke ili odbojkasica i kosarkasa cestita???? Ili hvalimo kako je beograd svetski grad kosarke Znaci vlasnik kluba treba da ljulja milione neki i da cuti,a drugi busaju. Ili da placa igrace dok igraju za reprezentaciju dva meseca ili tri sa pripremama.
S

Sad ozbiljno

pre 4 meseca

Ovo se u Wordu odradi za nepunih pola sata na drugom casu informatike u osnovnoj školi.
@

@Sad ozbiljno

pre 4 meseca

Izgleda Ostoji treba malo vise vremena za tako nesto
S

Sojic

pre 4 meseca

Se u grobu prevrce...
V

View

pre 4 meseca

da li ste primetili da nesmotrenim izjavama Zeljko i Ostoja samo stete Partizanu, Zeljko izaziva sada ovo oko budzeta a imamo veci budzet svako iole realan to po igracima moze da vidi, Ostoja se pokacio sa Miskom... ne trebaju nama neprijatelji...
a

a sta cemo

pre 4 meseca

sa fudbalom..vaterpolom. u odbojci raspad za mesec dana. od kada je kosarka jedini sport?
@

@a sta cemo

pre 4 meseca

nisam siguran da je tu Zvezda nesto uspesnija pa da mogu da razumem tvoj komentar
e

ej bre

pre 4 meseca

Pustite bi prihode, kada ce kkcz moci da kao neki drugi klubovi da zadrze okosnicu i najbolje igrace za narednu sezonu, kao sto neki neki drugi mogu, to odredjuje sezonu, ovo merenje sa Limarom je gubitak vremena, jer vidi se ko ima vise para, ovo izjednacavanje nas sa njima nema veze sa realnoscu ,
T

Tandaramandara

pre 4 meseca

Ne valjajte se u njihovom blatu! Željko spinuje da ga niko ne bi pitao o jučerašnjem porazu a i svim prethodnim porazima. Blato je njihovo prirodno stanište!
У

УЗМЕШ ЛУПУ

pre 4 meseca

па прочиташ, јер је невидљиво транспарентно. Прошле сезоне кк фмп, од града добио 6,8 милиона евра. Од државних предузећа 4,5 , укупно 11,3. То чини 71% укупног буџета. Да сада сачекамо и другу страну. КК Партизан би по резултату, броју утакмица и страних гостију на њима, морао да призна да му је град Београд дао барем 10. Ако не призна, онда лаже, бар ја тако мислим.
T

Tsog

pre 4 meseca

"КК Партизан би по резултату, броју утакмица и страних гостију на њима..." Koji rezultat? Broj utakmica? Ali najjace mi je broj stranih gostiju? Cega se sve necete setiti... Neverovatno
P

Papajrus

pre 4 meseca

Ovakvu tabelicu može da napravi dete u 5. razredu osnovne škole. Papir sve trpi.
z

zaks

pre 4 meseca

Eto može, ali kod vas , izgleda , ni to ne mogu.Zašto ne stave , bilo šta ?
G

GOROSTAS

pre 4 meseca

Moze u dete ali ti ne Mozes jer nisi skolovan. Ti Betis od papire u olovke kao djavo od krsta a i nisi krsten.
G

GostPreko

pre 4 meseca

Evo ga eksel radi Sramota sta se radi Narucena pitanja spreman scenario navodno lepo odigrano ali previse providno Sv sreca u ovoj jadnoj zemlji ima jos malo pametnih umova
P

Prti

pre 4 meseca

Partizan ce da objavi samo da vidi salta ce sa OFY kako to da prikazu
a

asi

pre 4 meseca

Ovo je cirkus. Pa koja budala može da poveruje da CZ nema ni 8 miliona budzet ove godine. Sam Čović je rekao da imaju 12 miliona samo za plate. Papir trpi sve.
e

ecka siti

pre 4 meseca

Budi pametan pa procitaj tekst. To je zakljucno sa 31.12.2023! Znaci do decembra. Lako je hejtovati, daj malo mozak ukljuci...
@

@asi

pre 4 meseca

dobro ime za neku slatku kucu a ne za nezaposlenog bilmeza
G

Gf

pre 4 meseca

Pa prihodi/donacije iz ove godine će ići u budžet za 23/24 godinu. Razlika između kalendarske godine i sportske sezone je idealna za "štelovanje".
m

ma dajte

pre 4 meseca

Ali zeljka placa kk ofy a pantera placaju dobri ljudi iz uprave koji vole psntera vise od zene
M

Maniplatoriii

pre 4 meseca

Ali ali ali ali ko vama oprosti dug kao ugasila se marfin banka pa jos banaka se ugasilo poput beobanke pa su ljudi vracali svoje dugove,kome su oni vratili e to reci. Ali,ali,ali,ali
M

Manipulatoorriii

pre 4 meseca

Ajmo bilans pre gasenja kluba i prodaje grba,ggde nestade taj dug
e

ej bre

pre 4 meseca

Pustite bi prihode, kada ce kkcz moci da kao neki drugi klubovi da zadrze okosnicu i najbolje igrace za narednu sezonu, kao sto neki neki drugi mogu, to odredjuje sezonu, ovo merenje sa Limarom je gubitak vremena, jer vidi se ko ima vise para, ovo izjednacavanje nas sa njima nema veze sa realnoscu ,
V

Vs

pre 4 meseca

Nek objavi i kkp za isti ovaj period, bilo bi lepo videti :)
N

Ne razumem

pre 4 meseca

Gledam prihod od grada i drzavnih sponzora kazu oko 3 miliona za zadnju sezonu.I to je 38posto ukupnog prihoda.Pa koliki je onda budzet 8 miliona
@

@ssss

pre 4 meseca

Drugi deo budžeta im obezbeđije mts tako što im otkupi 2/3 sezonskih karata,ali se to valjda ne računa da im je država dala!
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Kakav glup potez uprave kluba. Žex se zaigrao i potkačio državu što će za Partizan imati velike posledice ubuduće a naša uprava umesto da pametno ćuti i uživa u partizanovom samouništenju potrčala da objavi neke podatke i da partizanima mogućnost bežanja sa teme i njihovih problema.
O

Ok

pre 4 meseca

Nisi slusao predsednika prozvao je i jedne i druge. Ispravno iznosenje proverljivih podataka od Zvezde. Poenta je sto bi Zalimir da bega na vreme. Utakmica je otreznjenje. Nemaju bolji kvalitet od Zvezde. Nije mi jasno sto je ocekivao kad se pojavi poskidace neko gace. Tipican narcis smesan posto je na ovoj strani tvrdoglavi Covic koji ne da da mu ovakvi uniste trud od 10 sezona. Ovaj se zbo ako je mislio da ce mu se neko skloniti da ostvari kako kaze licencu El. Kad se setim kako je sve organizovao on vice na sudije, oni sude kako mu odgovara. Ljudi sinoc sudili korektno ali ovaj nema stida. Kako bi i imao kad je onomad vrbovao celu reprezentaciju i ovi ga otkacili. Pa to je direktno uticalo da Kalina dodje u Zvezdu. Da ne pisem o Milosu. Ne daju Zvezdasi. Neka daju podatke za Ofi kad su cacnuli mecku.
D

DS89

pre 4 meseca

Rumenko sprema kofere.
V

Vasilis

pre 4 meseca

Bezveze se nasi pecaju. Ovo je Zeljko namerno uradio. Covek je neosporno veliki trener, ali je podjednako sujetan. Da se ne bi pricalo o njegovom porazu, da je i dalje na 1 trofeju od mogucih 10 za sad, on izgovori nesto sto ce odjeknuti i sad se prica o tome, a ne o njegovim losim utakmicama. Veliki trenerski uspesi su neosporni, ali isto tako i velika osobina loseg coveka.
J

Jes

pre 4 meseca

A sto bas od 2011,pa ne postoji Zvezda od 2011,sve se vezuju za tu 2011 kada se govori o trofejima uvek govore od 2011 do sad koliko se uzelo trofeja, pa valjda Zvezda postoji od 1945 a ne od 2011.
:

:3

pre 4 meseca

Pametni, to je zato što je Čović u Zvezdi od 2011. pa priča o onome što se dešavalo za vreme dok je on vodio klub
l

lolftq

pre 4 meseca

Jer Čović vodi klub od 2011. pa priča o onome što je njegova nadležnost i odgovornost
z

zaks

pre 4 meseca

Pa najbolje da je objavio od osnivanja kluba , a on od 2011. vodi klub.Zašto ne zoveš ove svoje da bar nešto i oni napišu i objave?
J

Junker

pre 4 meseca

Jednostavno je. SD Crvena Zvezda i JSD Partizan su drzavna preduzeca, mozda ne po statutu ali generalno da. Svaki predsednik svakog kluba, bilo KK, FK, RK i ostalo, je postavljen politickom linijom. 80 godina, svi to znaju i svi cute, niko se ne pravi pametan, niko ne prica o toj temi jer je jasno. Dodje 2024. godina, dodje jedan od najboljih trenera svih vremena Zeljko Obradovic i zbog svoje sujete kaze najvecu nabulozu i time ukopa klub i ljude koji su mu ukazali poverenje.
"

"KKCZ...

pre 4 meseca

...kao DALEKO najtransparentniji klub na ovim prostorima .." Pa ovo daleko prevazilazi Srećka Šojića. Kad ste toliko transparentni što vam je EL udarila zabranu onomad? Aaaa, kapiram, najtransparentniji ste "na ovim prostorima" gde možete sami sebe da kontrolišete i muljate.
D

Daj faul

pre 4 meseca

Sto vi niste isto ovako transparentni? Vi ni to ne smete da prikazete…
O

Ojsa

pre 4 meseca

Istina je u tome da je Zvezda u proteklih 10 godina uvek bila medju zadnje 3 ekipe po budzetu u EL i onda se odjednom stvorio partizan sa milionima i naravno da je i Zvezda morala da poveca budzet drasticno,partizan je za ove 2 sezone u EL potrosio kao Zvezda za 4,5 sezone,ne ukljucujuci ovu sezonu.
a

asi

pre 4 meseca

Pa po ovim ciframa sto ste objavili ispada da ste smanjili budzet ove sezone u odnosu na prosle😂😂😂 Svi vidimo da ste doveli masu igraca sa ne malim primanjima ove sezone a vaši kažu budzet manji😂😂😂 Lažete za medalju.
b

bassSsss

pre 4 meseca

tako. Od reci do reci...
P

Pa

pre 4 meseca

Ovo je komedija😂😂😂😂😂, pravi cirkus, jos fali Terzinjo da se javi i da su i u fudbalu u plusu😂😂😂😂
A

Aca Zvezdaš

pre 4 meseca

A vanrednih prihoda?
S

Sve je jasno

pre 4 meseca

Hahahaha čuj 38%. Ne ovi stvarno sada provociraju jedni i drugi i red bi bio da država sada kaže: od sada ni evro ni jednima ni drugima. Pa da vidimo onda tih 38% u praksi.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Ovako to radi ozbiljan klub, a ne kao Ostoja, da prvo nastelujem knjige, pa onda.
К

Краљ

pre 4 meseca

партизан НАЈГОРИ КЛУБ НА СВЕТУ !
F

Fahhh

pre 4 meseca

Eto tako. Ostoja hajde iznesite i vi ono sto imate na papiru makar to jer ste sami rekli da su igraci dobijali pare mimo ugovora i razne kombinacije radite ono ispod ruke ali makar ono zvanicno objavite.
K

KJ

pre 4 meseca

Nismo ni mi cvecke svakako ali posle onog sinoc se Bogu zahvaljujem po ko zna koji put sto navijam za Zvezdu. Nije mi nekad jasna ova druga strana ali dobro idemo dalje...
e

ehhh

pre 4 meseca

Ah da KK partizan ima privrednike koji vole klub koji daju pare van budzeta jer vole Pantera...