Komentari na vest

Zvezda obelodanila, u petak kreće u odbranu domaće krune, uz slobodan ulaz

S

Sofronije III

pre 11 meseci

Ko nosi markere?? :)))
t

t14

pre 11 meseci

Mi smo favoriti.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Bez brige, najbolje uvek ide na kraju. Najsladje je naplatiti dugove na samom kraju. "Godine prolaze moje, ja čekam titule tvoje, i svakim danom sve više VOLIM TE"
B

Bbabangida

pre 11 meseci

Bas bih voleo da vidim taj sklop licnosti koji ce 9. da krene na utakmicu finala izmedju prvog tima i filijale i koji ce da skace i da se raduje svakom kosu u borbi za trofej Nebojse Covica
S

Sramota

pre 11 meseci

Od vasiljevica nesposobnog je ovo ocekivano, Danima pise saopstenja da bi se izborili da imamo dva dana pauze za igrace izmedju utakmica, koliko su nesposobni.
j

jjjjj

pre 11 meseci

nek cekaju makar 10 dana nasim igracima isticu ugovori kad i njihovim krajem juna al problem za njih a to i oni znaju je taj sto bi nasi igraci odigrali par tih utakmica i kad im ugovor istekne cak i stranci dok ledej painter i ostala svita sumnjam
n

noleeeeeeeeeeeeee

pre 11 meseci

mozda bi prihvatili kampacao i vildoza jer jedini dobijaju platu na vrijeme. Ostali? Tesko
N

Nije mi jasno

pre 11 meseci

Zasto smo ovo prihvatili ? Da igramo 3 utakmice u 5 dana?
h

hs

pre 11 meseci

Sami ste zakuvali, ako je vas neko cekao 40 dana, ne znam sto vi ne bi mogli 20 da sacekate, sto ste to vi posebni?
m

merllin_pfc

pre 11 meseci

Partizan nije prijvatio pomijeranje svijih utakmica jos.Pravila nalazu da obe strane treba da se saglase za promijenu. U siprotnom termini ostaju isti. Mislim da ovo Partizanu neznaci mnogo. Dan pre ili posle. Sada je proradio inat zbog silnog pljuvanja i od saopstenja. Kako prenose neki grobarski forumi i insajderi male su sanse da ce Partizan popustiti.