©KK Crvena zvezda
©KK Crvena zvezda

Zvezda nastavlja sa prodajom sezonskih ulaznica

Vreme čitanja: 3min | sre. 14.09.22. | 17:43

Sa Malog Kalemegdana se pohvalili i obnavljanjem saradnje sa starim sponzorom

Po završetku sezone 2021/22 Košarkaški klub Crvena zvezda je tokom jula omogućio svojim navijačima da obezbede sezonske ulaznice i svoje mesto u hali u pretprodaji, po znatno povoljnijim cenama. Klub sa Malog Kalemegdana pred početak nove sezone kreće i sa redovnom prodajom preostalog kontigenta sezonskih ulaznica. Od srede 21. septembra u 12.00, svi navijači koji nisu bili u mogućnosti da tokom jula kupe sezonske ulaznice, moći će to da urade na Malom Kalemegdanu i online na sajtu www.tickets.rs.

Izabrane vesti

"Odziv zvezdaša je bio veliki, pretprodaja je bila uspešna, čime su navijači Crvene zvezde na najbolji način pokazali svoju odanost klubu i prepoznali jako značajan trenutak za crveno-bele", stoji u saopštenju srpskog šampiona.

Radno vreme prodajnog mesta na Malom Kalemegdanu će biti radnim danima od 12-20h, a subotom od 10-16h, dok nedeljom prodajno mesto neće raditi, napominju iz kluba.

Crvena zvezda će u novoj sezoni odigrati preko 40 utakmica kao domaćin u tri takmičenja: Evroliga, ABA liga i domaće prvenstvo.

"Simbolika za sezonsku kartu je ZVEZDIN UNIVERZUM u kome svaki navijač predstavlja jednu zvezdicu crveno-belog univerzuma – čime jasno želimo da stavimo do znanja da je svaki aktivni član i navijač koji redovno prati Klub aktivni učesnik u stvaranju rezultata i ostarivanju ciljeva. Osim onog najvrednijeg – sezonske karte, kao i u pretprodaji, u posebno dizajniranoj kutiji biće poklon paket koji čine posebno dizajnirana i jedinstvena majica KK Crvena zvezda, privezak sa zvaničnim grbom kluba, kao i pismo svakom navijaču crveno-belih. Svaki kupac sezonske karte i aktivne članske karte dobija ovaj paket na poklon", navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Iz kluba ističu da su će i u redovnoj prodaji sezonske ulaznice biti pristupačne navijačima.

"Klub podseća da kupovinom sezonske ulaznice, direktno pomažete funkcionisanju kluba i direktno učestvujete u uspesima crveno-belih. Godine koje su za nama i veliki uspesi i trofeji koje smo osvojili pokazali su i dokazali jedno. Samo zajedno možemo do ciljeva koje postavljamo i dostižemo iz godine u godinu! Novi izazovi su pred nama, sezona 2022-2023! Svi zajedno, jer samo jedna je Zvezda", zaključuje KK Crvena zvezda u saopštenju za javnost.

©KK Crvena zvezda©KK Crvena zvezda

Novost sa Malog Kalemegdana je i daje potpisan višegodišnji ugovor sa ruskom naftnom kompanijom "Lukoil Srbija" AD. Ruska kompanije tako ponovo stala uz Zvezdu, čiji sponzor je bila i u prošlosti.

"KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD", navodi se i kluba.

Generalni direktor "Lukoil Srbija" AD Denis Rjupin izraio je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa srpskim šampionom.

"KK Crvena zvezda mts želi da iskaže ogromno zadovoljstvo što je jedna od najvećih svetskih kompanija i lidera na ovim prostorima, iskazao poverenje i prepoznao kvalitetan rad našeg kluba, što se vidi i po novom višegodišnjem ugovoru koji je potpisan između osvajača triple krune u prošloj sezoni i kompanije “LUKOIL SRBIJA”AD", rekao je Rjupin.

©KK Crvena zvezda©KK Crvena zvezda

Saradnja koja je ozvaničena, već je imala i svoju premijeru u praksi, jer je prvotimac crveno-belih Stefan Lazarević bio jedan od promotera i zapaženih učesnika vrlo zanimljive akcije “oldtajmera” koja je održana prošle subote upravo u organizaciji kompanije “LUKOIL SRBIJA” AD u Beogradu. Takođe, Zvezdini prvotimci već treniraju i igraju trening utakmice u opremi i majicama sa dobro poznatim logom kompanije LUKOIL.

Veliko mi je zadovoljstvo što obnavljamo saradnju sa kompanijom koja je učestvovala u uspesima Crvene zvezde i podržavala klub tokom prošlosti. Ono što oduvek ističemo u potenciramo je da timski uspeh dolazi zajedničkim naporima i snagama svih partnera koji funkcionišu u okviru jednog kluba. Crvena zvezda je uvek želela da kreira porodičnu atmosferu u klubu, kao i da ima otvorenu komunikaciju sa svojim partnerima i sponzorima. Povratak tako velike kompanije kao što je LUKOIL u sponzorski tim KK Crvena zvezda je veliko priznanje za naš rad i nastojanja da klub podignemo na još viši nivo, što posle brojnih titula, velikih utakmica nije lako. Još jednom veliko hvala na poverenju koje su nam ukazali”, rekao je generalni menadžer kluba Nemanja Vasiljević.


tagovi

KK Crvena zvezdaNemanja VasiljevićLukoilsezonske ulaznice

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara