©MN Press
©MN Press

Zvezda nagradila supertalentovano dete, Andreju Kostiću četvorogodišnji ugovor

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.07.24. | 14:29

Najmlađi član prvog tima potpisao sporazum po kom će na Malom Kalemegdanu ostati do 2028. godine

Našao se prethodnog februara Andrej Kostić na spisku igrača za Kup Radivoja Koraća, impresionirao na četvrtfinalnoj utakmici turnira u Nišu i zavredeo mnogo pohvala starijih saigrača. Govorio je i sam Kostić tom prilikom da na "Tea gleda kao u Boga", a sada će biti u prilici da bar još godinu dana bude mentorisan od jednog od najkreativnijih evropskih plejmejkera 21. veka

Momak rođen u Beogradu pre nepunih 18 godina potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom, prema kom će ostati član osvajača triple krune iz prethodne sezone sve do leta 2028. godine.

Izabrane vesti

Andrej je prošao sve mlađe kategorije crveno-belih, pokriva bekovske pozicije, a raskošan talenat pokazao je i odličnim partijama u nadmetanjima protiv kolega iz starijih uzrasnih kategorija. Svoj prvi meč na seniorskom nivou odigrao je protiv ekipe Čačak 94, a uz minornu minutažu učestovao je i u završnici sezone u ABA Ligi i Superligi Srbije.

"Klub Andreju želi puno zdravlja i sportskih uspeha u narednom periodu, a KK Crvena zvezda kao i mnogima pre njega, obezbediće mu najbolje uslove da radi, nastavi da se razvija, napreduje i postane standardni prvotimac našeg seniorskog tima u godinama koje dolaze - saopštila je Zvezda.


tagovi

KK Crvena zvezdaAndrej Kostić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara